درمورد تنوع رنگی یالای باغهای ایرانی کسی منبعی میشناسه من دیگه حال دنبال رفرنس گشتن ندارم

با توجه به مقطع طولی محور اصلی در باغ های ایرانی، یک سرو، یک کاج و یک چنار به نوبت کاشته شده و دالان زیبایی به وجود می آمد؛ تغییر شکلی که درختان چنار در چهار فصل سال از نظر رنگ برگها و یا ریزش آنها دارند ، در مجاورت درختان سرو و کاج که همواره برگ داشته و سبز رنگ هستند، تنوع زیادی در رنگ و طرح و حجم باغ ایرانی به وجود می آورد.
از این لینک برای اعتراض استفاده کنید
http://92.242.195.67/noetrequest/
باغ ایرانی تنوع رنگی نداره یعنی.با تنوع رنگی طراحی نمیشه یعنی از ویژگیهاش نیست کلا یه باغی میبینی اصلا همش سبزه احتمالا اگه عکسهای باغهای ایرانیو کلا تو ذهنت بیاری میبینی که خیلی باغها اصلا تنوع رنگی ندارن و هنوزم باغ ایرانین.....عمدترین رنگی که به چشم میاد سبزه... حتی شما با رد گزینه هم میتونستی به این نتیجه برسی چون بقیه ویژگیها کاملا از مشخصات باغ ایرانیه...
در مورد سوال مکعب درک.... من نمیدونم مشکل این سوال جدا چیه.... گفته به چهارتا حجم داریم از بالا نگاه میکنیم دیگه چی باید میگفت ... هرم از بالای خودش بهش نگاه شده دیگه...در حالی که دید اون وسط بود.... از من به همهٔ دوستان کنکور ۹۳ نصیحت ... همیشه تو تستا باید به اونی که خیلی داره ساده میزنه فکر کنی... چون یه گیری بهش هست احتمالا...
در مورد سؤال سرستون چهل ستون که منو غافل گیر کردن واقعا... دیگه سؤال به این تابلویی ... هر چی بود سرستون نبود...حالا بماند که عمارت سرپوشیده دیگه چه صیغه ایه ...مکانه??
تو سوال 119 منظر اگه واقعا باغ ایرانی جواب نیست اینکه ما بدونیم حیات وحشها تو حوزه حفظ محیط زیست است یا نیست والا بلا به معماری ربطی نداره... مگه ما محیط زیست میخونیم؟ من برای اعتراض به این سوال زدم در حوزه سرفصلها نبوده...
در مورد سوالهای زبان به طور کلی من همیشه زبنامو خوب میزدم ولی این زبان از اون زبانا بود که اصلا استاندارد نبود خداییش... اون ۱۰ تا سوال اول خیلی طولانی بود من تو اونا درست هم زدم ولی انصافا بیشترش انقد طولانی بود آدم اصلا موضوع رو یهو گم میکرد .. ما که وقت نداریم هر متن رو دو سه بار بخونیم.چند تا از اون سؤالها که اشتباه زده بودمو تو گزینههای اعتراض زدم زمان کافی نبوده.
یا مثلا سؤال ۳۰ زبان هم گزینهٔ ۱ هم میتونه درست باشه ولی دقیقتر همون نشنال تراسته به نظر من... یا سؤال ۱۰ واقعا بقیه گزینهها هم میتونست معنی واقعا درست بده...
البته من الان دانشجوی ارشدم و این امتحانو همینطوری شرکت کردم و اصلا درصد هم نگرفتم ... اومدم نقدارو خوندم گفتم منم نظراتمو بگم.