narges khatun
عضو جدید
من واسه ریاضی ها مشکل دارم.فراموشم میشه و
نمیتونم تست بزنم.راهنمایم کنید...

آخه دانشگاه نجف آباد واسه ساخت و تولید تا حالا تو تکمیل ظرفیت دانشجو نگرفته .. یه چند تایی علوم و تحقیقات اراک بر میداره .. چند تا هم کرمانشاه .. اونا هم اکثرا از بچه های تهران بر میدارن ... فکر نکنم 37 تا از نجف آباد بگیرن .... که منم که 61 شدم قبول شم ... آخه نجف آباد 24 نفر گرفته منم شدم 61 ....
البته فکر میکنم تکمیل ظرفیت اصلی دانشگاه آزاد بهمن باشه ... تو مهر ماه فقط به جای کسایی که به هر دلیلی ثبت نام نکردن .. نفر جایگزین میگیره .. البته فکر میکنم اینطور باشه ..
من واسه ریاضی ها مشکل دارم.فراموشم میشه ونمیتونم تست بزنم.راهنمایم کنید...
![]()
نه دوست عزیز اینطور نیست
مطمئن باش
پارسال اگه تکمیل توی بهمن گرفت به دلایل متفاوتی بود که به این معنی نیست که امسال هم بگیره
در ضمن پارسال همه رشته ها تکمیل بهمن نداشت
نتایج تکمیل هم15مهر اعلام میشه
با ارزوی موفقیت برای شما
سلام دوست عزیز منم ساخت هستم باید درصدهای جامداتت و ریاضیتو بالا بزنی ولی اگر ساخت و بالای 30 نزنی یعنی هیچ رتبت میره بالای 1000 و بالای 250م هبچ جا قبول نمیشی... اما دروس ساختو بی خیال نشو خوندن دروس ساخت خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ...... سخته!
دقیقا وقتی تست بزنی می فهمی
هر چیزی که فکر می کنی درسته غلط در میاد خیلی خیلی عجیبه!!!!
وقتی تووم فکرو ذکرت سر یه تست به یه گزینه ی خاصه و حاضری رو تموم زندگیت شرط ببندی که درسته ... ولی وقتی پاسخ نامه رو نگاه می کنی با کمال تعجب می بینی که جوابو غلط زدی!به قول یکی از دوستان هر چقدر ساخت بخونی فقط باعث میشه تست هارو غلط بازنی!!!
باید شدیدا" مفهومی خوند هر چیزی فکر می کنی نمیاد، میاد! و هر چیزی که تو زیر نویسی یا زیر یک عکس کوچیک نوشته شده امکانش هست که بیاد!!!
من یه متالوژی رو خوندم دهنم سرویس شد اما خیلی خیلی خوب خوندم تموم تستهاشو می تونم جواب بدم ولی خیلی طول کشید حدود یک ماه! حتی عملیات حرارتی هم خوندم پارسال یا پیارسال از یه نکته ی کوچیک تو یه نمودار سوال داده بودن!!!
در هر صورت درسای ساختو بی خیال نشو که اگر بی خیال بشی هر چقدرم که درسای دیگرو بالا بزنی یعنی هیچ! و در کنارش ریاضی و جامدات هم بخون خود من تو معادلاتم و نصف مقاومت هم خوندم ولی جدیدا" این احساس داره سراغم میاد که همش یادم رفته و باید همشو دوباره بخونم.................................![]()
سلام حسن جان .... خوبی؟؟ یعنی اگه کسی تو اون تکمیل ظرفیتی که مهر ماه اعلام میشه , قبول بشه , باید بهمن ثبت نام کنه ؟؟؟ آخه پارسال 2 بار تکمیل ظرفیت اعلام شد ... واسه خیلی از رشته های مدیریت , حقوق , برق , مکانیک , متالورژی و .. پذیرش داشتن ...
![]()
بنظر شما با بالا رفتن Tگردش پولی ساعتگرد نمیشه؟من برای حلش مکان نیروی R رو دقیقا آینه این مکان میگیرم.همچنین با مقدار R هم که گرفته مشکل دارم.
والا دانشگاه خمینی شهر که اینجوری
پارسال هم دانشگاه خمینی شهر بهمن اصلا نگرفت
ولی پارسال کلا گرفتن دانشجوی بهمن استثنا بود
ریاضی1و2 رو از راهیان ارشد خوندم.ریاضی مهندسی هم دارم از پوران پژوهش میخونم.ریاضی فقط و فقط با تمرین خوب میشه ... از کتاب هایی بخون که روان تر توضیح داده باشن و بیشتر هم تست حل کرده باشن ... کتاب های نیکوکار خوبه ...
با سلام خدمت شما دوست گلم essi4300 که اینقدر خوب بقیه رو راهنمایی میکنی.اگه تو تبدیل،جامدات را بالا بزنی، صد در صد یک رتبه عالی میاری.
چون معمولا بچه های سیالات، جامدات را زیر 25-30 میزنند.
ریاضی که حتما باید 50-60 بزنی،سیالات هم که حدود 70.
اگه بتوانید جامدات را 40 و دینامیک را 30 بزنی،صد در صد،رتبه زیر 100 میاری.
البته با توجه به سختی و آسانی سوالات یک کم درصدها بالا پایین میشه.
به نظر من، دینامیک فقط 3 فصل اول را بخوانید، دینامیک ماشین و ارتعاشات را هم کامل بخوانید.
بیشتر روی مقاومت مصالح تمرکز کنید.
ریاضی1و2 رو از راهیان ارشد خوندم.ریاضی مهندسی هم دارم از پوران پژوهش میخونم.
جزوه های ریاضی1و2 ومعادلات پارسه رو هم میخوام از مهر بخونم.خوبه؟میشه بیشتر راهنماییم کنید...
اطلاعات دقیق کتابای نیکوکار رو میگید؟واسه ارشدن؟
ممنون
سلام.130 روزانه ساخت اصفهان آمار دارم![]()
این حل المسایل کتاب مورد استفاده من.ویرایش 4 مریامهfluid2008 جان اسم کتابی که از روش این سوال ها رو حل می کنی میگی ؟ممنون![]()
پس جواب این سوال چی؟![]()
سفت شدن و شل شدن این پیچ رو متوجه نمیشم؟؟؟
سلام من ترازم شد 5909 و رتبم شد 206رتبه اخرین نفر در علوم و تحقیقات برای تبدیل شد94 با 6211تو تکمیل شانسی هست؟تو مهر ماه
من بعد از 12 سال از فارغ التحصيلي براي اولين بار تو كنكور ازاد دانشگاه ازاد شهرستان شركت كردم و رتبه من 89 شد و نمره من 5250 و متاسفانه قبول نشدم مي خواستم دوستاني كه يكبار با ناكامي مواجه شدن به من راهنمايي كنن روش خوندنشون براي قبول شدن تو دانشگاه آزاد چه طوري بوده كه تونستن قبول بشن با تشكر![]()
دوستان عزيز سلام
فكر ميكنم اين تاپيك به اخراي عمرش داره نزديك ميشه
توي فكرم كه يه تاپيك براي دانشجوهاي ارشد بزارم تا هر از گاهي مسائل ومشكلاتمون رو بيايم اونجا مطرح كنيم البته اگه بچه ها موافق باشند
دوستان عزيز سلام
فكر ميكنم اين تاپيك به اخراي عمرش داره نزديك ميشه
توي فكرم كه يه تاپيك براي دانشجوهاي ارشد بزارم تا هر از گاهي مسائل ومشكلاتمون رو بيايم اونجا مطرح كنيم البته اگه بچه ها موافق باشند
خوش به حالتون!!!کتابایی که میخونی هم خوبند.... کتابای نیکوکار 2 سریه .. یه سری بیشتر دانشگاهیه ..یه سری هم واسه کنکور ارشد .. اگه از قبل زمینه لازم رو داشته باشی .. اونایی که واسه ارشده خوبن ... آخه تقریبا همه تستهای اکثر رشته های فنی و مهندسی 10-11 سال اخیر رو حل کرده ... شما که ریاضی مهندسی میخونی کتاب پوران پژوهش چطوره؟؟ من گرایشم ساخت و تولیده و ریاضی مهندسی نداشتیم ..میشه فهمید؟؟؟ خوب توضیح داده ؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |