براي سلامتي بدن در فصل پائيز خرمالو بخوريد

pesaretehroni

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
براي سلامتي بدن در فصل پائيز خرمالو بخوريد




تغذيه > ميوه و سبزي - همشهري آنلاين:

خرمالو داراي مقادير قابل توجهي ويتامين هاي C ، B3 ، B2 و B1 است، در ضمن اين ميوه داراي مواد معدني ضروري براي بدن مانند کلسيم، گوگرد، آهن، فسفر و پتاسيم و مقداري نيز سلولز است.


به گزارش سلامت نيوز، يک متخصص تغذيه گفت: «خرمالو» سرشار از آب و بتاکاروتن است، چنانچه اين ويتامين به مقدار کافي به بدن نرسد، نه تنها قدرت بينايي کم مي‌شود بلکه باعث خشن شدن پوست و شکننده شدن ناخن و موها و افت در ميزان هوش و سلامت بدن مي‌شود.


دکتر ناهيد غلامي در گفت‌وگو با ايسنا افزود: خرمالو داراي مقادير قابل توجهي ويتامين‌هاي C ، B3 ، B2 و B1 است، در ضمن اين ميوه داراي مواد معدني ضروري براي بدن مانند کلسيم، گوگرد، آهن، فسفر و پتاسيم و مقداري نيز سلولز است.


وي تصريح کرد: بخش گوشتي اين ميوه محتوي مقدار زيادي فيبر، مواد آنتي‌اکسيداني همچون تانن، فنول، ليکوپن، لوتئين، مواد قندي، پکتين و اسيد است. عمده‌ترين اسيدهايي که در اين ميوه وجود دارد، اسيد ‌ماليک و اسيد تارتاريک و اسيد سيتريک است.


به گفته اين متخصص تغذيه، خرمالو به دليل دارا بودن مواد معدني، براي رشد و نمو بسيار مفيد شناخته شده است و آهن موجود در آن عنصر اصلي خونسازي و پتاسيم موجود در آن اشتهاآور و شست و شو دهنده کليه و کبد است، با وجود عناصري همچون پتاسيم و منيزيم در اين ميوه، خرمالو کلسترول بد و فشار خون را نيز کاهش مي‌دهد به همين دليل اين ميوه براي سلامتي بيماران قلبي و افراد داراي چربي و فشار خون بالا بسيار مفيد است. از طرفي به دليل دارا بودن پکتين که يکي از انواع فيبرهاي محلول در آب است، باعث کاهش چربي‌هاي خون مي‌شود.


 
بالا