omid_khosrowshah
عضو جدید
من فكر ميكنك كه گزينه يك باشهحالا تا بقیه بیان من طاقت ندارم
1هم نمیشه؟
من زیاد ترمو 2 نخوندم![]()
چون تو حجم ثابت سرد ميشه و نقطه اي كه شبنم ميشه بايد دماي اون كمتر از كاهش دما در فرآيند فشار ثابت است
من فكر ميكنك كه گزينه يك باشهحالا تا بقیه بیان من طاقت ندارم
1هم نمیشه؟
من زیاد ترمو 2 نخوندم![]()
من امروز رفتم امتحان بدم ديدم نوشته مكانيك ديروز بودالان وارد سایت ماهان شدم و رفتم قسمت آزمون ولی هیچی نیست,فکر کنم باید همون ساعت 3 جواب میدادم
دیدم تا شنبه وقت داره سوالات رو دانلود کردم که فردا صبح بزنم اما ...![]()
ایشالا که قبولینيه سوال :
من امروز 89 رو كنكور دادم:
زبان 23.33
رياضي:25
سيالات:58.33
جامدات:18.33
ديناميك:13.33
ميانگين تبديل:31.22
ميانگين طراحي:27.5
وضعيتم چطوره؟؟؟؟؟
انشاالله شما و تک تک بچه های این تالار قبول میشن.يه سوال :
من امروز 89 رو كنكور دادم:
زبان 23.33
رياضي:25
سيالات:58.33
جامدات:18.33
ديناميك:13.33
ميانگين تبديل:31.22
ميانگين طراحي:27.5
وضعيتم چطوره؟؟؟؟؟
مبارک رفتش .
یه فکرe تپل دارم(خدا من چقد باهوشم) :
25ام بریزیم بیرون که کنکور عقب بیوفته .
ها ؟
نه ؟
مهندس اگه کیک و ساندیس میدن منم هستم
مبارک رفتش .
یه فکرe تپل دارم(خدا من چقد باهوشم) :
25ام بریزیم بیرون که کنکور عقب بیوفته .
ها ؟
نه ؟
این روز ها انگاری پای ثانیه ها لنگ شده استبیخیال بابا
بزار زودتر تموم بشه بره راحت شیم
دارم برای ساعت 11 چهارشنبه لحظه شماری میکنم![]()
واقعا تاثیر داره رفتم جلوی آینه قدی این ادا اشکال رو درآوردم نگو که مادرم داشت نگام میکرد آخ که کلی خندیدیمتمرینات ویژه از بین بردن استرس!!!!!!!
![]()
11 نه 11 و نیم مگه شما قبلا نگفتین ساعت 8 و نیم شروع میشه؟بیخیال بابا
بزار زودتر تموم بشه بره راحت شیم
دارم برای ساعت 11 چهارشنبه لحظه شماری میکنم![]()
یعنی شما هم سیگار می کشین؟11 نه 11 و نیم مگه شما قبلا نگفتین ساعت 8 و نیم شروع میشه؟
راستی مهندس سیگار برگ می کشین؟
یاد باد آن روزگاران یاد باد
روزگار بوفه و آتیش و دود یاد باد![]()
میگم این 13/2 هست یا 2/13 از کدوم کتاب؟ مال من اینکروپراس ویرایش 6 توش اینطور فرمولی نبود میشه بذاریدش و واضح تر بیان کنید؟فرمول 2-13 که همان معاله پخش گرماست رو دریابید تقریبا هر سال ازش سوال می دن میگم تقریبا چون سوالات تمام سالها رو نزدم. از همین فرمول استفاده میشه حالا با توجه به شرایط سوال چند جمله یا پارامتر حذف میشه؟ کا ثابت باشه و... در واقع مهمترین فرمول رسانش هست یه ص اینکروپرا در موردش توضیح داده اثباتش و استفاده از بسط تیلور و مفهوم فیزکی هر یک از 5 جمله ی این فرمول را باید دریابید در واقع سه جملهی این فرمول مشابه هستن ممکنه در پاسخ نامه های کتابهای کنکوری پاسخ رو طوری داده باشن که شما نفهمید از اسن فرمول استفاده شده ...
واقعا تاثیر داره رفتم جلوی آینه قدی این ادا اشکال رو درآوردم نگو که مادرم داشت نگام میکرد آخ که کلی خندیدیم![]()
سلام.سه شنبه برگه سبزم اومد, اول اردیبهشت اعزامم
اگر ان شاالله کنکور خوب بشه نمیخوام فعلا برم خدمت, کسی میدونه میشه تاریخ اعزامم رو 3 نوبت (6ماه) بندازم عقب که تا اون موقع بتونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم یا نه؟
برا فصل دو هست رسانش/ 13 که تشعشعه/همون کتاب اینکروپرا گرچه چندان فرقی نمی کنه هر کتاب انتقالی باید این فرمول رو ...میگم این 13/2 هست یا 2/13 از کدوم کتاب؟ مال من اینکروپراس ویرایش 6 توش اینطور فرمولی نبود میشه بذاریدش و واضح تر بیان کنید؟
11 نه 11 و نیم مگه شما قبلا نگفتین ساعت 8 و نیم شروع میشه؟![]()
یعنی شما هم سیگار می کشین؟![]()
دوستان اگر لازم ندارین من کافی نت نرم و ...یعنی کسی نمی خواد؟اگه احساس می کنید در هفته آخر نیاز به آزمون جامع دارین حالا به هر دلیلی /مدیریت زمان و... ولی نتونستید تهیه کنید و همین امر باعث استرس شما شده من می تونم فردا برم کافی نت و براتون بذارم
آزمون های جامع سه موسسه ماهان اکسین پارسه که هر سه برا پارسال هست رو دارم با پاسخ تشریحی
11
راستی مهندس سیگار برگ می کشین؟
یاد باد آن روزگاران یاد باد
روزگار بوفه و آتیش و دود یاد باد![]()
یعنی شما هم سیگار می کشین؟![]()
دوستان اگر لازم ندارین من کافی نت نرم و ...یعنی کسی نمی خواد؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |