[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نمیدانم قسم هایت را باور کنم یا قهر هایت را....[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]غرولند هایت را یا حرفهای عاشقانه ات را.......[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نمیدانم لبخند هایت دروغین است یا اخمهایت.....[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نمی فهمم......[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نمیدانم...........[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نمیدانم آن لحظه ها را باور کنم که به چشمانم خیره میشوی و از عشق میگویی؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]یا آن لحظه ای را باور کنم که نگاهت را از نگاهم دریغ میکنی......[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نمیدانم به پای غیرتت بگذارم یا حسادتت ؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]و یا بگذارم به پای همان اخلاق لجبازانه و تندت .....[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]این را که نوشتن را هم بر من ممنوع کرده ای [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]گاهی به خوبی هایت شک میکنم....[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]و گاهی فکر میکنم......ارزش چیزهایی را که به خاطر تو از آنها گذشتم نداشتی.....[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]گفتم گاهی.....چون در تمام عمر عاشقی مان شاید فقط ثانیه ای کوتاه به این فکر کردم......[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]و آسمان بزرگ آبی عشقم فقط تکه ابری کوچک دارد....خیلی کوچک.......[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نمیدانم این آبی وسیع و بلند را باور کنم....یا آن تکه ابر را.....[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]شاید دیگر نگذاری بنویسم.....[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]این را هم میگذارم به حساب همان حسادتت.....[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]که حتی به قلمم هم حسادت میکنی.....و به این دکمه های کیبورد....و به این صفحه ی مونیتور.....[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]عشقت زیباست...اما میترسم خسته ام کند.....!!![/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]گرچه این روزها به حد کافی خسته هستم.....[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نه فقط از تو.....[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]از تمام کائنات.....[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]از آسمان ، از زمین ،از عشق ،از خودم،از همه کس.....جز او[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]خسته ام از حرفهای مردم دروغینی که نمیفهمند سبزی عشقمان را [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]و نمیفهمند درد های دختری دور از همه و بی همه را....[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]که همه و هیچ اش تویی......[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نمیفهمند درد عشقی را که تاوانش ...بود....و یک زندگی سخت اما زیبا.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]بیچاره ها از سنگی و سختی قلبشان است....شاید....![/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]سیاهی جلو چشمانشان را گرفته.....[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]از این سیاهی هاست که خسته ام.....[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]و ازین تنهایی ها..... [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]که در تمام این تنهایی ها تمام دلگرمی و پناهم تو بودی...[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تویی که نمیدانم مهربانی هایت را باور کنم ....یا بدیهایت را.....[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]روشنیهایت را و یا شبهای تاریک وجودت را.....[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]چشمهای سبز پر محبتت را....و یا......بگذریم.....باور میکنم.....با توخواهم ماند...چه با اخم و چه با لبخند.....[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]که من عاشق هر آن چیزم که از توست.....[/FONT]