سلام دوستان
من امسال آزمایش دادم...هیچی نخونده بودم و به قول یکی از بچه ها سیاهی لشکری اومده بودم ! کلا 27 تا رو جواب دادم...15تا زبان 3تا جامدات 3 تا سیالات و 6تا دینامیک ارتعاشات !! رتبه ام چندتا به آخر میشه حالا؟!
من خودم عینکی هستم و همیشه برام پیش میاد که شیشه عینکم شبنم بگیرهخیلی هم شاکی میشم ! آخه یهو دنیا تیره و تار میشه و هیچی نمی بینی ! البته با مزه هم هستا
من فکر کنم جایی که رطوبت زیاد داره مستعد این شرایطه.عنی شرط لازم رطوبته،مثلا تو اتوبوس یا یه پراید مسافرکش که 4 نفر سرنشین داره و حالا یه عینکی هم بخواد سوار شه...
شرط کافیش(!) اینه که هوا هم سرد باشه.مثلا من بیرونم و درحالی که از سرما دارم به خودم می لرزم وارد اتوبوس میشم که یه جمعیتی توشه.به محض این که از پله ها میرم بالا بخار می گیره.به نظرم اتفاقی که میفته اینه که چون شیشه عینکم سرده و هوای اتو مرطوبه تو فشار ثابت مخلوط هوا-بخار دماش کم میشه و بخار چگالش پیدا می کنه...
نمی دونم درسته یا نه،من تا حالا این جوری بهش فکر می کردم...
بی خیال
دوستان کنکوری سال نودی خسته نباشید،امیدوارم که همگی راضی باشید از کنکور امروز.حالا نوبت ماست...برامون دعا کنید سال دیگه ما هم کنکور خوبی داشته باشیم ! من از اول اسفند می خوام استارت بزنم.ممنون میشیم تجربیات خودتون رو به ما هم بگین..(بچه های کنکور 91)
شاد باشید و پرانرژی