برده ای به نام کارگر

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
من همیشه نمیدونم چرا حرفام سوء تفاهم زاست من نگفتم همه کشکل ازکارگراست من میگم بیشتر مشکلاتی که برای کارگرا پیش میاد به خاطر ناآگاهی و ترس و کم کاری خودشونه در مطالباتشون ...

قبول کنید که کارگر حتی اگه به حق و حقوقش رو بدونه و نترس هم باشه بازم نمیتونه حرفی بزنه چون به کارش نیاز داره ..و کارفرما خیلی راحت میتونه اونو بندازه بیرون..
وگرنه کی دوست داره تو گزما و تو سرما اونقد سخت کار کنه ..اونم با این وضع حقوقا[FONT=&quot][/FONT]

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه مشکلات ما به خاطر تفکردرزمان واجب بودن احساسی شدن و احساسی شدن درزمان واجب بودن تعقله ...بیشتر مشکلات رو ماخودمون برای خودمون پیش میاریم...

کلا من نفهمیدم شما چرا از سیستم معیوبمان اینقدر دفاع میکنید؟
واقعا یعنی مردم همیشه باید با قانون و زور حق و حقوقشون را بگیرند؟
بابا توی وضعیت نرمال حق افراد بطور طبیعی پرداخت میشه. نه با درگیری و شکایت.

یعنی منکر این ایراد هستید؟

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سکوت؟ چی میگی؟
برن داد و بیداد کنن که اخراج می شن.... باباشون هم مایه دار نیست که خرج زن و بچه هاشون رو بده کرایه خونه به درک... میرن جایی می خوابن که سقفش آسمون خدا و فرشش چمن باشه.... غذاشون چی؟
ماشاالله که کار هم ریخته؟!!!!!
کم سکوت سکوت کن چارتا بارت میکنم ...بت گفتم مودب باش ...

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلا من نفهمیدم شما چرا از سیستم معیوبمان اینقدر دفاع میکنید؟
واقعا یعنی مردم همیشه باید با قانون و زور حق و حقوقشون را بگیرند؟
بابا توی وضعیت نرمال حق افراد بطور طبیعی پرداخت میشه. نه با درگیری و شکایت.

یعنی منکر این ایراد هستید؟

لپ کلام من اینه نه ازکسی و ن از سیستمی دارم دفاع میکنم میگم اگرکارفرما مشکل ایجاد میکنه شکایت کن جایی برای دادخواهی هست اگر میترسی و به تواناییت درپیداکردن کاری دیگه شک داری غرزدن بی معنیه ...فایده ای هم نداره ...

zhilamo

عضو جدید
کم سکوت سکوت کن چارتا بارت میکنم ...بت گفتم مودب باش ...

اولا برو کشکت رو بساب بابایی بهت پول میده نمی دونی دنیا دست کی هستش ....
دوم هنوز مهندس نشدی بعد بیا ببینم چی میگی....
سومن ته جیبت 5000 تومن هستش که 2000 تومنش رو میدی شارژ و 3000 تومن دیگه اش رو بد مستی میکنی چی میدونی دنیا دست کی هستش
چهارمن مامور اداره کار خودش رو با 50000 تومن می فروشه نمی فهمی انگار ایجا ایرانه...
پس هرموقع فهمیدی بعد بیا.....
من از تو خیلی کمترم که با همچون تویی بحث می کنم... شاید لحنم تند بوده ولی نگفتم چهار تا بارت می کنم ایرانی

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قبول کنید که کارگر حتی اگه به حق و حقوقش رو بدونه و نترس هم باشه بازم نمیتونه حرفی بزنه چون به کارش نیاز داره ..و کارفرما خیلی راحت میتونه اونو بندازه بیرون..
وگرنه کی دوست داره تو گزما و تو سرما اونقد سخت کار کنه ..اونم با این وضع حقوقا[FONT=&quot][/FONT]
بحث حقوق سواهستش وقتی من میرم پای قرارداد بهم میگن حقوقت چقدره و چیه این مطلبی که شما میگید کارکردن به هر قیمتیه که جای بحثش اینجا نیست ...

Arash_Sn

عضو جدید
سومن ته جیبت 5000 تومن هستش که 2000 تومنش رو میدی شارژ و 3000 تومن دیگه اش رو بد مستی میکنی چی میدونی دنیا دست کی هستش
چهارمن مامور اداره کار خودش رو با 50000 تومن می فروشه نمی فهمی انگار ایجا ایرانه...
من از تو خیلی کمترم که با همچون تویی بحث می کنم... شاید لحنم تند بوده ولی نگفتم چهار تا بارت می کنم ایرانی

چرا شما مودبانه پاسخ نمیدید ؟!!

sara.NET

عضو جدید
آقا/خانوم عيدي امين ، جاي جوش آوردن ، بگيد چي كار كنه يه كارگري (يه دونه نه ، 5 تا) كه اعتراض كرده ،و حالا اخراج شده
بدون پشتوانه مالي ، با دردسر هايي كه سر و ته نداره ....
اگه من و شما و ديگران خوشبخت هستن ، دليل نميشه خودمونو جاي ديگران نذاريم
اونايي كه صداشون ميرسه و حرفشون خريدار داره ، ساكت هستن ... خوب معلومه صداي اونايي كه اسمشونو گذاشتن زيردست و كارگر ، به جايي نميرسه و تو نطفه خفه ميشه
لطفا واقع بين باشيد و فقط بگيد راه حل چيه؟
salizadeniri درست ميگن ، ما آدما اصولا نبايد بخاطر حقوق اوليه و قانوني ِ انساني مون كه انقدر به اينجا و اونجا چنگ بزنيم و تمام عمرمونو تو نزاع باشيم برا حقوقو اوليه ي يه انسان !
اصلا چرا بايد يه عده به خودشون اجازه ي بي عدالتي بدن ، و جي ميشه كه با وقاحت از مرزاي انساني و ديني شون پا فراتر ميذارن و با احساسي مشابه ِ حس خدا بودن ، شخصيت و جان و مال ديگرانو به ظن ِ خودشون به دست ميگيرن و عين شياطين باهاش بازي ميكنن
كاش ادعاي خدا بودن ، وظايف خدا بودنو هم بهشون يادآوري ميكرد ...

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پسرم من اون سالی که فک کنم شما اول دبیرستان بودی لیسانس گرفتم الان هم توی بدترین شرایط جوی دارم کارمیکنم ...
پول شارژم نمیدم اینترنتم مفتیه ...بابام هم 30 ساله مرده ...حرف نزن و سکوت هم معنی خوبی نمیده تا جایی که من میدونم ...کسی هم ازت نخواسته بحث کنی ... ساکت ...

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا/خانوم عيدي امين ، جاي جوش آوردن ، بگيد چي كار كنه يه كارگري (يه دونه نه ، 5 تا) كه اعتراض كرده ،و حالا اخراج شده
بدون پشتوانه مالي ، با دردسر هايي كه سر و ته نداره ....
اگه من و شما و ديگران خوشبخت هستن ، دليل نميشه خودمونو جاي ديگران نذاريم
اونايي كه صداشون ميرسه و حرفشون خريدار داره ، ساكت هستن ... خوب معلومه صداي اونايي كه اسمشونو گذاشتن زيردست و كارگر ، به جايي نميرسه و تو نطفه خفه ميشه
لطفا واقع بين باشيد و فقط بگيد راه حل چيه؟
salizadeniri درست ميگن ، ما آدما اصولا نبايد بخاطر حقوق اوليه و قانوني ِ انساني مون كه انقدر به اينجا و اونجا چنگ بزنيم و تمام عمرمونو تو نزاع باشيم برا حقوقو اوليه ي يه انسان !
اصلا چرا بايد يه عده به خودشون اجازه ي بي عدالتي بدن ، و جي ميشه كه با وقاحت از مرزاي انساني و ديني شون پا فراتر ميذارن و با احساسي مشابه ِ حس خدا بودن ، شخصيت و جان و مال ديگرانو به ظن ِ خودشون به دست ميگيرن و عين شياطين باهاش بازي ميكنن
كاش ادعاي خدا بودن ، وظايف خدا بودنو هم بهشون يادآوري ميكرد ...
بازار کار سه حالت داره 1- استاندارد (تقاضای کار متناسب با عرضه کاره )2- کارگر محور(نیروی کارکم )3-کارفرما محور(متقاضی کارزیاد )
ما به خاطر انفجارجمعیتی دهه 60 توی مرحله سوم هستیم یه مشت بی شرف هم دارن سوءاستفاده میکنن تا با روش قانونی برخورد نکنی میشی اغتشاس گر باید اینقدر پی گیر حقوق از مراجع قانونی باشیم که این انگ به ارزش تبدیل بشه همین بقییه راه ها به جایی جز سرخوردگی نمیرسه حرف اینه ...

sara.NET

عضو جدید
اگه يه روزي در كمال ناباوري ببيني ، كسي كه بهش مراجعه ميكردي تا مشكلتو حل كنه ، خودش ريشه و اساس مشكله ، اونوقت چي كار ميكني؟
اونوقت بايد به كي رجوع كرد؟

BIGHAM

عضو جدید
کاربر ممتاز
پایه حقوق من هم با6 سالسابقه و سرپرستی و... تازه شده پایه 13 ...عدم پرداخت حقوق برای 3 ماه تاخیر هم برای همه هست من حقوق آبان رو 10 روز پیش گرفتم ...مشکل اضافه کارم برمیگرده به سیاست کارفرمات تو راضی به این هستی که 100 نفربیکارشن شما 120 ساعت اضافه کاربگیری ؟
مشکل بیمه هم اشکال ازخودمونه اگر پیگیر بشیم ببینیم لیست بیمه چه جوررد شده با آمارحضورمون چک کنیم مشکل حل میشه الان هم بیمه به صورت شبکه دراومده میتونی ازهرجایی لیستت رو بگیری ...
شما وضعت خوبه من 89/3 قراردادم تموم شده هنوز تسویه نکردم.

Arash_Sn

عضو جدید
دوستان کمی با مراعات حال یکدیگر وارد بحث بشید و منطقی به یکدیگر پاسخ دهید !

ببینید من خودم به عنوان یک کارفرما باید عرض کنم که دوستان باید شرایط این قشر را هم مورد توجه قرار دهند !

یاد میآرم زمانی را که به خواست پدرم مدیریت یکی از کارخانه ها را بدست گرفتم ( حدود 14 سال پیش ) واقعاً فکر نمیکردم که مدیریت سیستم کارگری اینقدر پیچیده و مشکل باشه ! متاسفانه نیروی کار ایرانی در مقایسه با نیروی کار سایر کشورها کم کار است ( البته این در مورد همه صادق نیست و در بین این افراد انسانهای زحمتکش هم وجود دارد که به دلیل کم کاری سایرین اثر کار آنها نیز چشم گیر نیست ) من مثالهای زیادی از مشکلات مدیریت کارگری دارم که میتوانم برای شما عرض کنم .
یک روز در کارخانه بودم که به من اطلاع دادند که یکی از کارگران قصد دارد که دست خود را زیر پرس قرار دهد اول شنیدن این خبر برای من باور کردنی نبود و اهمیتی به کسی که این خبر را آورده بود ندادم و از این موضوع گذشتم تا اینکه ساعت سه بعد از ظهر وقتیکه میخواستم بعد از کلی گرفتاری نهارم را بخورم صدای زنگ و آژیر کارخانه به صدا درآمد و صدای کارخانه پرس شاپ قطع شد بعد از تماس با مدیر واحد متوجه شدم دست یکی از کارگرها زیر پرس قطع شده است و وقتی تعجب کردم که اسم آن کارگر را شنیدم . خوب بعد از این حادثه ماها دچار گرفتاری بیمه ، بیمارستان ، اداره کار و حتی شواری تامین استان ( دیگه ببینید تا کجاها رفتم ) بودم . آن کارگر بخت برگشته برای استفاده از بعضی از مزایای موجود در قانون کار دست به این کار زده بود . در این شرایط کارفرما مجبور میشه دست به یک سری اعمالی بزنه که واقعاً شاید دور از شان انسان باشه ، ولی خوب شرایط او را مجبور میکنه !

درسته که همه کارگرها مثل هم نیستند ولی خوب از دید یک کارفرما همه میتوانند پتانسیلی از گرفتاری باشند.

در آخر از نظر یک بنگاه اقتصادی رقابت پذیری یک اصل مهم برای بقای آن سیستم میباشد در دنیای امروز با فرهنگ کار ما رقابت با کشورهای آسیای شرق اگر ادعا نکنیم که غیر ممکنه لا اقل میتوان گفت که خیلی مشکل میباشد .

بحران کار در جامعه امروز ما بدلیل فقدان کار آفرینان میباشد که در این قانون کار فعلی هیچ جایگاهی ندارند .
من تا حد زیادی باصحبتهای عیدی امین موافق هستم!

BIGHAM

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کمی با مراعات حال یکدیگر وارد بحث بشید و منطقی به یکدیگر پاسخ دهید !

ببینید من خودم به عنوان یک کارفرما باید عرض کنم که دوستان باید شرایط این قشر را هم مورد توجه قرار دهند !

یاد میآرم زمانی را که به خواست پدرم مدیریت یکی از کارخانه ها را بدست گرفتم ( حدود 14 سال پیش ) واقعاً فکر نمیکردم که مدیریت سیستم کارگری اینقدر پیچیده و مشکل باشه ! متاسفانه نیروی کار ایرانی در مقایسه با نیروی کار سایر کشورها کم کار است ( البته این در مورد همه صادق نیست و در بین این افراد انسانهای زحمتکش هم وجود دارد که به دلیل کم کاری سایرین اثر کار آنها نیز چشم گیر نیست ) من مثالهای زیادی از مشکلات مدیریت کارگری دارم که میتوانم برای شما عرض کنم .
یک روز در کارخانه بودم که به من اطلاع دادند که یکی از کارگران قصد دارد که دست خود را زیر پرس قرار دهد اول شنیدن این خبر برای من باور کردنی نبود و اهمیتی به کسی که این خبر را آورده بود ندادم و از این موضوع گذشتم تا اینکه ساعت سه بعد از ظهر وقتیکه میخواستم بعد از کلی گرفتاری نهارم را بخورم صدای زنگ و آژیر کارخانه به صدا درآمد و صدای کارخانه پرس شاپ قطع شد بعد از تماس با مدیر واحد متوجه شدم دست یکی از کارگرها زیر پرس قطع شده است و وقتی تعجب کردم که اسم آن کارگر را شنیدم . خوب بعد از این حادثه ماها دچار گرفتاری بیمه ، بیمارستان ، اداره کار و حتی شواری تامین استان ( دیگه ببینید تا کجاها رفتم ) بودم . آن کارگر بخت برگشته برای استفاده از بعضی از مزایای موجود در قانون کار دست به این کار زده بود . در این شرایط کارفرما مجبور میشه دست به یک سری اعمالی بزنه که واقعاً شاید دور از شان انسان باشه ، ولی خوب شرایط او را مجبور میکنه !

درسته که همه کارگرها مثل هم نیستند ولی خوب از دید یک کارفرما همه میتوانند پتانسیلی از گرفتاری باشند.

در آخر از نظر یک بنگاه اقتصادی رقابت پذیری یک اصل مهم برای بقای آن سیستم میباشد در دنیای امروز با فرهنگ کار ما رقابت با کشورهای آسیای شرق اگر ادعا نکنیم که غیر ممکنه لا اقل میتوان گفت که خیلی مشکل میباشد .

بحران کار در جامعه امروز ما بدلیل فقدان کار آفرینان میباشد که در این قانون کار فعلی هیچ جایگاهی ندارند .
من تا حد زیادی باصحبتهای عیدی امین موافق هستم!

چقدر راحت توجیه می کنید اسمش رو هم گذاشتید شرایط اجباری. اینها افتخار نیست که بیاییم بگیم همه جا اینجوریه.

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه يه روزي در كمال ناباوري ببيني ، كسي كه بهش مراجعه ميكردي تا مشكلتو حل كنه ، خودش ريشه و اساس مشكله ، اونوقت چي كار ميكني؟
اونوقت بايد به كي رجوع كرد؟
من بااین منطق مشکل دارم این منطقه یاس وناامیدیه ...شما بااین منطق خیلی راحت صورت مسئله رو پاک میکنی ...

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چقدر راحت توجیه می کنید اسمش رو هم گذاشتید شرایط اجباری. اینها افتخار نیست که بیاییم بگیم همه جا اینجوریه.
امیدوارم هیچ وقت به نفرینی به نام مدیریت گرفتار نشی ...اینا توجیه نیست باید توی شرایطش قراربگیری ...کار یدی فوق العاده راحت تراز مسئولیتیه ...

Arash_Sn

عضو جدید

لطفاً قسمتی را که به نظر شما بنده توجیه کردم بفرمائید تا بیشتر توضیح دهم .

من دوستانی داشتم که در آمریکا ثروتمند بودند و با انتقال سرمایه خود به ایران و خرید واحد صنعتی زندگی خود را نابود کرده اند. بعضی از این بندگان خدا سالهاست که در زندان به سر میبرند. مثلاً کسی را میشناختم که باید هر ماه 150 میلیون تومن حقوق پرداخت میکرد ( 13 سال پیش) و برای پرداخت حقوق یک ماه کارگران مجبور شد که ملک پدری خود در فرمانیه تهران را در رهن بانک قرار دهد . یک خانه ویلائی 600 متری در آن منطقه آن زمان 130 میلیون تومن ارزیابی شده بود . خوب شما ببینید این فرد بدلیل مشکلاتی که کارگران ایجاد میکردند موفق به پرداخت وام نشد و آن ملک را از دست داد ( البته آن ملک الآن حدود سه میلیارد تومن میارزد.) و بعد از مدتی هم تمام زندگی خود را از دست داد. در حالیکه در آمریکا کارخانه داشت و این ثروت را در آنجا ایجاد کرده بود.

شما ببیند سالهاست که دولت به منظور انتقال واحدهای صنعتی به بخش خصوصی تلاش میکند ولی بخش خصوصی از آن استقبال نمیکند ! چرا؟!!
چون این واحدها بدلیل مشکلات کارگری زیان ده هستند و خرید آنها به منزله خود کشی است . خدا میداند که بارها با من تماس گرفتند و وعده تخفیف و امتیازات بیشتری را داده اند که هیچوقت حاضر نشدیم که بر روی این واحدها سرمایه گذاری کنیم چرا که خرید این واحدها به معنی نابودی است.

شما فکر نکنید که یک نفر کارفرما حتماً باید یک خون آشام باشد . همانطور که عرض کردم رقابت پذیری اصل مهمی برای بقای بنگاه اقتصادی است.

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لطفاً قسمتی را که به نظر شما بنده توجیه کردم بفرمائید تا بیشتر توضیح دهم .

من دوستانی داشتم که در آمریکا ثروتمند بودند و با انتقال سرمایه خود به ایران و خرید واحد صنعتی زندگی خود را نابود کرده اند. بعضی از این بندگان خدا سالهاست که در زندان به سر میبرند. مثلاً کسی را میشناختم که باید هر ماه 150 میلیون تومن حقوق پرداخت میکرد ( 13 سال پیش) و برای پرداخت حقوق یک ماه کارگران مجبور شد که ملک پدری خود در فرمانیه تهران را در رهن بانک قرار دهد . یک خانه ویلائی 600 متری در آن منطقه آن زمان 130 میلیون تومن ارزیابی شده بود . خوب شما ببینید این فرد بدلیل مشکلاتی که کارگران ایجاد میکردند موفق به پرداخت وام نشد و آن ملک را از دست داد ( البته آن ملک الآن حدود سه میلیارد تومن میارزد.) و بعد از مدتی هم تمام زندگی خود را از دست داد. در حالیکه در آمریکا کارخانه داشت و این ثروت را در آنجا ایجاد کرده بود.

شما ببیند سالهاست که دولت به منظور انتقال واحدهای صنعتی به بخش خصوصی تلاش میکند ولی بخش خصوصی از آن استقبال نمیکند ! چرا؟!!
چون این واحدها بدلیل مشکلات کارگری زیان ده هستند و خرید آنها به منزله خود کشی است . خدا میداند که بارها با من تماس گرفتند و وعده تخفیف و امتیازات بیشتری را داده اند که هیچوقت حاضر نشدیم که بر روی این واحدها سرمایه گذاری کنیم چرا که خرید این واحدها به معنی نابودی است.

شما فکر نکنید که یک نفر کارفرما حتماً باید یک خون آشام باشد . همانطور که عرض کردم رقابت پذیری اصل مهمی برای بقای بنگاه اقتصادی است.
رقابت اولین اصلش بهروریه که استفاده درست اززمان و منابع و... روشامل میشه وقتی نتونی از منابع انسانیت درست استفاده کنی فاتحت خوندست ...

Arash_Sn

عضو جدید
رقابت اولین اصلش بهروریه که استفاده درست اززمان و منابع و... روشامل میشه وقتی نتونی از منابع انسانیت درست استفاده کنی فاتحت خوندست ...

این مسئله به نظر یک اصل واضح میاد ولی خوب توجیه این مسئله برای نیروی کارگری به این سادگی نیست

اینجا دیگه یه ناظرسومی به نام قانون باید بیاد وسط وپررنگ بشه ووظیفه ما اینه که این نقش رو پررنگ ترکنیم ....

البته این قانون باید متعادل باشه !

شالوده قانون کار فعلی ما در ابتدای انقلاب وضع شده و در آن گرایشات چپی افراطی بوضوح به چشم میخورد که این موضوع نه تنها به قشر کارگر کمک نمکند بلکه باعث فرار کارفرما از قانون شده و مشکلات کارگران را بیشتر میکند.
به خاطر بیارید زمانی را که مردم نمتوانستند ملک خود را از مستاجران پس بگیرند . این موضوع باعث شده بود که صاحبان املاک ترجیح دهند ملک خالی بماند ولی دچار عواقب بعدی این امر نگردند. ولی پس از اصلاح این قانون شرایط اجاره دادن املاک بسیار بهتر شده و عرضه ملک اجاره ای به مراتب بیشتر شده که این به نفع قشر مستاجر نیز هست!

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
|آخ گوووووووووفتییییییییییییییییییییییییی ، نظام برده داری در تمام احاد و مشاغل هست فقط مختص کارگرا نیست مثلاً ادمین های شبکه

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته من چوب نیمه دولتی ها رو خوردم سیستمشون سیستم پاس گاریه ...البته خیلی وقتا بحث بقا مطرح میشه که توی اون شرایط خیلی چیزا مجاز میشه بحث سر مرگ و زندگی یه مجموعه است ...جای احساساتی شدن و دلسوزی نیست ...

یعنی تو میگی بعضی وقتا یه سری کارگر رو اخراج میکنن تا سیستم حفظ بشه؟
اینجوری هست ولی باید اونا رو با رضایت و با پرداخت کامل حقوقشون بیکار کرد.........یه بخش این مشکلاتم برمیگرده به سیستم ضعیف بیمه ای کشورمون.....بیمه هامون خوب نیست......حمایت کننده نیست.....

جايي كه هر كسي حقو به خودش ميده ، چي ميشه گفت؟

این دقیقا درد جامعه ماست....همه خودشونو محق میدونن در حالی که خیلی وقتا اصلا حقوق قانونیشونو نمیدونن!!! یا اگر میدونن شهامت پیگیری حقوقشونو ندارن........

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
این دوستمون ممکنه راست بگه. چون من به عینه دیدم گاهی اوقات کارفرماها خیلی بیرحمی میکنن. الان دوستم یه شرکت تاسیس کرده میخواد جذب نیرو کنه. قبل از اینکه یارو شروع به کار کنه علاوه به دریافت چک و سفته یه برگه بدون تاریخ میده بهش ازش امضاء میگیره. تو برگه هم طرف اعلام میکنه مدت ... ماه در فلانجا کار کردم و کلیه حقوق و مزایای خود را طبق قوانین وزارت کار و امور اجتماعی دریافت کردم و هیچگونه ادعایی نسبت به کارفرما (آقای فلانی) در حال و آینده ندارم و نخواهم داشت. شرط استخدام یارو اینه که این برگه رو پر کنه. پر کرد کار گیرش میاد نکرد هم که هیچی. طرف هم مجبوره این کارو بکنه.

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
این دوستمون ممکنه راست بگه. چون من به عینه دیدم گاهی اوقات کارفرماها خیلی بیرحمی میکنن. الان دوستم یه شرکت تاسیس کرده میخواد جذب نیرو کنه. قبل از اینکه یارو شروع به کار کنه علاوه به دریافت چک و سفته یه برگه بدون تاریخ میده بهش ازش امضاء میگیره. تو برگه هم طرف اعلام میکنه مدت ... ماه در فلانجا کار کردم و کلیه حقوق و مزایای خود را طبق قوانین وزارت کار و امور اجتماعی دریافت کردم و هیچگونه ادعایی نسبت به کارفرما (آقای فلانی) در حال و آینده ندارم و نخواهم داشت. شرط استخدام یارو اینه که این برگه رو پر کنه. پر کرد کار گیرش میاد نکرد هم که هیچی. طرف هم مجبوره این کارو بکنه.

:eek::eek::eek::eek::eek:
بعد کسی هست همچین حماقتی کنه و اون برگه رو پر کنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این فرمایش شما این امررو تایید میکنه که قانونی هست که کارفرما ازسش میترسه و مرجعی هست که کارگر اگر پی گیری کنه میتونه حقشو بگیره ...

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:eek::eek::eek::eek::eek:
بعد کسی هست همچین حماقتی کنه و اون برگه رو پر کنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
بااین وضعیت فعلی کار ...بله امضاء میکنن ...درحال حاضر مشکل اینه که کارفرما ها بعضا" ازبی کاری ملت سوءاستفاده میکنن و کارگرا بدلیل عدم آشنایی باقانون یا ترس از بیکار پی حقوقشون نمیرن ....این واقعیته ...

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
این فرمایش شما این امررو تایید میکنه که قانونی هست که کارفرما ازسش میترسه و مرجعی هست که کارگر اگر پی گیری کنه میتونه حقشو بگیره ...

بله قانون هست ولی ضامن اجرایی منصف و عادل وجود نداره.

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
بااین وضعیت فعلی کار ...بله امضاء میکنن ...درحال حاضر مشکل اینه که کارفرما ها بعضا" ازبی کاری ملت سوءاستفاده میکنن و کارگرا بدلیل عدم آشنایی باقانون یا ترس از بیکار پی حقوقشون نمیرن ....این واقعیته ...

آخه این چیزی که ایشون میگن یعنی کارفرما میتونه به راحتی هر چند ماه که میخواد کار بکشه از طرف بعد حتی یه تک تومنی نزاره کف دستش......هیچ کاریم از کارگره بر نمیاد!!!!
امضای یه همچین چیزی دیگه اسمش حماقته واقعا...........