eng.esmail
اخراجی موقت
سلامسلام
من تازه شروع کردم به خوندن.
با وجود اینکه این ترم هم 23 واحد + پایان نامه دارم واقعا کار برام مشکل شده.
از اونجایی هم که اصلا دروسی مثل ریاضی و دینامیک تو این زمان کم نمیشه برهتو ذهنم تصمیم گرفتم وقتم رو بذارم روی دروس تخصصی و در نهایت زبان.
البته 1ماه مونده به کنکور هم تصمیم دارم یه نگاهی به مقاومت و استاتیک بندازم شاید بشه یه کارایی کرد.
من ضرایب بچه هایی که قبلا تو گرایش ساخت و تولید قبول شده بودند رو چک کردم.
اگر بتونیم دروس تخصصی + 30% زبان و 3 تا 4 سوال ریاضی رو جواب بدیم احتمال قبولی خیلی زیاده.
کسی نظره دیگه ای داره؟!
در ضمن کتاب مهندسی مکانیک - ساخت وتولید (مرجع کامل مجموعه دروس تخصصی کارشناسی ارشد) نوشته جواد شهبازی کرمی و مجید ولی پور رو بهتون توصیه میکنم.
تو این وقت کم این کتاب می توه خیلی مفید باشه
نمی دونم ...
آخه من سیالاتی هستم و مثل اینکه شما جامداتی
پس یه جورایی نظرمون متفوته..
ضمنا اگه میخوای در رشته طراحی کاربردی ادامه تحصیل بدی، باکس دینامیک و ارتعاشات رو باید حتما روش سرمایه گذاری کنی...
ریاضی رو هم کنار نذار.. به هیچ وجه..
تفاوت ین 2 داوطلب رو ریاضی مشخص میکنه..
ریاضی بسیار تاثیر گذاره..
پس اصلا کنار نذارشون
حدود 40-45 درصدبرای رتبه زیر 500 میانگین درصد چند باید باشه واسه تبدیل انرژی؟
نمی دونم این ارتعاشات چرا اینطوریه؟؟؟سلام
بلاخره ترمو 1 با هر سختي و اسوني كه داشت تموم شد البته به دليل اهميت فصل انتروپي تا آخر مهر روي تستها متمركر ميشم.
سيالات هم داره به اتمام ميرسه ايشالا تا آخر مهر (به جز تستاي ته كتاب كه از آبان شروع به زدن اونها ميكنم.
رياضي1 تموم شد و رياضي 2 تا اخر مهر به اتمام ميرسه(انتگرالهاي دوگانه خيلي اذيت ميكنه تستهاي خيلي سنگينو فقط راه حل نگاه ميكنم)
طراحي اجزا تا حدي خوندم چون استادم خوب درس ميده فاصله بين كلاسام ميرم سر كلاس طراحي ميشينم اونم بنده خدا هي تستم قاطي درسا ميگه. نياز به سازماندهي ذهني دارم در اين درس
مقاومت تازه استارت خورده و فصل تنش تقريبا تموم شد
استاتيك فصل تعادل تموم شد
از باكس ارتعاشات هنوز هيچي نخوندم
بچه ها اگه نظري دارين بگين ممنون ميشم .
يه مطلب ديگه اينكه مبحث چرخدنده هم تو طراحي تست داره هم ديناميك ماشين چه باحال
تو اين فكرم با توجه به اينكه باكس سيالات خيلي تستهاي مفهومي داره كه با نگاه بايد حل كرد يه مجموعه درست كنم بزارم تو تاپيك كه شامل جمله هاي كوتاه و مفهومي اين باكس باشه كيا موافقن؟ اگه كسي هم از اين جمعبندي ها داره بزاره فكر كنم خيلي خوب باشه
منم تا خوندمش خیلی اذیت شدم
نه اینکه سخت باشه هاااا
اصلا حوصلشو نداشتم
ولی به هر صورت یه قسمتهایی ازش خوندم..
فعلا برای 25درصد اول پارسه آماده شدم