بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

13880715

عضو جدید
بچه ها یک سوال در مورد سوال شعاع همگرایی دارم
من از روش an+1/an رفتم با این روش به شعاع (4,4-) رسیدم ولی انگار با روش رادکالی جواب 2و2- بدست میاد
کسی نمیدونه چی درسته؟
البته میدونم دیگه واسه هیچکس حوصله ای نمونده
معذرت میخوام
)-2و2)

13880715

عضو جدید
با سلام.

من امروز رفتم انقلاب و سؤالها رو گرفتم، البته پاسخها رو نداره و کسی که کنار گزینه ها علامت زده غلط زیاد داره.
در هر صورت این هم تحفۀ ناقابل ما به شما، انشاالله که همیشه موفق باشید.:w30:

http://www.4shared.com/file/228698446/1f22a0e2/arshad_89.html
سوالای هوا فضا رو نداشت؟

ehsan_1985

عضو جدید
کسی نمی دونه اون سوال جامداتی که جوابش میشد 600 رادیکال 13
اما تو گزینه ها فقط 60 رادیکال 13 هست عاقبتش چی میشه؟! خدا کنه حذف نشه!!

eng.esmail

اخراجی موقت
سلام به همه
کسی از تعداد سوالات و وقت پاسخگویی به سوالات تبدیل انرژی آزاد خبری داره ؟؟
من تا حالا دفترچه آزاد از نزدیک ندیدم:biggrin:
راستی کجا میتونم آزمون سال قبل رو دانلود کنم؟؟
مرسی

am2mk

عضو جدید
سلام بچه ها اگه میشه این سوال رو جواب بدین
چی باید بفرستم به سنجش به جز کپی کارت؟ کپی تاییدیه معدل؟
الان خوندم که تا 10 اسفند وقت داریم اگه میشه راهنمایی کنین

a_noferesti2010

عضو جدید
سلام به همه
کسی از تعداد سوالات و وقت پاسخگویی به سوالات تبدیل انرژی آزاد خبری داره ؟؟
من تا حالا دفترچه آزاد از نزدیک ندیدم:biggrin:
راستی کجا میتونم آزمون سال قبل رو دانلود کنم؟؟
مرسی
سلام کسی هست که به من بگه آیا محاسبات عددی مکانیک با م . کامپیوتر فرقی داره یا نه ؟ بخاطری که کتابهای ارشد محاسبات عددی همش برای رشته های کامپیوتر و ... / غیر مکانیک ؟ اگر کتابی که محاسبات عددی هست مال مکانیک هم به من معرفی کنید

84235705

عضو جدید
کسی نمی دونه اون سوال جامداتی که جوابش میشد 600 رادیکال 13
اما تو گزینه ها فقط 60 رادیکال 13 هست عاقبتش چی میشه؟! خدا کنه حذف نشه!!
اين جور سوالا حذف نميشه .فكر كنم همون 60 راديكال 13 درست بود تو گزينه ها .

Ludwig

عضو جدید
با سلام.

من امروز رفتم انقلاب و سؤالها رو گرفتم، البته پاسخها رو نداره و کسی که کنار گزینه ها علامت زده غلط زیاد داره.

دست گلت درد نکنه!

موفق باشی!

:gol:!!

mashinhesab2002

عضو جدید
با سلام.

دادا دمتتتتتتتتتتت گرم خدا خیرت بده

saman42808

عضو جدید
سلام به همه.من که تمام سوالها رو با دوستای قویم چک کردم دیدم اشتباه زیاد دارم.درصدام این شد:ریاضی(40)_ سیالات(50)_جامدات(15)_دینامیک(3 3).فکر کنم دینامیک منونجات بده.البته سیالات رو حداقل در نظر
گرفتم. با این درصدا میتونم تو تبدیل زیر 600 بیارم. اگه کسی میدونه بگه.
شما ها روی رتبه های پارسال میگین این رتبه ها رو ؟؟؟ اگه اینجوریه تا اونجایی که می دونم از میانگین شما پارسال دوست من 1236 آورد ولی اگه روی سختی میگین خب مسلماً امسال سخت تر و گنگ تر بود سوالا...
حالا اگه میشه لطف کنین رتبه منم بگین
ریاضی 45
سیالات 41
جامدات 25
دینامیک 15
؟؟؟؟

a_noferesti2010

عضو جدید
در خواست کتاب محاسبات

در خواست کتاب محاسبات

سلام کسی هست که به من بگه آیا محاسبات عددی مکانیک با م . کامپیوتر فرقی داره یا نه ؟ بخاطری که کتابهای ارشد محاسبات عددی همش برای رشته های کامپیوتر و ... / غیر مکانیک ؟ اگر کتابی که محاسبات عددی هست مال مکانیک هم به من معرفی کنید[:redface:

saman42808

عضو جدید
سوال سیالات که جهت جریانُ می خواست من زدم 2 به 1 ولی طراح مارمولک سوال نگفته مقطع ثابته :mad: آخه این چه سوالیه... با این اوصاف میشه اطلاعات کافی نیست.. شماها چی زدین ؟؟؟
سوال 1 جامدات اون بالا زیر نیرو مفصل بود ؟؟؟ من که الان دیدمش میشه 350 رادیکال 2
الگه یه تیکه باشه 175 رادیکال 2 میشه.... کسی میدونه مفصلیه یا نه ؟؟؟
سوال 600 رادیکال 13 کاش حذف نشه وگرنه بیچاره میشم :cry:

HAMED1001

عضو جدید
سوال سیالات که جهت جریانُ می خواست من زدم 2 به 1 ولی طراح مارمولک سوال نگفته مقطع ثابته :mad: آخه این چه سوالیه... با این اوصاف میشه اطلاعات کافی نیست.. شماها چی زدین ؟؟؟
سوال 1 جامدات اون بالا زیر نیرو مفصل بود ؟؟؟ من که الان دیدمش میشه 350 رادیکال 2

من 350 رادیکال دو زدم و فکر میکردم اشتباه زدم، نکته ای که شما گفتید چند لحظه خوشحالم کرد، متوجه شدم که منظورتون چیه و با حل دوباره به نتیجۀ سوم رسیدم:
آیا منظورتون همین بود؟:w04:

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    17.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ehsan_1985

عضو جدید
بچه ها جواب تست ترمو که از فصل روابط ترمودینامیکی دادن چی ؟! من زدم 1- بقیه گزینه ها روابط بود...کسی می دونه جواب درست چیه؟!

amirreza_pro

عضو جدید
من زدم از 2 به1.به نظرم وقتی که از لوله حرف میزنیم معمولا مقطع رو ثابت میگیریم مگر اینکه خلافش گفته بشه.اگه مقطع تغییر کنه میشه نازل یا دفیوزر نه لوله!!!!!!.نمونه این سوال با این فرم زیاد در سالهای پیش مطرح شده مخصوصا تو عمران.همیشه هم چون حرف از لوله بودمن مقطع رو ثابت میگرفتم و جریان رو در سرتاسر لوله توسعه یافته(سرعت ثابت),مشکلی هم پیش نمی اومد.بعید میدونم دیگه این قدر سوالها ناجوان مردانه باشه:cry:.

آخرین ویرایش:

سبحان اله

عضو جدید
سلام مهندسین به نظرتون با این درصدها توی ساخت رتبم چند می شه؟ زبان 20 ریاضی 45 جامدات40 ساخت از 40 تا 50

84235705

عضو جدید
رتبه

رتبه

به نظر شما با اين درصدا رتبم چند ميشه؟

زبان0 رياضي 40 سيالات 38 جامدات 30 ديناميك 37

eliasmahmoodi

عضو جدید
با سلام
کسی نمیدونه پاسخ اون سوال سیالات که نیروی افقی وارد بر استوانه رو میخاست چی میشه؟
بنظر شما با این درصدا چه رتبه ای میتونم بیارم:
زبان 15
ریاضی 38
سیالات 53
جامدات 38
دینامیک 18

navid8776

عضو جدید
سوال 72 : عضو صفر نیرویی کدام است؟
اگه BH صفر باشه(که قطعا هست)، مفصل B رو درنظر بگیرید، BG هم 100% صفره که توی گزینه ها هست!

بالا