برده ای به نام کارگر

ansarweb

عضو جدید
من یه برده هستم اخ ببخشید اشتباه شد یه کارگر هستم که برا سیر کردن شکمم مجبورم طبق قانون گوش کنم و انجام بدم و ...
خط فقر 700 تومان اعلام میشود و دستمزد من کمتر از نیم آن
طبق قانون حداقل دستمزد تعیین میشود ولی عرفاٌ نیمش میدهند و امضای کلش میگیرند
طبق قانون باید بیمه شوم ولی عرفاٌ برا بیمه نشدنم از دست بازرسین بیمه فراریم میدهند
طبق قانون روزانه یا هفتگی یا ماهیانه باید حقوقم رو بگیرم و عرفاٌ سه ماه بعد آن
طبق قانون انسانم واحساس سردی و گرمی میدانم ولی عرفاٌ فقط میزان کارکردم مهمه هست وبس ...........
طبق قانون حقوق مساوی انسانی و استخدامی دارم ولی عرفاٌ چون پارتی ندارم و پدرم کار دولتی نداشته ، شده این روزگارم
اری منم برده ای بازم ببخشید کارگری که طبق قانون همه چیز دارم و عرفاٌ هیچ چیز ندارم

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من یه برده هستم اخ ببخشید اشتباه شد یه کارگر هستم که برا سیر کردن شکمم مجبورم طبق قانون گوش کنم و انجام بدم و ...
خط فقر 700 تومان اعلام میشود و دستمزد من کمتر از نیم آن
طبق قانون حداقل دستمزد تعیین میشود ولی عرفاٌ نیمش میدهند و امضای کلش میگیرند
طبق قانون باید بیمه شوم ولی عرفاٌ برا بیمه نشدنم از دست بازرسین بیمه فراریم میدهند
طبق قانون روزانه یا هفتگی یا ماهیانه باید حقوقم رو بگیرم و عرفاٌ سه ماه بعد آن
طبق قانون انسانم واحساس سردی و گرمی میدانم ولی عرفاٌ فقط میزان کارکردم مهمه هست وبس ...........
طبق قانون حقوق مساوی انسانی و استخدامی دارم ولی عرفاٌ چون پارتی ندارم و پدرم کار دولتی نداشته ، شده این روزگارم
اری منم برده ای بازم ببخشید کارگری که طبق قانون همه چیز دارم و عرفاٌ هیچ چیز ندارم
شما خودت این مشکلات رو درک کردی یااین هم کپی پیست از سایتای دیگست؟
اگرمشکل خودته ...کجا نصف حقوق ماهیانتو میدن و کل اونو امضا میگیرن؟
مشکل فراری دادن کارگر از بازرس بیمه مال تبعه های غیر قانونی مخصوصا"افاغنه است ...بیمه اجباریه اگر کارفرما بیمت نکنه 10 برابر باید جریمشو بده ...اگرهم بیمه نکنه مشکلات بزرگی برای خودش پیش میاد ...
این متن بیشترشبیه گفته های گروه های ورشکسته کارگری و کمونیستیه که همیشه با همه چیز مخالفن و توی هر حکومتی آرمانشون انقلابه ...مثل بچه ای که گیرمیده ...من اینو میخوام ...

sara.NET

عضو جدید
چرا ، قانون زياد داره ،حرفم زياد توش زده ميشه
چون آدماش كلا از قانون و حرف زدن ، خيلي خوششون مياد :دي

سمیر 50

عضو جدید
سعید

سعید

[اینکه کارگران بواسطه قراردادهای مؤقت امنیت شغلی ندارند را قبول دارم، اما نکاتی که دوستمون ذکر کرده قبول ندارم چون قوانین کار وتأمین اجتماعی به شدت با کارفرمایان متخلف برخورد میکنند.اینجانب خودم دست اندرکار وازمتولیان اجرای قانون کار در اداره کار هستم وبطور یقین اعلام میکنم که 95 در صد کارگران شاکی به حقوق حقه خود میرسند.

آخرین ویرایش:

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
مشکل فراری دادن کارگر از بازرس بیمه مال تبعه های غیر قانونی مخصوصا"افاغنه است ...بیمه اجباریه اگر کارفرما بیمت نکنه 10 برابر باید جریمشو بده ...اگرهم بیمه نکنه مشکلات بزرگی برای خودش پیش میاد ...
این متن بیشترشبیه گفته های گروه های ورشکسته کارگری و کمونیستیه که همیشه با همه چیز مخالفن و توی هر حکومتی آرمانشون انقلابه ...مثل بچه ای که گیرمیده ...من اینو میخوام ...
شما از کجا این حرفا رو میزنی ..
من کارگر دیدم که برای اینکه بیمه ش نکنن هر 3 ماه یه بار اخراجش میکردن بعد یه مدت دوباره استخدامش میکردن ..[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

ansarweb

عضو جدید

9 ماه با حقوق نصفه کار کردم و سه ماه هم بیمم نکرد و روزی هم که مامور بیمه منو دید کلی غر زدند که چرا پنهان نشدی سال 84-85
به سارمان تامین اجتماعی مراجعه کن بگو سابقه بیمه ات رو میخوای که ببینی درست برات رد می کنند یا نه میگه برو از کارفرمات بگیر !!!!!!!!!!!
تو شرکتی که الان کار می کنم کاملا حداقل دستمزد داده میشه سه ساله کار میکنم در یکی از قسمت های سخت شرکت مشغولم و قسمت تعمیرات هستم و مدرکم هم تکنسین و حدود 550 نفر هم نیرو داره قراردادهام هم دو ماهه هستند و حتی حق گرفتن پرفراژحقوقی هم ندارم و .............
بله این متن رو خودم نوشتم و کاملا هم احساسش کردم

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما از کجا این حرفا رو میزنی ..
من کارگر دیدم که برای اینکه بیمه ش نکنن هر 3 ماه یه بار اخراجش میکردن بعد یه مدت دوباره استخدامش میکردن ..[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
شما ازکجااین حرفها رو میزنید ...من کارگر دیدم که ...دلیل نمیشه شاید اون کارگر به دلیل دیگری رفت و برگشته ...بیمه کردن کارگر تبعات منفی برای کارفرما نداره ...بیمه بیکاریه که دولت میده ...اگر بخواد اخراج کنه کارگر رو به بیمه ربطی نداره ...تبعات منفی خاصی برای کارفرما نداره ...اگر مشکلی داشته باشه هم میتونه شکایت کنه چوب تو آستین کارفرما میبکنن ...

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
9 ماه با حقوق نصفه کار کردم و سه ماه هم بیمم نکرد و روزی هم که مامور بیمه منو دید کلی غر زدند که چرا پنهان نشدی سال 84-85
به سارمان تامین اجتماعی مراجعه کن بگو سابقه بیمه ات رو میخوای که ببینی درست برات رد می کنند یا نه میگه برو از کارفرمات بگیر !!!!!!!!!!!
تو شرکتی که الان کار می کنم کاملا حداقل دستمزد داده میشه سه ساله کار میکنم در یکی از قسمت های سخت شرکت مشغولم و قسمت تعمیرات هستم و مدرکم هم تکنسین و حدود 550 نفر هم نیرو داره قراردادهام هم دو ماهه هستند و حتی حق گرفتن پرفراژحقوقی هم ندارم و .............
پایه حقوق من هم با6 سالسابقه و سرپرستی و... تازه شده پایه 13 ...عدم پرداخت حقوق برای 3 ماه تاخیر هم برای همه هست من حقوق آبان رو 10 روز پیش گرفتم ...مشکل اضافه کارم برمیگرده به سیاست کارفرمات تو راضی به این هستی که 100 نفربیکارشن شما 120 ساعت اضافه کاربگیری ؟
مشکل بیمه هم اشکال ازخودمونه اگر پیگیر بشیم ببینیم لیست بیمه چه جوررد شده با آمارحضورمون چک کنیم مشکل حل میشه الان هم بیمه به صورت شبکه دراومده میتونی ازهرجایی لیستت رو بگیری ...

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم با 13 سال سابقه کار ، پایه حقوقم 303 هزارتومنه .
در ضمن بابای کارمندم هم نتونسته واسم کاری انجام بده !!!!!!

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم با 13 سال سابقه کار ، پایه حقوقم 303 هزارتومنه .
در ضمن بابای کارمندم هم نتونسته واسم کاری انجام بده !!!!!!
خیلی جاها باپایه حقوق پایین میشه سقف حقوق درخواستی رو پر کرد ...ماموریت ...کارایی ... اضافه کار و...موفق باشید...

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فک میکنم بیشتر مشکلات طبقات کارگری به خاطر ندونستن قانون و حق و حقوقشونه....چون نمیدونن خیلی راحت از شون سواستفاده میکنن!!!

sara.NET

عضو جدید
شما ازکجااین حرفها رو میزنید ...من کارگر دیدم که ...دلیل نمیشه شاید اون کارگر به دلیل دیگری رفت و برگشته ...بیمه کردن کارگر تبعات منفی برای کارفرما نداره ...بیمه بیکاریه که دولت میده ...اگر بخواد اخراج کنه کارگر رو به بیمه ربطی نداره ...تبعات منفی خاصی برای کارفرما نداره ...اگر مشکلی داشته باشه هم میتونه شکایت کنه چوب تو آستین کارفرما میبکنن ...
شما هنوز اطلاع نداريد كه براي كارفرما تبعات منفي داره؟
با اطلاعات كم ، حرفي نزنيد دوست محترم
مسلما كل حق بيمه رو كارگر يا كارمند پرداخت نميكنه ، بخش بزرگترشو كارفرما بايد هر ماه به بيمه پرداخت كنه ، پس چرا فكر ميكني كارفرماها از بيمه كردن سرباز ميزنن ؟؟؟ (تعقل و چراجويي بد نيست)
و يه چيز ديگه ، وقتي كارفرما ، فقط 500 تاكارگر داره ، پس شركت كوچيكي نبايد باشه و خرِ ايشون خوب ميره (اينجا هم ايران هست ... نه ببخشيد ، بقاياي ايران از جنگ مغول ، پس هيچ چيزي نميتونه اونقدرها هم كه شما متعجب شديد ، بعيد و دور از انتظار باشه)

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فک میکنم بیشتر مشکلات طبقات کارگری به خاطر ندونستن قانون و حق و حقوقشونه....چون نمیدونن خیلی راحت از شون سواستفاده میکنن!!!

عزیزم ، خانما اگه قانون کار رو ، خودشون هم نوشته باشن !!!!!! بازهم خودشون رو به کوچه علی چپ میزنن .
آخه به پولش احتیاج دارن ( و چه توجیه کثیفیه این توجیح):mad::mad::mad:

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میترسم حرفی بزنم به دوستامون بر بخوره ولی به وا... بعضی میگم بعصی ازکارگرا ی جدید البته تا روت رو برمیگردونی از کار میزنن من منکر شرافت و زحمتکشی این عزیزان نمیشم ولی وجدان کاری توی همه ما کمتراز جاهای دیگه هستش ...

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما هنوز اطلاع نداريد كه براي كارفرما تبعات منفي داره؟
با اطلاعات كم ، حرفي نزنيد دوست محترم
مسلما كل حق بيمه رو كارگر يا كارمند پرداخت نميكنه ، بخش بزرگترشو كارفرما بايد هر ماه به بيمه پرداخت كنه ، پس چرا فكر ميكني كارفرماها از بيمه كردن سرباز ميزنن ؟؟؟ (تعقل و چراجويي بد نيست)
و يه چيز ديگه ، وقتي كارفرما ، فقط 500 تاكارگر داره ، پس شركت كوچيكي نبايد باشه و خرِ ايشون خوب ميره (اينجا هم ايران هست ... نه ببخشيد ، بقاياي ايران از جنگ مغول ، پس هيچ چيزي نميتونه اونقدرها هم كه شما متعجب شديد ، بعيد و دور از انتظار باشه)
شما حرفات متناقضه این مبالغ همه توی قرادادذکر شده ...از بیمه نکردن کارگر ...کارفرما چه سودی میبره ؟ 25 هر ماه باید لیستشو رد کنه اگر کسی ازقلم بیفته به ردلیلی امکان پی گیری طبق قرارداد و کارکردش براش هست حالا اگر نمیخواد پی گیری کنه ...مشکل خودشه ...

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم ، خانما اگه قانون کار رو ، خودشون هم نوشته باشن !!!!!! بازهم خودشون رو به کوچه علی چپ میزنن .

ببخشید من نفهمیدم منظورتونو..............:redface:

میترسم حرفی بزنم به دوستامون بر بخوره ولی به وا... بعضی میگم بعصی ازکارگرا ی جدید البته تا روت رو برمیگردونی از کار میزنن من منکر شرافت و زحمتکشی این عزیزان نمیشم ولی وجدان کاری توی همه ما کمتراز جاهای دیگه هستش ...

قبول دارم این طوری که هست.....اما امین بعضی کارفرماها هم خیلی ظلم میکنن بعد چون کارگرا اصولا قوانین رو خیلی خوب نمیدونن و اینکارام خیلی پیگیری میخواد زود جا میزنن کارفرما هم کیف میکنه.........

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی جاها باپایه حقوق پایین میشه سقف حقوق درخواستی رو پر کرد ...ماموریت ...کارایی ... اضافه کار و...موفق باشید...

اضافه کارو باید مدیر تایید کنه .(تازه التماسم هم کنن نمی مونم )
ماموریت هم وظیفمونه .
فقط تفاوت تطبیق + روزی شش هزارتومان (منهای مرخصی ها) حق ایاب ذهاب و نهار

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان که دور دور خانمهاست توی مملکت ای کاش آقایون هم نسبت به حقوقشون به اندازه خانمها حساس بودن ...

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اضافه کارو باید مدیر تایید کنه .(تازه التماسم هم کنن نمی مونم )
ماموریت هم وظیفمونه .
فقط تفاوت تطبیق + روزی شش هزارتومان (منهای مرخصی ها) حق ایاب ذهاب و نهار
معمولا" ماهی چقد اضافه کار برات تایید میشه ؟
از میزان واقعی کمتره ؟

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید من نفهمیدم منظورتونو..............:redface:
چند سال پیش به یکی از مراکز وزارت کار مراجعه کردم ، به همکارام گفتم : بابا قانون عیدی و پاداش رو خودم خوندم در حد یه بیلبورده بزرگ نوشته بودن و زده بودن تو اون مرکز .
طبق اون قانون دارن از عیدی ما می دزدن ، گفتم نه عیدی رو بگیرید نه امضا کنید ، همه با کمال ...... رفتن عیدیاشونو گرفتن ، امضا هم کردن .
من امضا نکردم ، اما من یه نفر به تنهایی چقدر میتونم مقاومت کنم ؟؟

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما حرفات متناقضه این مبالغ همه توی قرادادذکر شده ...از بیمه نکردن کارگر ...کارفرما چه سودی میبره ؟ 25 هر ماه باید لیستشو رد کنه اگر کسی ازقلم بیفته به ردلیلی امکان پی گیری طبق قرارداد و کارکردش براش هست حالا اگر نمیخواد پی گیری کنه ...مشکل خودشه ...
داداش من توی بازار کار میکرد تا یکسال کافرما برای بیمه سر دواندش. از ترس اینکه کارش رو از دست نده شکایت هم نمیکرد . اخرش از اون کار در امد. برای کارفرما کاری نداشت. انقدر بیکار توی بازار هست که میتونست جایگزین این یکی بشه.
حق هیچ کدومشونم نمیداد. توی بازار معمولا موقع بازرسی مامورین کارگرها را قایم میکنند.
پیگیری حق و حقوق تو ایران انقدر سخته که معمولا کسی دنبالش نمیره.

sara.NET

عضو جدید
شما چقد با نمك هستين ، حداقل نيمگي كجاي پست من تناقض داشت با بقيه ش
من گفتم شما هنوز نميدونيد كه بخشي از حق بيمه ، به عهده ي كارفرماست
يعني كارفرما بايد دست تو جيب مبارك بكنن و به ازاي هر كارگر يا كارمندي كه بيمه ميكنن ، حق بيمه بدن
اميدوارم متوجه شده باشيد
در عجبم كه چي ميگيد يا از چي دفاع ميكنيد؟!
اينكه حق قشري كه محتاجه توي جوامع عقب افتاده ي فرهنگي ، هميشه ضايع ميشه ، اصلا چيز جديدي نيست
يا فرهنگو بايد بالا برد ، يا بردگي رو تحمل كرد
---------------
وقتي ميگين با عرض معذرت ، تا سرپرست روشو برميگردونه ، كارگر سوء استفاده ميكنه ، حرفتون خنده دار ميشه
چون هيچ جا غير از اين نيست ، تا بالا دست فلاني سرشو برميگردونه ، آقا يا خانوم x ، مشغول هر كاري هست جز كارش
حتي خود شما ، اگه جايي استخدام شدي كه زير دست ديگران كار كردي ، بعد از يكي دو سال ، شك نكن كه جزء همين گروهي خواهي بود كه داري ازشون انتقاد ميكني
حرف از وجدان زدن راحته ، ولي چه كسي اهل عمل هست ؟ ...

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند سال پیش به یکی از مراکز وزارت کار مراجعه کردم ، به همکارام گفتم : بابا قانون عیدی و پاداش رو خودم خوندم در حد یه بیلبورده بزرگ نوشته بودن و زده بودن تو اون مرکز .
طبق اون قانون دارن از عیدی ما می دزدن ، گفتم نه عیدی رو بگیرید نه امضا کنید ، همه با کمال ...... رفتن عیدیاشونو گرفتن ، امضا هم کردن .
من امضا نکردم ، اما من یه نفر به تنهایی چقدر میتونم مقاومت کنم ؟؟

اینو کاملا قبول دارم..........اینقدرخودم از این خالی کردن زیرپام ضربه خوردم که دیگه یاد گرفتم رو دیوار هیچکس یادگاری ننویسم..........

این چیزی که میگی خوب اشکال از خودمون....از فرهنگمونه........متاسفانه این تو خانوما بیشتره...چون احتیاط خیلی میکنن.....چون به مرگ تدریجی راضین ....
.
من خودم با خیلی چیزا اینجا مشکل دارم ...اما قانون کار بد نیست خدایی...پیگیری و دوندگی میخواد اما نتیجه میده...........

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداش من توی بازار کار میکرد تا یکسال کافرما برای بیمه سر دواندش. از ترس اینکه کارش رو از دست نده شکایت هم نمیکرد . اخرش از اون کار در امد. برای کارفرما کاری نداشت. انقدر بیکار توی بازار هست که میتونست جایگزین این یکی بشه.
حق هیچ کدومشونم نمیداد. توی بازار معمولا موقع بازرسی مامورین کارگرها را قایم میکنند.
خب شکایت نکرد بیکارهم شد ...اگر شکایت میکرد لااقل میتونست اون مرتیکه رو آزارش بده ...یه قسمتی از حقوقشم زنده میکرد ...

هیچی !!!!
صفره !!!!!
یعنی اضافه وای میسی و اضافه کاربرات ردنمیشه!!!!؟؟؟؟
خب توهم اضافه وای نس ...

sara.NET

عضو جدید
مرسي از مثالتون
منم به عينه ديدم كه حق كارگرا و يا حتي كارمندا رو نميدن و چه كثافت كاري در جريان هست
به نظرم بيشترين چيزي كه داره ما ايرانيا رو عذاب ميده ، ترس هست
ترس از بيكاري ، ترس از بي پولي ، ترس از اخراج و ...
اما كي اين ترسو به وجود آورده ، چطور بايد باهاش مقابله كرد ، چه كمكي از دست آدما ( با شبه آدما كاري نداريم) بر مياد؟ چه اونايي كه مستقيما درگير مشكلات و زورگويي ها هستن ، و چه اونايي كه وجدان بهشون اجازه سكوت يا ماست مالي نميده ، چه پيشنهادي دارن؟