بررسی آزمون ارشد معماری 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان ....................... 9
فن ساختمان ............. 62
تاریخ ........................ 33
درک عمومی .............26 !!! :((
منظر .......................... 38
تاریخ شهر ................... 70

دوستان نظری دارین؟ درک و زبان فک کنم از بقیه بچه ها خیلی بدتر زدم :(((

نا امید نباش فنت خیلی بالاست

Saretus

کاربر فعال
یجوری میپرسین رتبم چند میشه من فکر کردم خدای کنکور اینجا عضوه قراره بهتون جواب بده! واقعا جواب نمیشه داد به این سوال، هر کی هم بگه حدودی یه چیزی پرونده، میخواید خودم براتون بپرونم :دی

امسال درکش فجیع تر از پارسال بود، قبول دارین؟ اگه درک بتونه آسونی فنی رو جبران کنه و میانگینا نزدیک پارسال باشن خیلی عالیه. پارسال میانگین 40 حدود 100 بوده رتبش، امسال راضیم 45 میانگین 100 باشه...

بابا میخوایم مقایسه کنیم... ما همه می دونیم تا کارنامه نیاد هیچی معلوم نیست... کاملا بستگی به بقیه داره... میخوایم بدونیم برای اسکیس چقدر انرژی بذاریم انشالله ختم به خیر شه:smile:

donfidelio

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها توجه توجه با عنایت به درخواست بچه ها و کمک آقای معماریان در چاپ بعدی کتاب مساجد حجره ای افتتاح شد...............یعنی گل بگیرن به سواد این طراحان:wallbash:

تست 14، 2 تا and پشت سر هم میاد، معادلات ملک الشعرای بهار هم به هم ریخت، بارونز که سهله :D
تست 95 دیاگرام ماسماسک شده تعاونی خط واحد:D
تست 105 هم 2 تا کتلت پرت کرده افتاده زمین پلانش شده توازن و تناسب:D
تست 107 هم که یکی از بچه ها بعد از روزها تفحص به همه اثبات کرد مکعب درسته، اونم در اثر افراط در آیکیوی طراح همون هرم شد:D
ولی از همه اینا بگذریم خدایی محیط جزئی از منظره؟ یعنی الان خود ما هم بنوعی منظریم:D اون آلت فواره هم که به عنوان زیرستون استفاده میشده یه روزگاری جوابش شده سرستون! از فرش به عرش رسیده:D

به نظرت زیر 100 میشی؟

Serare

عضو جدید
بچه ها من نمیدونم نوع دفترچم چی بوده
چیکارمیشه کردبنظرتون؟

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یک سوال : ...حداقل واسه مجازی چه جوریه؟ کسی می دونه پارسال پریسال آخرین نفری که مجاز شده چند بوده درصدهاش؟!

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها توروخدا نطر بدید مجاز میشم؟؟برم اسکیس
زبان0
فن13
تاریخ30
درک20
منطر0
تاریخ شهر21
برای مطالعات چطر مجاز میشم؟؟اسکیسمو چند باید زد ؟؟ رتبه من حدودن چند میشه؟؟

راستش من پارسال درصدام همین حدود بود شدم 4000 مجازم نشدم اگه واقعا درصدات همین حدود باشه
شاید دم مرز مجاز شی

Paradiso100

عضو جدید
بچه یه سوال خواهشن جواب بدین ... میخوام بدونیم به نظر شما میانگین درک پارسال بالاتر بود یا امسال؟؟؟

mahi bano

عضو جدید
در صدام همینه ولی میدونم بچه ها هم ترکوووندن
تازه بماند اون چند تا سوال غلط سازمان از جمله باغ ایرانی مشکی و مساجد حجره ای و ریدینگ کشکیی

میانگینت 48.72 شده می دونی یعنی چی؟:eek: رتبه 14 پارسال میانگینش 45 بود (آی خدا نمی تونم نفس بکشم)

erisss

عضو جدید
بچه با توجه به رصدا کدوم درس از همه سختر بوده و به نظرتون سرنوشت سازتره؟

beni belazi

کاربر بیش فعال
تست 14، 2 تا and پشت سر هم میاد، معادلات ملک الشعرای بهار هم به هم ریخت، بارونز که سهله :D
تست 107 هم که یکی از بچه ها بعد از روزها تفحص به همه اثبات کرد مکعب درسته، اونم در اثر افراط در آیکیوی طراح همون هرم شد:D
ولی از همه اینا بگذریم خدایی محیط جزئی از منظره؟ یعنی الان خود ما هم بنوعی منظریم:D اون آلت فواره هم که به عنوان زیرستون استفاده میشده یه روزگاری جوابش شده سرستون! از فرش به عرش رسیده:D

به نظرت زیر 100 میشی؟

اون پلان تو یکی از کتابایی که سیمون آیوازیان ترجمه کرده گذاشته شده به عنوان نمونه توازن نا متقارن...و گفته خلاف آشفتگی و عدم قطعیته....IMAG0040.jpg

آخرین ویرایش:

erisss

عضو جدید

به نظرت زیر 100 میشی؟

اونطور که معلومه طراحه and and لکنت زبون داشته

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها چرا هیچ کس جواب منا نمی ده
میتونم زیر 200 امیدوار باشم؟

زبان 30
فن 43
تاریخ 30
درک 41
منظر 15

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم. kimiaجان از پاسخت...امیدوارم کههمه که اینجا هستن و از جمله شما رتبه خوبی بیارید

erisss

عضو جدید
تاریخه افتضاح به نظرتون چه قدر تاثیر داره؟
زبان :32
فن:41
تاریخ(روم به دیوار):18
درک:31
منظر:26

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم. kimiaجان از پاسخت...امیدوارم کههمه که اینجا هستن و از جمله شما رتبه خوبی بیارید

من نخواستم ناراحتت کنم فقط واقعیت نسبت به پارسال گفتم
امیدوارم از دستم ناراحتت نشده باشی

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها میانگین رو میگید چجوری حساب کنم.باید هر درصد رو ضربدر ضریبش کنم؟؟؟اینگه میشه افتضاح؟؟!!11:surprised:

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ...
زبان 41
درک 30
منظر 45
تاریخ و فنی 0

1 درصد امکان مجاز شدن هست به نظرتون یا نه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.