سال جدید بهترین سال عمرش باشه
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Mar 15, 2021 #451 سال جدید بهترین سال عمرش باشه
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Mar 15, 2021 #455 دلش شاد و لبش خندون
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 15, 2021 #456 naghmeirani گفت: دلش شاد و لبش خندون کلیک کنید تا باز شود... با خیال راحت عروسی بگیره و خوشبخت بشه
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 15, 2021 #457 الهی ک زودتر نیمه گم شده اش رو پیدا کنه و بره سر خونه زندگیش
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Mar 17, 2021 #459 سال جدید بهترین سال عمرش باشه
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Mar 17, 2021 #461 سالی پر از آرامش در انتظارش باشه
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 18, 2021 #462 ان شاالله از لحظه تحویل سال تحول در لحظات زندگیش رخ بده و عمری سراسر خوشبختی داشته باشه
sara20012 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 18, 2021 #463 همونی که خودشون گفتن :"ان شاالله از لحظه تحویل سال تحول در لحظات زندگیش رخ بده و عمری سراسر خوشبختی داشته باشه"
همونی که خودشون گفتن :"ان شاالله از لحظه تحویل سال تحول در لحظات زندگیش رخ بده و عمری سراسر خوشبختی داشته باشه"
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Mar 18, 2021 #464 سال جدید براش پر از عشق و آرامش باشه
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Mar 22, 2021 #469 آرزو می کنم این بهار براش فصل پایانی باشه بر سختیها، و روزهایی پر از سلامتی، شادی، برکت و خوشی به همراه داشته باشه.
آرزو می کنم این بهار براش فصل پایانی باشه بر سختیها، و روزهایی پر از سلامتی، شادی، برکت و خوشی به همراه داشته باشه.
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 27, 2021 #471 naghmeirani گفت: آرزو می کنم این بهار براش فصل پایانی باشه بر سختیها، و روزهایی پر از سلامتی، شادی، برکت و خوشی به همراه داشته باشه. کلیک کنید تا باز شود... آرزو میکنم همیشه و در همه حال خدا نگهدارش باشه و تو مشکلات و دغدغه ها کمکش باشه و ب هیچکی محتاج نباشه بجز خوده خدا
naghmeirani گفت: آرزو می کنم این بهار براش فصل پایانی باشه بر سختیها، و روزهایی پر از سلامتی، شادی، برکت و خوشی به همراه داشته باشه. کلیک کنید تا باز شود... آرزو میکنم همیشه و در همه حال خدا نگهدارش باشه و تو مشکلات و دغدغه ها کمکش باشه و ب هیچکی محتاج نباشه بجز خوده خدا
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 22, 2021 #473 ی دختر خوشگل و با وقار و تحصیل کرده و صد البته با محبت وارد زندگیش بشه و از زندگیش لذت ببره و بفهمه ک صدای دهل از دور خوش است
ی دختر خوشگل و با وقار و تحصیل کرده و صد البته با محبت وارد زندگیش بشه و از زندگیش لذت ببره و بفهمه ک صدای دهل از دور خوش است
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 3, 2021 #477 اول تندرستی،بعد داشتن حس خوشبختی، همراه خوبی که در بالا و پایین های زندگی در کنار هم به همدیگر آرامش، آسایش رو با چاشنی محبت و عشق به هم بدند
اول تندرستی،بعد داشتن حس خوشبختی، همراه خوبی که در بالا و پایین های زندگی در کنار هم به همدیگر آرامش، آسایش رو با چاشنی محبت و عشق به هم بدند
peymankarami کاربر بیش فعال May 5, 2021 #478 ویکتور هوگو:خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد؛ یا کتابهای خوب، یا دوستانی که اهل کتاب باشند.من هم آرزو می کنم همیشه به این دوتا چیز دسترسی داشته باشه
ویکتور هوگو:خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد؛ یا کتابهای خوب، یا دوستانی که اهل کتاب باشند.من هم آرزو می کنم همیشه به این دوتا چیز دسترسی داشته باشه
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 5, 2021 #479 من آرزو میکنم در دنیای. امروز هیچ "چیزی " رو از دست ندی مگر از قبل بهترش رو بدست آورده باشی