ashkan 261
کاربر فعال
بسم الله الرحمن الرحیم
اقرا بسم ربک الذی خلق ، خلق ال انسان من علق
اقرا بسم ربک الذی خلق ، خلق ال انسان من علق

سلام _________
یکی از فکر هایی که همیشه ذهن من رو به خودش معطوف میکنه ، چگونگی حلول روح در جنین داخل رحم مادر است . ضمن اینکه نظرات دوستان رو میپرسم چند نکته هم ذکر میکنم .
حدود 1400 سال گزشته ، در کتاب مسلمان ها سوره ای با نام علق قرار گرفت ، همانا ما انسان را از علق آفریدیم
علق به معنی خون آویزان ، زالو شکل است ، اما در ان دوره هنوز علم پزشکی قادر به پایخ به این نکته نبود که منظور قرآن از علق چه هست ، امروزه میدانیم که اسپرم پس از ورود به تخمک و چسبیدن به دیواره ی رحم ، آویزان میشود و در این مدت تبدیل به گوشت میگردد ، قرآن میتوانست ازین موضوع به عنوان الدم المنقبضه یاد کنه اما هم اکنون با دانستن شکل اسپرم ها میفهمیم که مناسبترین وازه و علمی ترین وازه علق است .
قاعدتا مرحله ی ورود روح به بدن جنین نیز باید ذکر گردد که در آیه 5 سوره حج چنین میخوانیم :
ثمّ من علقه ثم من مضغة مخلقه و غیرمخلقه لنبین لكم
مضغه به معنی گوشت جویده شده هست و در شمای علمی چنین استنباط میگردد ، پس از لقاح 6 روز طول میکشه تا نطفه در رحم صورت بگیره ، و بعد شش روز به صورت علق یعنی حلقه و اویزان شده در میاد و تا 14 روز ادامه پیدا میکنه و از شروع هفته سوم حاملگی اینها شبیه به گوشت جویده شده در میان .
که تا سه ماه ادامه پیدا میکنه و در این دوران اشکال گوناگونی به خود میگیره ، و در قرآن بنام مخلقه و غیرمخلقه یاد میشود .
یکی از علمی ترین آیات قرآن بیان میکنه که :
فخلقنا المضغه عظاماً فكونا العظام لحماً
یعنی استخوان را به وسیله مضغه پوشاندیم ، و به این معناست که استخوان زود تر از گوشت برای جنین شکل میگیره .
مزودرم ، ساختار اولیه استخوان و غضروف ها است ، که زود تر از اندودرم و اکتودرم شکل میگیرد ، و منظور این ایه شریفه دلالت بر همین موضوع داره .
اگر بخواهیم ، از ابتدا سخن قران رو در چگونگی شکل گیری روح بیان کنیم ، صد در صد دوستانی که تابحال قران رو نخوندن و میگن ما قبولش نداریم ، مخالفت میکنن ، پس لازمه با بیان نکات بالا ، گوشزد کنیم که قرآن صد در صد علمی بیان میکنه . و همگی پس از 1400 سال اثباط شده .
چگونگی ورود روح به جنین :
نمیتوان گفت که در زمان لقاح جنین یک موجود مرده است ، قطعا در همون زمان هم جنین دارای جان هست اما جان گیاه مانند ، پس از گزشت سه ماه و ورود به ماه چهارم حاملگی حرکت جنین صورت میگیرد که قرآن اون رو به عنوان شروع کار قلب و سیستم عصبی میدونه ، اگر بخوایمز بگیم اولین حرکت به معنی ورود روح به بدن است ، آیا درسته ؟
علوم بیولوژیکی هم نمیتونن زمان دقیق برای شروع به کار قلب و حرکت نوزاد اعلام کنند ، و قران این مرحله رو شروح زندگی حیوانی انسان میدونه ، ولی انسان دارای عقل و تفکر هست که در اینجا ، قران بیان میکنه همانطور که آدم و حوا به زمین فرستاده شدند ( من در یک تاپیک گفتم ، آدم حوا حتمان اینطور نیستن که از اسمون سقوط کنن ، ممکنه روح به بدن موجودات تکامل یافته *انسان* وارد شده باشه ) در بدن انسان هم خداوند اینگونه بیان میکنه که از روح خود در او دمیدیم .
از نظر شما روح چگونه وارد بدن جنین میشود ؟
و دخترو پسر بودن نوزاد چگونه ایجاد میشه ؟