جواب درستشون چیه؟من 31 الف زدم 32 گزینه 3مشاهده پیوست 135710سوال 31 و 32 دروس فنی
من با قاطعیت هرم وکره رو رد کردم ولی بین مکعب و مخروط موندم و زدم مخروط.هرم می شد
من زدم مقبره چون اون سه تا درونگرا هستن. فقط مقبره برونگراست.مرکزگرایی با ساختار کدام بنا منافات دارد؟ مسجد - مقبره - کاروانسرا - مدرسه
مشاهده پیوست 135711دروس فنی 33و 34
من با قاطعیت هرم وکره رو رد کردم ولی بین مکعب و مخروط موندم و زدم مخروط.
ولی ظاهرا میشه مکعب.
دوست عزیز اگه دقت کرده باشین میبینین که مرکز مخروط کمی مایل هستش در حقیقت این تصویر یک پلان پرسپتکیوه که علاوه بر مکعب کره هم شامل میشه پس از نظر من هرم غلط....توجه کنید هدف از طراحی همچین سوال اسون توجه به نکته اون هستش و گرنه با نگاه اول مثل روز مشخه مکعب میشهمن با قاطعیت هرم وکره رو رد کردم ولی بین مکعب و مخروط موندم و زدم مخروط.
ولی ظاهرا میشه مکعب.
دوست عزیز اگه دقت کرده باشین میبینین که مرکز مخروط کمی مایل هستش در حقیقت این تصویر یک پلان پرسپتکیوه که علاوه بر مکعب کره هم شامل میشه پس از نظر من هرم غلط....توجه کنید هدف از طراحی همچین سوال اسون توجه به نکته اون هستش و گرنه با نگاه اول مثل روز مشخه مکعب میشه
منم 2 زدمسوال 39 چی میشه من زدم 2 ولی فکر کنم 1 میشه
2 میشه و 40 ام فشار میشهسوال 39 چی میشه من زدم 2 ولی فکر کنم 1 میشه
بچه ها جواب هرم میشد. درواقع تو این شکل ناظر رو بالا و وسط حجم ها فرض کرده که اگه تر ی دی هم بکشین میبینین هرم درسته.
مشاهده پیوست 135716
سوال 43؟من 3 زدم
درسته منم همونو زدمسوال 43؟من 3 زدم
من با قاطعیت هرم وکره رو رد کردم ولی بین مکعب و مخروط موندم و زدم مخروط.
ولی ظاهرا میشه مکعب.
بچه ها جواب هرم میشد. درواقع تو این شکل ناظر رو بالا و وسط حجم ها فرض کرده که اگه تر ی دی هم بکشین میبینین هرم درسته.
مشاهده پیوست 135716
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |