شکلش فرد بود پس سینوسی میشدفکر کنم کسینوسی ولی بنظرم مشکوک اومد نزدم
البته من فکر کردن شکلش متقارن نیست سینوسی کسینوسی زدم
شکلش فرد بود پس سینوسی میشدفکر کنم کسینوسی ولی بنظرم مشکوک اومد نزدم
استاد رو قشنگ اومدیآه خدااای من ! 15 صفحه رفتین جلو؟! تو 3 ساعت؟؟! بابا به فکر ما هم باشید که قراره اینارو بخونیم
استاد فلوئید بیشتر راجع به این توضیح میدی؟
مگر کسینوس 2 ایکس نبودشکلش فرد بود پس سینوسی میشد
تو پاسخنامه نباید چیزی میزدیواااااااای بدبخت شدم تو رو خدا یکی به من بگه دفترچه ها کد د اشت؟؟؟؟؟؟؟ باید تو پاسخ نماه کد می زدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
تو پاسخنامه نباید چیزی میزدی
پاسخنامه مخصوص خودته و مطابق با کد دفترچت
کافی بود مشخصاتت رو روی دفترچه و پاسخنامه چک میکردی که درست باشن
واااااااای بدبخت شدم تو رو خدا یکی به من بگه دفترچه ها کد د اشت؟؟؟؟؟؟؟ باید تو پاسخ نماه کد می زدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
نه ربطی به خود تابع ندارهمگر کسینوس 2 ایکس نبود
زوج نیست؟
نه نميخواست خيالت راحت باشه!تو رو خدا یکی جواب بده به اندازه کافی گند زدم اینو دیگه نه پارسال جا موندم از امتحان چون فکر می کردم 5 شنبه س .امسال هم اگه کد نزده باشم خودمو می کشم باور کنید این کارو می کنم
هر دفترچه و پاسخنامه تو یه بسته مال یه نفر بود خودشون میدونن به کی چه کدی دادنواااااااای بدبخت شدم تو رو خدا یکی به من بگه دفترچه ها کد د اشت؟؟؟؟؟؟؟ باید تو پاسخ نماه کد می زدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
اي واي من امضا نزدممممممممممممممممممممممممممم حالا چي ميشه؟؟نه فقط باید اون پایین رو امضا میکردی و احتیاج به وارد کردن کد نبود چون اسمت رو برگه سوالها هم بود.درسته؟
اي واي من امضا نزدممممممممممممممممممممممممممم حالا چي ميشه؟؟
کسینوس(-2*پی چهارم)، هم صفره و کسینوس (-2* پی دوم) هم منهای یکهنه ربطی به خود تابع نداره
باید شکلشو میکشیدی ازرو نمودار میگی که فرده یا زوجه
کسینوس صفر ، یکه
کسینوس2*پی چهارم، صفره و کسینوس 2* پی دوم هم منهای یکه پس تقعر نصف نمودار روبه بالا و نصفش رو به پایینه - حالا اگه همین شکلو کنار هم تکرار کنید میبینید نسبت به مبدا متقارنه پس فرده
بازه صفر تا پی دوم بود پس شکلو تو این بازه میکشید و کنار هم تکرارش میکنیدکسینوس(-2*پی چهارم)، هم صفره و کسینوس (-2* پی دوم) هم منهای یکه
بابا کسینوس یه تابع زوج مگه نیست
اینجا آرگومان 2 برابر شده بود که دوره تناوب رو نصف میکنه
البته سوال گفته بود دوره تناوب 2/پی که اگر نکته ای بوده اینجاست
تو رو خدا یکی جواب بده به اندازه کافی گند زدم اینو دیگه نه پارسال جا موندم از امتحان چون فکر می کردم 5 شنبه س .امسال هم اگه کد نزده باشم خودمو می کشم باور کنید این کارو می کنم
باقیش قبلا بحث شده اما انحنا رو پسر خوب گفته بود ماکزیمم انحنا چندهسلام به همگی .... انشالله که نتیجه بگیرید .. من که فهمیدم 2تا سوال ساخت رو اشتباه زدم (که یکیش واقعا آسون بوده)و بکلی نا امید شدم .... 2تا سوال از دوستان دارم ...
1 : جریان اون پیچ ذوزنقه چی بود ... (تو سوالات جامدات) .... گزینه صحیح کدوم میشد ...
2 : و اون سوال ریاضی که انحنا رو میخواست .. نباید میگفت تو کجا این انحنا رو بدست بیاریم؟؟؟
من این سوال رو قبلا حل کرده بودم .. اما تو اونی که من حل کرده بودم گفته بود تو فلان x این انحنا چند میشه ....
یکی از بچه ها میگفت فرقش با سوال پارسال اینه که باید اصطکاک رو کم میکردیدوستان نظرتونو رو در مورد سوال بحث بر انگیز استاتیک (قرقره پارسال) فصل اصطکاک نگفتین؟ چی زدین؟
من دو بار حلش کردم و مطمعن بودم از روشم اما جواب تو گزینه ها نبود و نزدمش. کسی نظری داره؟
پیچ ذوزنقه به خاطر پروفیلش اصطکاک زیاد تره و راندمانش کمتره. ولی به خاطر ساخت راحت تر نسبت به پیچ دنده مربع ارجحیت داره. اون سوال ریاضی هم باهاتون موافقم. باید می گفت تو فلان نقطهسلام به همگی .... انشالله که نتیجه بگیرید .. من که فهمیدم 2تا سوال ساخت رو اشتباه زدم (که یکیش واقعا آسون بوده)و بکلی نا امید شدم .... 2تا سوال از دوستان دارم ...
1 : جریان اون پیچ ذوزنقه چی بود ... (تو سوالات جامدات) .... گزینه صحیح کدوم میشد ...
2 : و اون سوال ریاضی که انحنا رو میخواست .. نباید میگفت تو کجا این انحنا رو بدست بیاریم؟؟؟
من این سوال رو قبلا حل کرده بودم .. اما تو اونی که من حل کرده بودم گفته بود تو فلان x این انحنا چند میشه ....
من هم اینترنتم رو قطع کردند وقتی اومدم سه صفحه رفته بودند.آه خدااای من ! 15 صفحه رفتین جلو؟! تو 3 ساعت؟؟! بابا به فکر ما هم باشید که قراره اینارو بخونیم
استاد فلوئید بیشتر راجع به این توضیح میدی؟
ممنونم
شکلش فرد بود پس سینوسی میشد
استاد رو قشنگ اومدی![]()
مگه شما پاسخنامه و سوالاتتون رو یک بسته شیک نبود؟خودش بالاش نوشته بود کهواااااااای بدبخت شدم تو رو خدا یکی به من بگه دفترچه ها کد د اشت؟؟؟؟؟؟؟ باید تو پاسخ نماه کد می زدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بابا ماکزیممشو میخواست.........پیچ ذوزنقه به خاطر پروفیلش اصطکاک زیاد تره و راندمانش کمتره. ولی به خاطر ساخت راحت تر نسبت به پیچ دنده مربع ارجحیت داره. اون سوال ریاضی هم باهاتون موافقم. باید می گفت تو فلان نقطه
دستتون درد نکنه .... پس من اینم غلط زدم .... با کلی شک و تردید دقیقا گزینه عکس این رو زدم ....پیچ ذوزنقه به خاطر پروفیلش اصطکاک زیاد تره و راندمانش کمتره. ولی به خاطر ساخت راحت تر نسبت به پیچ دنده مربع ارجحیت داره. اون سوال ریاضی هم باهاتون موافقم. باید می گفت تو فلان نقطه
اینقدر این سوالای ریاضی اعصابمو خرد کرده بودن که دیگه عقلم قد نداد. شما درست میگی.من خوره انگرال 3 گانه و دوگانه و دیورژانس شعاع انحنا بودم ولی استرس نذاشت سوالارو حل کنم. بد جور خورده تو ذوقم. چند تا سوال جامداتم همین جوری از دست دادمبابا ماکزیممشو میخواست.........
شما وقتیتو یه تابع مقدارشو تو اکسترمم بدست میاری مگه بهت نقطه میدن؟ نه نمیدن خودت اکسترممش میکنی یهنی نقطه ماکزیممو بدست میاری و بعد مقدارش رو از رو اون نقطه که بدست اوردی حساب می کنی
سوال نصفش ریاضی 2 و نصفش ریاضی 1 بود
دقیقا فکر میکردم این سوال بحث برانگیزه.شکلش فرد بود پس سینوسی میشد
بدبختی که به اینها نیستواااااااای بدبخت شدم تو رو خدا یکی به من بگه دفترچه ها کد د اشت؟؟؟؟؟؟؟ باید تو پاسخ نماه کد می زدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
این چه صحبتیه.بدبخت شیطونه.تو خوشبختی یکم به نعمت هایی که داری نگاه کن.اینقدر زود تسلیم نشو.نا سلامتی مهندس مکانیکی.تو رو خدا یکی جواب بده به اندازه کافی گند زدم اینو دیگه نه پارسال جا موندم از امتحان چون فکر می کردم 5 شنبه س .امسال هم اگه کد نزده باشم خودمو می کشم باور کنید این کارو می کنم
احسنتتو سوال سیالات سرعتها مساوی بودن؟
اینها بیشتر جنبه تشریفاتی داره.حرص نزناي واي من امضا نزدممممممممممممممممممممممممممم حالا چي ميشه؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |