بدو بیا - عکس سه بعدی - تونستی بگو چیه؟؟؟؟؟؟؟

asbm1382

عضو جدید
این عکس هایی که ارسال می کنم سه بعدی هستند.
تونستین بگین چی می بینین؟؟؟

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز

تو بخش بالای این تصویر سیاره زحل و یک ماهواره دیده میشه، البته یک کره هم هست نمی دونم زمین هست یا قمر زحل.

پایین هم یک وسیله نقلیه هست که تشخیصش سخته یک کم ولی فکر کنم تراکتور باشه!

mahsa1984

کاربر بیش فعال
من خیلی وقت پیش از این تصاویر میدیدم ولی الان هر کاری کردم نشد میشه منم راهنمایی کنید تا بتونم ببینم؟؟؟

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
ظاهراً کسی جز من نمی خواد بگه چی میبینه، منم رو این حسای سریع جواب نمی دم تا دیگران هم شانس جواب دادن داشته باشند.

mohammad sadegh

عضو جدید
کاربر ممتاز

تو این عکسم نه فقط یه تراکتور در سمت راست وسط تصویر دیده میشه، بلکه در ادامه سایه ی یه مزرعه کامل دیده میشه که دو تا خونه، یه دستگاهی که مثل آسیاب بادی با باد میچرخه ( اسمشو درست نمیدونم ... :D) یه انباری یا طویله، و حتی پرچینای مزرعه هم دیده میشه ...:)

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی این تصویرم یک عالمه عکسای دستگاه های چاپگر از جمله پرینتر، دستگاه کپی، اسکنر و ... هست، ( میدونم اینا خیلی سادست، ولی گفتم که نگین نگفتی) :)

دوست عزیز من نمی دونم پستهای شما جنبه مزاح داره یا دارین جدی صحبت می کنید ولی شما دارین چیزهایی که به صورت عادی دیده میشه رو بیان می کنید در صورتی که در این نوع تصاویر عکس هایی به حالت 3 بعدی فرای این عکسها وجود داره و می تونه اصلاً هم ربطی به عکسهای جلوی صفحه نداشته باشه، پس اگه جدی می گفتی بیشتر تلاش کن تا تصاویر 3 بعدی رو بتونی ببینی نه تصاویر ظاهری رو.

موفق باشی

sarajavan

عضو جدید
من خیلی وقت پیش از این تصاویر میدیدم ولی الان هر کاری کردم نشد میشه منم راهنمایی کنید تا بتونم ببینم؟؟؟

چشمهاتا باز کن تا مات بشن
بعد یواش یواش برگرد به حالت اول
همه مراحل با تمرکز
سعی کن تصویر سه بعدی غیر داخل تصویر 2 بعدی ببینی
موفق میشی

بالا