به جای روحیه دادن چرا ناامیدش میکنی!!!!سلام با این همه سهمییه میخوای قبول شی؟من امسال اوردم ولی سهمیه های اموزش پرورش به بقیه اجازه ورود به ماهارو نمیدهولی شما کتابای زیادی بخون امیدوارم قبول شی
![]()
سر فصل کاردانی به کارشناسی ؛ دروس عمومیpdf
Omomi.pdf![]()
سریم بما بزنید ؛ لطفا
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=1447116#post1447116
یعنی کسی نبود جواب سوال رو بده!!!؟؟؟باسلام به دوستان
من دارم برای کنکور کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی می خونم جزوه ها وکتابهای مدرسان هم گرفتم .امادر درس ماشینهای کنترل عددی و عملیات حرارتی مشکل دارم چون ما این درسها رو نداشتیم لطفا یک منبع خوب معرفی کنید کتاب آقای گلعذار خیلی زیاده به درد ارشد می خوره ، آیا کتاب علم مواد توسرکانی میشه برای عملیات حرارتی خوند؟؟؟
اگر لطف کنید سر فصل عملیات حرارتی رو بگذارید ممنون میشم خیلی تقا ظا دادم کسی نگذاشت!!!![]()
با سلام شما الان در کدوم دانشگاه درس می خونید یا می خوندیدسلام دوستان دیدم بحثتون در مورد کنکور کارشناسی ساخته گفتم یه راهنمایی هر چند کوچیک به شما کرده باشم . من چندتا از کتابایی که خونده بودم و دیدم که واقعا موثر بودنو واستون میگم که اگه بتونین این کتابها رو که بعضیاشون کمی نایا به رو تهیه کنین ضرر نمیکنین . ( در پیرامون ماشین افزار : هنریش گرلینگ – قید و بند علی معصوم پور و شمشیری – علم مواد alen dlke – آزمونهای مسابقات علمی و چیزهای دیگه که یادم نمیاد )
اینم درصدام تو کنکور سراسری 86 : زبان 0 ریاضی 32 علم مواد 49 استاتیک ومقاومت 82 تخصصی 72 ادبیات 54 معارف 64 . (رتبه 4) . امیدوارم این اطلاعات به دردتون بخوره . ساله خوبی داشته باشین .
جواب به این سوالا بوی تبلیغ میده ولی خوب آزمون پارسه خوبه کتاب مدرسانسلام
من امسال کنکور میدم...
من میخواستم ازمون های ازمایشی شرکت کنم به نظرتون کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟
مدرسان کانون سنجش تکمیلی؟؟؟؟؟؟؟
لطفا هر جه زود تر جواب بدین...
منتظرم.
من تبلیغاتی نمی بینم....جواب به این سوالا بوی تبلیغ میده ولی خوب آزمون پارسه خوبه کتاب مدرسان
با سلام اون سالی که ما امتحان دادیم دانشگاه شهید رجایی برای اولین بار دانشجو برنداشت وکل بچه هایی که روتبمون زیر حدودا 40 بود مجبور بودیم که دانشکده منتظری رو بزنیم به همین خاطر من اونجا خوندم البته 6 تا 7 ماهی میشه که فارغ التحصیل شدم . امسالم واسه ارشد امتحان دادم که اگه خدا کمک کنه احتمالا قبول شم . پیروز باشید .با سلام شما الان در کدوم دانشگاه درس می خونید یا می خوندید
به نظر من شما نباید این کنکور رو با کنکور کاردانی مقایسه کنی چون کنکور کاردانی یه تعداد کتاب مشخص بود میخوندیم از همونا هم سوال میاومد اما کنکور کارشناسی مطالب به صورت محدود نیست هر کتابی رو که ببینی واسه خودش یه چیزایی رو گفته یه چیزایی هم نگفته حتی کنکور پارسال سوالاتی اومده که داخل کتاب مدرسان( که میگن کامل ترین کتابه) هیچ بحثی در موردش نشده بود خلاصه بگم شما نباید این کنکورو رو با کاردانی مقایسه کنی چون در کنکور کاردانی 20 درصد خودت بودی 80 درصد کلاس وکنکور ازمایشی و.. ولی این کنکوربه همون دلیلی که گفتم 80 درصد به خودت بستگی داره مابقی به مسائل کمک اموزشی میتونه کمکت کنه و زیاد به کنکور ازمایشی ها دل نبند و فکر نکن مثل کاردانی صفحه به صفحه کتابای مشخصو میخونی این کنکور ازمایشی ها حد اکثر 8 مرحله هستن که یه تعدا سر فصل های کلی رو میگن و یه تعداد سوال هم از کنکور های گذشته بهت میدن و نتیجت رو بین 3 نفر شرکت کننده در سطح کشور بهت میگن و همشون مثل هم میمونن وهیچ فرقی ندارن و زیاد نمیتونه کمکت کنه