طیب الله انفسکم!
وایییی چقدر شبیه داداش من گفتی خخخخ
اونم همینجوری میگه خخخ
طیب الله انفسکم!
ببین اینا بیشتر تو مسائل شی گرایی خیلی گفته میشه. ولی همین مثالی که زدی، مدیر به همه چیز دسترسی داره و کاربر نه. مدیر میتونه کاربر جدید تعریف یا حذف کنهخو آره مثلن ی شبکه اجتماعی اعضا داره با مدیر.اسماشونو privateبنویسم چیشونو پابلیک
ی مدیر میتونه چیکار کنه ی عضو چی
داداشتم اسفندیه؟!وایییی چقدر شبیه داداش من گفتی خخخخ
اونم همینجوری میگه خخخ
ببین اینا بیشتر تو مسائل شی گرایی خیلی گفته میشه. ولی همین مثالی که زدی، مدیر به همه چیز دسترسی داره و کاربر نه. مدیر میتونه کاربر جدید تعریف یا حذف کنه
میتونی اسم واقعیشونو private تعریف کنی نام کاربریشونو public.
ضایع چیه؟! گزارش رد میکنن به جمع بقیه میپیوندیم![]()
شهریورم خوبهنه شهریور.![]()
بستگی به سلیقه خودت داره. میتونی برای هر کاربر تعریف کنی. یا اینکه یه کلاس براش بنویسی که هر کاربر ازش برای ارسال استفاده کنه. وراثت و اینارو خوندین؟خو اینجوری ک خیلی بی مزه میشه فقط اسمو ...
مثلن چه جوری بگم ی کاربر میتونه ی نوشته ارسال کنه؟؟؟
با هم میشیم اگه قرار باشه!ینی اخراج میشم؟؟؟خخخ
شهریورم خوبه
بستگی به سلیقه خودت داره. میتونی برای هر کاربر تعریف کنی. یا اینکه یه کلاس براش بنویسی که هر کاربر ازش برای ارسال استفاده کنه. وراثت و اینارو خوندین؟
با هم میشیم اگه قرار باشه!
وراثت و چندریختی و اینا کارو راحت میکنه. یه کلاس کلی کاربر تعریف میکنی که بعضی فیلدهاش public و بعضیاش private به سلیقه خودت. کاربر جدید که اضافه میشه ویژگیاشو ازین کلاس میگیره. اگه میخوای یاد بگیری تو نت دنبال جزوه و مثالاش بگرد وگرنه تو هیچ کلاسی مطلب بدرد بخور یاد نمیدنن نخوندیم هنوز.بدبختی جزوشم ب جزوه نمیبره آدم بخونه ی چی بفهمه![]()
وراثت و چندریختی و اینا کارو راحت میکنه. یه کلاس کلی کاربر تعریف میکنی که بعضی فیلدهاش public و بعضیاش private به سلیقه خودت. کاربر جدید که اضافه میشه ویژگیاشو ازین کلاس میگیره. اگه میخوای یاد بگیری تو نت دنبال جزوه و مثالاش بگرد وگرنه تو هیچ کلاسی مطلب بدرد بخور یاد نمیدن
خواهش میکنم خیلی ممنون
آهان مرسی ببینم چه میکنم خخخخخخخ
بازم تولدت مبارک![]()
آجی اومدی باز خخخخ
آره من بیدی نیستم با اون بادا بلرزم خخخخخخخخ![]()
!!!برم آخر شب شاید بیام!!چقدر خوابم میاد!!!برم آخر شب شاید بیام!!
![]()

فامیل دور دیگه خخخخخخخخ
خیلی سرت شلوغه فک کنم
هرروز میری خرید کیف میکنی خخخخ پول باباتو خرج میکنی خخخخخخخخخ
دستت درد نکنه ایشالا تولد خودت جبران بکنن بچه ها خخخخخخخ

بابایییییییییییییی سلام-خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به به مبارکه کیک هم میدن دیگه
حاجی سیدتو کشتن اما یکی دیگه به دنیا اومد![]()
سلام دوست عزيز.....شرمنده نميشناسمتون ولي خيلي خيلي خيلي تبريك ميگم ايشالاصدساله شي
ممنون از دعوت دوست عزيزمmemarmemar![]()

به به مبارکه کیک هم میدن دیگه
حاجی سیدتو کشتن اما یکی دیگه به دنیا اومد![]()