خب من خودم زنگ زدم به این دوستمون و رضایتش رو گرفتم.
==========================================
این دوستمون که از بچه های باشگاه هم هستن آدم مطمئنین و تو تاپیک های قبل هم از ایشون نقل قول کرده بودم مثلا سر قضیه آرکی تایپی یا جزییات، ارتقاء دهنده معماری یا کتب خانم قیابکلو و ... که همشون درست بودن
ایشون با یکی از اساتیدشون در دانشگاه تهران که چند سالی طراح سوال اسکیس (و درس دیگه ای) یا داور اسکیس معماری (و دو سال هر دو تا) بودن تماس گرفتن و اوشون (یعنی استاد ایشون

) علیرغم شهره بودن به نم پس ندادن اطلاعاتی این همه مطلب گفتن: اول اینکه گویا ایشون (استاد) به مقدار زیادی هم از خود سوال صبح پنجشبنه و هم از خواسته های آزمون ناراضی بودن دوم هم گفتن که امسال هفت گروه از هفت دانشگاه مختلف کارها رو به صورت جداگانه قضاوت می کنن ولی در اولین روز یک جلسه هماهنگی پنجشنبه همین هفته دارن که تو اون همه شون یه بار کل کارها رو سریع مرور میکنن تا جو کلی طرح های شرکت کننده ها دستشون بیاد بعد تو اون جلسه تصمیم میگیرن که با چه سیاستی و با چه بارمی قضاوت کنن. این از این.
بعد گفتن تو این چند روزه بس که افراد مختلف از جاهای مختلف تماس گرفتن حسابی کچلش کردن

نظر شخصی ایشون این بوده که اگه دیدن 1/100 ها از یه حدی بیشترن(گفتن
مثلا بیشتر از نصف بچه ها) در اونصورت 1به100 ها رو از 1 به 50 ها جدا میکنن و به صورت جداگانه (با معیارهای خاص هر مقیاس) داوری میشن
منتها هر گروه داوری بعد از اینکه به هر طرح 1/50 ، نمره اولیه رو داد(بر اساس سیاستی که پنجشنبه توافق شده و نیز در مقایسه با سایر کارها چه 1/100 چه1/50)؛ یه نمره یا ضریب دیگه بهش میدن(فقط در مقایسه با 1/50ها) طبعا این نمره یا ضریب دوم رو به کارهای 1به100 نمیدن به این ترتیب کارهای 1/50 از هم رده ای های 1/100 به مقداری(حالا کم یا زیاد) جلو می افتن که حق شون ضایع نشه البته تاکید کردن که این روش امتیازدهی پیشنهاد ایشونه و ممکنه تو جلسه مذکور اصلا رای نیاره یا جرح و تعدیل .
در آخر ایشون ضمن اینکه تاکید کردن حق ویژه بچه های 1/50 نباید ضایع بشه گفتن چون سوال و خواسته هاش جای اشکالات متعددی بوده سعی میشه که 1به 100 ها هم تا جایی که حقوق دسته قبلی زیر سوال نره نمره کارشونو بگیرن.
===============================
به شخصه واسه خود من سوالات جدیدی ایجاد شد؟