jirjirak khanom عزیز!!!!سلام به همه
من به تازگی عضو شدم
من دیونه ی شیمی هستم مخصوصا آلی
البته الان ترم 2 کاربردی هستم
مطمئنا همه خوش شانس بودیم که الان شیمی میخونیم چون بهترینه
امیدوارم همه موفق باشیم
فعلا بای.
فک کنم شما یه کم اطلاعاتتون نسبت به رشته ما کمهسلام خدمت تمام مهندسین گل.
آقایون و خانومای عزیز.
من پیش دانشگاهی هستم و شدیداً بین مهندسی عمران و شیمی گیر دارم.
راجب بازار کار شیمی مشکل دارم. نمیدونم اوضاعم بعدش به چه حدی میرسه؟ از عزیزان کسی میتونه کمکم کنه؟؟ ممنون میشم. اگه اوضاع درآمدی و کاریش توپ باشه حتماً شیمی میخونم چون بهش علاقه شدید دارم. در ضمن این نکته رو هم بگم که به قصد مدرک بالا اگه بشه Ph.D یا نهایاتاً ارشد میخوام بخونم.
اگه لطف کنید راهنماییم کنید که با این مدرک اوضاعع درآمدی و کاری در چه حده؟
بازم ممنون.
برام دعا کنید که 6 ماه دیگه منم عضوی از شما باشم.
مرسی
فک کنم شما یه کم اطلاعاتتون نسبت به رشته ما کمه
آخه کسی این رشته رو "شیمی" صدا نمیکنه
چون ما نسبت به رشته های مهندسی دیگه فقط 9 واحد بیشتر شیمی پاس کردیم
مثلا من خودم هیچ علاقه ای به شیمی نداشتم و ندارم، ولی رشته م که "مهندسی شیمی" ست رو خیلی دوست دارم
بهتره قبل از انتخاب به خاطر شغل و در آمد ، ببینی به این رشته علاقه داری یا نه
موفق باشید
کار و بار مهندسی شیمی که خوبه. این همه میدان گازی و نفتی تو کشوره،این همه پالایشگاه و ... آخر یجا استخدام میشی.دوست عزیز من این اطلاعات رو دارم. ای یه اشتباه تایپی بوده. میدونم که 12 واحد شیمی دارید. یکی از دوستام ترم 2 شیمی دانشگاه تهرانه.
اطلاعات کافی راجب به تحصیل دارم.
من درگیر اوضاع بعدشم که متاسفانه دوستم هم چون تازه وارده نمیتونه کمکم کنه. من از شما و سایر مهندسان عزیز شیمی میخام که اگه می تونید راجب به بازار کار و اوضاع درآمدیش اطلاعاتی رو بهم بدید.
باز هم ممنون.
تبریک دوست عزیزدوستان قصه ی من شاید یک کم جالب باشه از بین 4 رشته تو دو سال شدم شیمی ! سال اول که کنکور دادم مهندسی الکترونیک قبول شدم به اضافه یک رشته دیگه که از بچگی دوستش داشتم خلبانی! قید الکترونیک رو که زدم رفتم دانشگاه هوایی تو دوره های اموزشی توی یک پادگان اینقدر سخت گرفتن که همون شب اول نصف فرار کردن البته این رو بگم که من شب چهارم قیدش رو زدم بعد تو کنکور ازاد و سراسری امسال مهندسی کامپیوتر با مهندسی شیمی قبول شدم که به هر حال اومدم مهندسی شیمی و خدا رو شکر هم راضی ام هم معدلم الف (بالای 17) شد
اینقدم نا امیدانه فکر نکنید. منم میشناسم دوستاییو که بدن کوچکترین پارتی الان دارن عسلویه کار میکنن،اتفاقا از علمشونم استفاده میکنن.اتفاقا این رشته ای که خیلی هم بند پ تو استخدامش دخالت داره الان همه میدونیم که چند سالیه که جنوب دختر نمیگیره البته از طریق استخدامهای عمومی ولی من میشناسم دخترایی که با پارتی تو همین سال اخیر اونجاها استخدام شدند.
بیاین صادقانه قضاوت کنیم این رشته خیلی قشنگه منم قبول دارم ولی تو ایران به خصوص این چند ساله اخیر بازارکار نداره وقتی هم که شما نتونی از علمت استفاده کنی و یه جا بکار بگیریش بدرد نمیخوره خسسته میشی وقتی بزرگ شدی و دستت تو جیب خودت نباشه یا باید از این مملکت بری کاری که من میخوام بکنم یا باید یادت بره که این همه درس قشنگ رو واسه چی خوندی .من چند وقت پیش یکی از همکلاسیهای سابقمو دیدم که ایکاش نمیدیدم از خجالت مردم نگهبان یه اداره ای شده بود فکرشو بکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! تازه ما فارغ التحصیل مثلا یک دانشگاه دولتی بودیم. بگذریم در مورد این رشته باید زمانی قضاوت کرد که فارغ التحصیل باشی و جویای کار
ممنون از همه
خداکنه که واقعیت نداشته باشه!چون ماهایی که پارتی نداریم فقط امیدمون به رزومه هستش!راستی 11تا از دوستای من همین امسال استخدام شدنا!اصلا بحث ناامیدی نیست واقع نگریه اتفاقا دانشگاه ما با توجه به نزدیکی به جنوب خیلی بازدید از اونجاها هم داشتیم خیلی هم سعی میکردند علم همراه عمل یادمون بدند یاد دادن نرم افزارهای hysys , matlab که اصلا جزء واحدهای درسی بودند حالا work shop های fluent , iso . چیزهایی از این دست که بماند منم تو همون دانشگاه خیلی ها رو میشناسم که الان دارند جاهای خوبی کار میکنند ولی اکثرا با رابطه . بستگی به سال فارغ التحصیلی هم داره این رکود بازار کار از یه سالی به بعد خودشو نشون داد به خصوص تو این رشته.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | بهترین گرایش کارشناسی ارشد مدیریت برای یک مهندس شیمی | گرایش های مهندسی شیمی | 1 | |
دانشگاه و معرفي اساتيد مهندسي شيمي | گرایش های مهندسی شیمی | 226 |