بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

eng.esmail

اخراجی موقت
سلام

من تازه شروع کردم به خوندن.

با وجود اینکه این ترم هم 23 واحد + پایان نامه دارم واقعا کار برام مشکل شده.

از اونجایی هم که اصلا دروسی مثل ریاضی و دینامیک تو این زمان کم نمیشه برهتو ذهنم تصمیم گرفتم وقتم رو بذارم روی دروس تخصصی و در نهایت زبان.

البته 1ماه مونده به کنکور هم تصمیم دارم یه نگاهی به مقاومت و استاتیک بندازم شاید بشه یه کارایی کرد.

من ضرایب بچه هایی که قبلا تو گرایش ساخت و تولید قبول شده بودند رو چک کردم.

اگر بتونیم دروس تخصصی + 30% زبان و 3 تا 4 سوال ریاضی رو جواب بدیم احتمال قبولی خیلی زیاده.

کسی نظره دیگه ای داره؟!

در ضمن کتاب مهندسی مکانیک - ساخت وتولید (مرجع کامل مجموعه دروس تخصصی کارشناسی ارشد) نوشته جواد شهبازی کرمی و مجید ولی پور رو بهتون توصیه میکنم.

تو این وقت کم این کتاب می توه خیلی مفید باشه
سلام
نمی دونم ...
آخه من سیالاتی هستم و مثل اینکه شما جامداتی
پس یه جورایی نظرمون متفوته..
ضمنا اگه میخوای در رشته طراحی کاربردی ادامه تحصیل بدی، باکس دینامیک و ارتعاشات رو باید حتما روش سرمایه گذاری کنی...
ریاضی رو هم کنار نذار.. به هیچ وجه..
تفاوت ین 2 داوطلب رو ریاضی مشخص میکنه..
ریاضی بسیار تاثیر گذاره..
پس اصلا کنار نذارشون
برای رتبه زیر 500 میانگین درصد چند باید باشه واسه تبدیل انرژی؟
حدود 40-45 درصد
سلام
بلاخره ترمو 1 با هر سختي و اسوني كه داشت تموم شد البته به دليل اهميت فصل انتروپي تا آخر مهر روي تستها متمركر ميشم.
سيالات هم داره به اتمام ميرسه ايشالا تا آخر مهر (به جز تستاي ته كتاب كه از آبان شروع به زدن اونها ميكنم.
رياضي1 تموم شد و رياضي 2 تا اخر مهر به اتمام ميرسه(انتگرالهاي دوگانه خيلي اذيت ميكنه تستهاي خيلي سنگينو فقط راه حل نگاه ميكنم)
طراحي اجزا تا حدي خوندم چون استادم خوب درس ميده فاصله بين كلاسام ميرم سر كلاس طراحي ميشينم اونم بنده خدا هي تستم قاطي درسا ميگه. نياز به سازماندهي ذهني دارم در اين درس
مقاومت تازه استارت خورده و فصل تنش تقريبا تموم شد
استاتيك فصل تعادل تموم شد
از باكس ارتعاشات هنوز هيچي نخوندم:(
بچه ها اگه نظري دارين بگين ممنون ميشم .
يه مطلب ديگه اينكه مبحث چرخدنده هم تو طراحي تست داره هم ديناميك ماشين چه باحال:smile:
تو اين فكرم با توجه به اينكه باكس سيالات خيلي تستهاي مفهومي داره كه با نگاه بايد حل كرد يه مجموعه درست كنم بزارم تو تاپيك كه شامل جمله هاي كوتاه و مفهومي اين باكس باشه كيا موافقن؟ اگه كسي هم از اين جمعبندي ها داره بزاره فكر كنم خيلي خوب باشه
نمی دونم این ارتعاشات چرا اینطوریه؟؟؟
منم تا خوندمش خیلی اذیت شدم
نه اینکه سخت باشه هاااا
اصلا حوصلشو نداشتم
ولی به هر صورت یه قسمتهایی ازش خوندم..
فعلا برای 25درصد اول پارسه آماده شدم

am2mk

عضو جدید
سلام

سلام

فصل اول سيالات رو نكته بندي كردم البته دستنويس خودمه در همين پست ضميمه ميكنم البته يه بخش ديگه هم داره كه توش نيس بايد اسكن شه .بعدا ميزارمش.

پیوست ها

• 11.jpg
    11.jpg
    36.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 22.jpg
    22.jpg
    35.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

alitablo

عضو جدید
استاتیک و طراحی اجزاء

استاتیک و طراحی اجزاء

سلام بچه ها
راستش من هنوز واسه استاتیک و طراحی کتاب نخریدم. موندم استاتیک و طراحی پوران پژوهش بهتره یا کتاب اول راهیان ارشد که استاتیک و مقاومت و طراحی رو با هم داره؟:redface:
ممنون میشم نظرتونو رو بهم بگین

13880715

عضو جدید
آغاز ثبت نام کنکور ارشد از 5 آبان​
معاون سازمان سنجش با اشاره به برنامه زمانی ثبت نام آزمونهای سال تحصیلی جاری گفت: زمان بندی ثبت نام کنکور سراسری و کارشناسی ارشد مشخص شده که بر اساس آن ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد از 5آبان ماه آغاز می شود.

حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 89 گفت: داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 1389 می توانند برای ثبت نام در این آزمون از تاریخ 5 آبان ماه تا 12 آبان ماه برای ثبت نام اقدام کنند.

وی اضافه کرد: سازمان سنجش این آزمون را در 28، 29 و 30 بهمن ماه سال 88 برگزار می کند.

vahidsiasia86

عضو جدید
سلام بچه ها
راستش من هنوز واسه استاتیک و طراحی کتاب نخریدم. موندم استاتیک و طراحی پوران پژوهش بهتره یا کتاب اول راهیان ارشد که استاتیک و مقاومت و طراحی رو با هم داره؟:redface:
ممنون میشم نظرتونو رو بهم بگین
سلام. استاتیک پوران پژوهش که هنوز چاپ نشده و به امسال نمی رسه.طراحی اجزاش هم اگه قبلا چاپ می شده خبر ندارم، ولی فعلا که کتاب جدیدی چاپ نکرده پوران پژوهش.
واسه استاتیک و طراحی من که کتاب کامل و خیلی خوبی ندیدم.

kamranzila

عضو جدید
بچه ها من استاتیک و طراحی اجزای موسسه علوی را دارم استفاده میکنم و انصافا ازش راضیم. در حقیقت تمام دروسش بنظرم خوبه. اگه خواستید میتونید به نمایندگیش سر بزنید و اونجا کتابها رو ورق بزنید ببینید. حالا نظرم را درباره تعدادی از دروسش میگم:
ریاضیات: عالی. بنظر میرسه مرجعش با سنجش تکمیلی یکیه.
کنترل: تو بحث آموزش مقدماتی خیلی حوب و ساده کار کرده (آدم را برای کتاب برادرانی آماده میکنه)
استاتیک: عالی
طراحی اجزا: عالی. دروس مفهومی(فصلهای ابتدایی) را خوب گفته و فصلهای تخصصی(پیچ و پرچ و جوش و..) را زیاد روی فرمولها مانور نکرده چون در واقع در تستها کاربردی ندارند.
دینامیک ماشین: از همه منابع دیگری که دیدم بهتره. کتاب پوران پژوهش که افتضاحه
زبان: عالی. فقط مباحث را که دسته بندی کرده و درس داده مثال کم گفته
سیالات و ترمودینامیک و انتقال: قبلا کتابهای خداکرمی را تهیه کرده بودم و از اونها استفاده کردم که عالی هستند
دینامیک و ارتعاشات و مقاومت: قبلا کتابهای پوران را گرفته بودم که عالی هستند

13880715

عضو جدید
من تاامشب 25% اول سیالات و ترمو و انتقالو و استاتیک رو تموم کردم.به نظرتون 25% اول معادلات و رباضی مهندسی چقدر طول میکشه؟با پایه خیلی ضعیف.ترمو انتقال و سیالات کتاب راهیان رو میخونم و تستاشو میزنم کافیه ؟طراحی چیشو باس خوند همش حفظ کردنیه

alitablo

عضو جدید
برنامه

برنامه

سلام بچه ها
راستش من تا امروز برنامم به صورت هفتگی بود؛ یعنی به جز دروس ریاضی بقیه درسها رو تو هفته هر کدوم دو بار میخوندم؛ ریاضی ها رو یه بار. اما تصمیم گرفتم برناممو تغییر بدم: طوری که هر درس رو ظرف چند روز تموم کنم. این جوری برنامه ریختم که هر کدوم از ریاضی ها رو ظرف 2 روز و هر کدوم از درسهای تخصصی رو ظرف 4 روز تموم کنم. با حسابی که کردم حدود 20 آذر یعنی حدوداً 2 ماه مونده به کنکور همه درسها رو تموم کردم. می خواستم نظرتونو درباره این برنامه بدونم که این جوری بهتره یا اینکه برنامه هفتگیمو ادامه بدم که معلوم نیست کی درسها تموم میشه؟:que:
راستی این که 2 ماه مونده به کنکور درسها رو تموم می کنم دیر نیست؟:( توی 2 ماه باقیمونده باید چکار کرد؟:confused:

vahidsiasia86

عضو جدید
منم موافقم که کتاب دینامیک ماشین پوران پژوهش خوب نیست.متن کتاب سندور رو عینا نوشته!!!

jamal212

عضو جدید
سلام دوستان.خسته نباشید.
دو تا سئوال دارم امیدوارم بتونید جواب بدید.
اولا" من کتاب سیالات راهیان ارشد مال گروه عمران رو که مال یکی از دوستامه گرفتم. میخواستم بدونم با گروه مکانیک سئوالاش خیلی فرق داره؟
بخونم یا اینکه کتاب سیالات مکانیک رو بخرم؟
دوم اینکه در بحث روابط آیزنتروپیک در درس ترمودینامیک اگه بخوایید مثلا 0.5 به توان 0.4 رو بدون ماشین حساب حل کنید از چه روشی استفاده می کنید؟
لطفا" اگه کسی روش خاصی رو بلد هستش به من هم بگه.ممنون میشم

jamal212

عضو جدید
راستی یه چیز دیگه!!!!!!!
هرکی واسه طراحی یه جزوه خوب داره واسم ایمیل کنه.
e-mail:hiva4320259@yahoo.com

alitablo

عضو جدید
برنامه

برنامه

بچه ها خواهش می کنم نظرتونو درباره برنامم بگین:que::que::que::redface:

jamal212

عضو جدید
ای بابا اینجا کسی نیس جواب سئوال مارو بده یا کسی بلد نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم باید کم کم قید اینجا رو بزنیم.....

am2mk

عضو جدید
سلام دوستان.خسته نباشید.
دو تا سئوال دارم امیدوارم بتونید جواب بدید.
اولا" من کتاب سیالات راهیان ارشد مال گروه عمران رو که مال یکی از دوستامه گرفتم. میخواستم بدونم با گروه مکانیک سئوالاش خیلی فرق داره؟
بخونم یا اینکه کتاب سیالات مکانیک رو بخرم؟
دوم اینکه در بحث روابط آیزنتروپیک در درس ترمودینامیک اگه بخوایید مثلا 0.5 به توان 0.4 رو بدون ماشین حساب حل کنید از چه روشی استفاده می کنید؟
لطفا" اگه کسی روش خاصی رو بلد هستش به من هم بگه.ممنون میشم
راستش يه همچين سوالي مثلا قراره كه ديگه تو كنكور نياد(قبلا صحبت شده بود)

و من كه فقط تقريبي ميتونم بگم كه

اگر عددي كوچكتر از واحد به توان عددي كوچكتر از واحد رسد حاصل بزرگتر از عدد اوليه است در واقع توان كمتر از واحد مثل راديكال عمل ميكنه .همين

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها این اولین پست منه منم مثل شماها دارم واسه ارشد می خونم البته رشتم ساخت و تولید هست و میخوام همینو ادامه بدم . آزمونای ماهان شرکت می کنم . ریاضی و با جامدات تموم کردم ولی خودتون که می دونید همش مرور هست چون کلی فرمول دارند.
راستی من می خوام یه کم دروس سیالاتی هم بخونم تا حداقل 15 تا 20 درصد بزنم و هیچی هم ازشون یادم نیست به نظرتون راهیان ارشد یه جلدی خوبه یا دو جلدیه؟ کلا چه کتابی خوبه؟
ممنون

cardesign

عضو جدید
با درود.
لطفا سوالات آزمون دکتری مکانیک رو قرار بدید.
واسه هر دانشگاهی و هر تاریخی باشه مهم نیست.

am2mk

عضو جدید
سلام
امروز ادامه فصل 1 سيالات كه البته مطالبش رو همه ميدونن گذاشتم
چون بايد تا اخر مهر سيالاتو تموم ميكردم يه كم برنامم سنگين بود و نتونستم خلاصه درس بنويسم اين كارو از امروز به عنوان دوره شروع ميكنم و ميزارم تو تاپيك به زودي ترمو هم ميزارم(ايشالا از آبان)

پیوست ها

• 3.jpg
    3.jpg
    29.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 4.jpg
    4.jpg
    27.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Alireza1213

عضو جدید
:D
[FONT=&quot]نظر من[/FONT][FONT=&quot]:[/FONT]

[FONT=&quot]- [/FONT][FONT=&quot]زبان خارجه[/FONT][FONT=&quot] :[/FONT]
[FONT=&quot]منبع خاصی نداره باید پایه زبان خودتون قوی باشه... در صورتی که زبانتون خیلی خوبه تستهای زبان را بزنید در غیر این صورت ارزش نداره براشون وقت بذارید[/FONT]​

[FONT=&quot]- [/FONT][FONT=&quot]ریاضی : برای ریاضی حتما جزوات پارسه را تهیه کنید اگر یک دلیل برای اینکه بتوانم از پارسه دفاع کنم وجود داشته باشد، آن یک دلیل جزوات ریاضی پارسه است که واقعا خوب و جامع هستند ( در صورتی که می خواهید از تابستان شروع کنید و وقت کافی دارید توصیه می کنم کتابهای ریاضی پارسه را تهیه کنید که کامل تر از جزوات پارسه هستند این کتابها را در هیچ کتاب فروشی نمی توانید پیدا کنید! فقط دفاتر نمایندگی پارسه آنها را می فروشند)[/FONT]
[FONT=&quot]جزوات پارسه تست ریاضی ندارند برای تست زدن می توانید از کتابهای راهیان ارشد یا کتابهای ریاضی دکتر نیکوکار استفاده کنید[/FONT]​

[FONT=&quot]-[/FONT][FONT=&quot]جامدات[/FONT][FONT=&quot]:[/FONT]
[FONT=&quot]الف) استاتیک: من جلد اول کتابهای مکانیک راهیان ارشد رو خوندم و راضی هم بودم[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]​

[FONT=&quot]ب) طراحی اجزا: برای این درس هم از کتاب جلد اول مکانیک راهیان ارشد و کتاب طراحی اجزا مدرسان شریف استفاده کردم. به نظرم هر دو تا کتاب کمبودهایی داشتند ولی در کل کتاب مدرسان به نظرم بهتر اومد[/FONT]​

[FONT=&quot]ج) مقاومت مصالح : برای مقاومت مصالح توصیه می کنم فقط و فقط و فقط[/FONT][FONT=&quot]!!! [/FONT][FONT=&quot]کتاب مقاومت مصالح پوران پژوهش تالیف دکتر حسن نائی رو بخونید این کتاب فوق العاده و خارج از حد توصیف من است! خواندن هر کتاب و جزوه دیگری به جز این کتاب ظلم به خودتان است[/FONT][FONT=&quot]![/FONT]​

[FONT=&quot]-[/FONT][FONT=&quot]سیالات[/FONT][FONT=&quot]:[/FONT]​

[FONT=&quot]الف) سیالات 1 و 2 : من کتاب سیالات راهیان ارشد تالیف بهزاد خداکرمی رو پیشنهاد می کنم جزوه نسبتا کامل و خوبی داره و تستهای کنکور رو هم آورده اما این کتاب دو مدل مختلف داره یک مدلش سیالات جامع 2 جلدی است که تستهای کلیه رشته هایی که مکانیک سیالات دارند آورده (مکانیک و شیمی و عمران و...) و حجمش نسبتا زیاده و مدل دیگرش جلد هشتم از مجموعه مکانیک راهیان ارشده که جزوه اش دقیقا همون جزوه نوع دو جلدی کتابه منتها فقط تستهای مکانیک سالهای قبل رو داره و مال بقیه رشته ها رو نیاورده انتخاب با خود شماست اگر وقت زیادی دارید و می خواهید تستهای سیالات سایر رشته ها را هم ببینید کتاب دو جلدی را تهیه کنید در غیر اینصورت کتاب یک جلدی کفایت می کند[/FONT]​

[FONT=&quot]ب) ترمودینامیک 1 و 2 و ج) انتقال حرارت: در اینجا دو انتخاب وجود دارد اگر در پارسه شرکت می کنید و جزوات پارسه را دارید برای این دو درس من فکر می کنم جزوات پارسه کفایت می کنند پارسه برای ترمودینامیک و انتقال حرارت جزوات قابل قبولی ارائه کرده است. اما در صورتی که می خواهید کتاب تهیه کنید برای ترمودینامیک و انتقال حرارت من کتابهای راهیان ارشد را پیشنهاد می کنم منتها حجم این کتابها بالاست و فرصت زیادی برای مطالعه می طلبند[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]در ضمن این کتابها تستهای تمام رشته ها را آورده اند[/FONT]​

[FONT=&quot]- [/FONT][FONT=&quot]دینامیک[/FONT][FONT=&quot]:[/FONT]​

[FONT=&quot]الف) دینامیک و ب) ارتعاشات: برای این دو درس من کتاب دینامیک و ارتعاشات پوران پژوهش تالیف دکتر جباری را پیشنهاد می کنم این کتاب واقعا کتاب جامع و بسیار خوبی است و حتما توصیه می کنم آن را تهیه کنید[/FONT]​

[FONT=&quot]ج) دینامیک ماشین : بهترین کتابی که من برای دینامیک ماشین دیدم کتاب پوران پژوهش تالیف دکتر عباس راستگو است که واقعا کتاب بسیار خوب و جامعی است با تهیه این کتاب از سایر منابع برای دینامیک ماشین بی نیاز می شوید[/FONT]​

[FONT=&quot]د) کنترل : برای کنترل من کتاب کنترل تالیف آریاز برادرانی از انتشارات آزاده را پیشنهاد می کنم. توضیحات این کتاب فوق العاده و بی نظیر است اما تستهای مکانیک در آن زیاد نیامده است و بیشتر تستهای کنترل مربوط به مهندسی برق آمده که البته تستهای کنترل برق به طور کلی خیلی مشکل تر از تستهای مکانیک هستند و نیز در بعضی از مباحث کنترل در مهندسی برق برای مکانیک سوالی مطرح نمی شود توصیه می کنم در کنار این کتاب تستهای کنترل مکانیک سالهای قبل را نیز داشته باشید (برای این منظور می توانید از کتاب کنترل راهیان ارشد استفاده کنید)[/FONT]​
:redface:شما در چه دانشگاهی لیسانس گرفتید ؟؟؟؟
نمرات درساتون چطور بود؟؟؟

jamal212

عضو جدید
دوستان سلام.
خسته نباشید.
حالا که کم کم همه راه افتادید به من بگید بهترین منبعی که واسه طراحی اجزا تا حالا دیدید چی بوده؟
من الان رو طراحی گیر کردم.
همون منابعی که آقای آریایی پیشنهاد دادند رو تهیه کنم یا منابع بهتری هم هست؟

am2mk

عضو جدید
دوستان سلام.
خسته نباشید.
حالا که کم کم همه راه افتادید به من بگید بهترین منبعی که واسه طراحی اجزا تا حالا دیدید چی بوده؟
من الان رو طراحی گیر کردم.
همون منابعی که آقای آریایی پیشنهاد دادند رو تهیه کنم یا منابع بهتری هم هست؟

در مورد طراحي منبع راضي كننده اي من كه نديدم و سر كلاساي استادم ميرم و جزوه هاي اونو ميخونم ولي همونطور كه پستهاي قبلي صحبت شد فكر كنم كتاب مدرسان ترجيح داده شد به راهيان
من خودم كتاب راهيانو دارم و تستشو از اون ميزنم ولي متن درسيشو راضي نبودم و از جزوه استاد ميخونم. باز هم بهتره دوستاني كه بيشتر اطلاع دارن نظر بدن

4532mr

عضو
مهندسی ابزار دقیق و اتوماسیون

مهندسی ابزار دقیق و اتوماسیون

سلام
میخواستم در مورد رشته مهندسی ابزار دقیق و اتوماسیون اطلاعاتی کسب کنم.
اینکه تقریبا چند نفر شرکت میکنن؟
چند نفر قبول میشن؟
فقط از مکانیک و برق شرکت میکنن یا از بقیه رشته ها هم شرکت میکنن؟
ممنون میشم کمکم کنید

13880715

عضو جدید
فردا اولین کنکور رسمی ماهانه.من فقط تونستم فیلد سیالات رو تموم کنم.خدا رحم کنه

hojat heidari

عضو جدید
سلام بچه ها این اولین پست منه منم مثل شماها دارم واسه ارشد می خونم البته رشتم ساخت و تولید هست و میخوام همینو ادامه بدم . آزمونای ماهان شرکت می کنم . ریاضی و با جامدات تموم کردم ولی خودتون که می دونید همش مرور هست چون کلی فرمول دارند.
راستی من می خوام یه کم دروس سیالاتی هم بخونم تا حداقل 15 تا 20 درصد بزنم و هیچی هم ازشون یادم نیست به نظرتون راهیان ارشد یه جلدی خوبه یا دو جلدیه؟ کلا چه کتابی خوبه؟
ممنون
سلام.
شما که ساخت وتولید هستی و سیالات برات ضریب 1 دارد و می خواهی 15 تا 20 درصد بزنی بهتر کتاب ای یک جلدی راهیان را بخونی اما کتاب های ترمو راهیان دو جلدی است و محشر.مخصوصا جلد اولش.
در کل مجموعه کتاب های سیالات راهیان خیلی جامع و مناسب و قابل درک.اما اگه وقت زیاد نداری می تونی جزوه ÷ارسه را بخونی هر چند که خود من کتاب های راهیان را توصیه میکنم.
موفق باشید.

mostafasa

عضو جدید
با سلام خدمت تمام دوستان. می‌خواستم بدونم برای قبولی درگرایش تبدیل انرژی دانشگاه شریف (شبانه) حدودا چه رتبه ای لازمه؟

بالا