h/4fluid سوال استاتیک سیال h رو چی بدست آوردی؟
من فکر کنم سوال برنولی رو غلط زدم.الان که فکر میکنم میبینم استدلال دوستان درسته.من حواسم به این رابطه نبود و ذهنم منحرف دبی و مساحت شد
h/4fluid سوال استاتیک سیال h رو چی بدست آوردی؟
من اصلا اهل بدوبیرا نیستمآقایون لطفا دعوا نکنید !
ایشون که گفتن دعا کنیدو اینا شاید خواسته شوخی کنه و فضا عوض شه
ایناها:
به نظر من با مزه بود !
حالا من از هردوی شما بزرگوارا تشکر کردم
ایول داداش،ترسیدم خو...به نظر جدی میومدی.
موفق باشی.
نمی دونم چی بگم...دوستان احترام چی میشه پس؟
اون سوال استاتیک سیالات مربوط به تیری که یک طرفش تویه سیال بودو h رو خواسته بود چی زدین؟
1/4hمن بدست آوردمfluid سوال استاتیک سیال h رو چی بدست آوردی؟
احسنت1/4hمن بدست آوردم
چرا h/4از راه منشور مركز مثلث نميشه(h/3)؟h/4
من فکر کنم سوال برنولی رو غلط زدم.الان که فکر میکنم میبینم استدلال دوستان درسته.من حواسم به این رابطه نبود و ذهنم منحرف دبی و مساحت شد
من هم از راه منشور رفتم.نروی در مرکز سطح رو حساب کردم.ولی برای گشتاور از مرکز فشار منشور استفاده کردمچرا h/4از راه منشور مركز مثلث نميشه؟![]()
[
این رو من الف دفترچه دی زدم.یه نکته کوچک در محاسبات مخرج داشت.فکر کنم.4*65=260 بود
دقیق سوال رو یادم نمیاد.ولی اول تنش برشی ماکس رو با استفاده از فرمول دایره مور که هم تنش محوری و هم تنش برشیش رو داشتم حساب کردم.lميشه بگيد 65 رو از كجا اوردين ميشد 4 راديكال 20
اي واي ........مگه دوطرف هم سيال داشتيم؟من هم از راه منشور رفتم.نروی در مرکز سطح رو حساب کردم.ولی برای گشتاور از مرکز فشار منشور استفاده کردم
یک طرف 1/6 و سمت دیگر 2/3 بدست آوردم
بله.فکر کنم.اي واي ........مگه دوطرف هم سيال داشتيم؟
من چون وقت ضافه داشتم این رو دقیق از روش انتگرالی حساب کردمچرا h/4از راه منشور مركز مثلث نميشه(h/3)؟![]()
وقتی کلمه زیبای آفرین در زبان ما وجود داره چرا اصرار دارید که از لغات تازی( عربی) استفاده کنید؟احسنت
پیچ ذوزنقه به خاطر پروفیلش اصطکاک زیاد تره و راندمانش کمتره. ولی به خاطر ساخت راحت تر نسبت به پیچ دنده مربع ارجحیت داره. اون سوال ریاضی هم باهاتون موافقم. باید می گفت تو فلان نقطه
منم با شما موافقم. جواب میشه اچ تقسیم بر 3. چون دریچه مستطیلی شکل بود وضلع بالای دریچه مستطیلی وقتی هم سطح مایع باشه مرکز فشارش میشه اچ تقسیم بر 3چرا h/4از راه منشور مركز مثلث نميشه(h/3)؟![]()
آخه میترسم به دوستا بر بخوره.چون بیشتر به سنین کوچک میگن آفرین.شاید فکر کنند قصد تمسخر دارم.از اون لحاظوقتی کلمه زیبای آفرین در زبان ما وجود داره چرا اصرار دارید که از لغات تازی( عربی) استفاده کنید؟
سلام اقوووووقتی کلمه زیبای آفرین در زبان ما وجود داره چرا اصرار دارید که از لغات تازی( عربی) استفاده کنید؟
من چون وقت ضافه داشتم این رو دقیق از روش انتگرالی حساب کردم
میتونم بگم 80 درضد مطمئنم جواب همونه
مگر اینکه اشتباهی کرده باشم...
بوگووو بووگگووووسلام اقوووومیشه ما نظرمونو بگیم؟
![]()
پس شما چي رودردوطرف حساب كرديد؟ براي پايداري اگه يه طرف سيال داشتيم مركز فشار بايد درمركز مثلث ميشد اينطور نيست؟بله.فکر کنم.
خب من در اون شرایط دو طرف رو سیال دیدمپس شما چي رودردوطرف حساب كرديد؟ براي پايداري اگه يه طرف سيال داشتيم مركز فشار بايد درمركز مثلث ميشد اينطور نيست؟
فنر مربعي تنش برشي كمتري تحمل ميكنه و ضريب فنريتش هم كمترهسلام وخسته نباشید.
بچه ها جواب اون فنره که مقطعش رو مربعی کرده بود و اون فنر پیچشیه چی می شد؟
Fluid نگو دومین اشتباه سیالات که اینجوری من هم این 2تا رو اشتباه زدمچه سوال بحث برانگیزی.یعنی این دومین اشتباه سیالاتمه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |