همه نظر شخصی است چه این پست چه قبلی ها البته بعضی ها که قانون بود و اصول دیگران گفتن و من فقط انتقال دادیم.../ممکنه خودم یه تغییراتی توش ایجاد کنم ممکنه یه سری از حرفهایی که قبلا زدم رو در عمل برای خودم تغییر بدم مثلا اگه قبلا گفتم سیالات رو خوندم بوسیدم گذاشتم کنار تا بهمن الان ممکنه از 15 دی شروع کنم دوره سیالات رو/ چون فقط تغییرات پایداره
پس ممکنه ممکنه ممکنه

ولی سعی نکنیم با هر بادی مثل پشه منحرف بشیم

خواهشا در ادامه ی نوشته های من مغلطه و سفسطه و پرسش های سقراطی نباشه
فقط کمک بود به شما و البته خودم هر کی براش مفید واقع شد پس علی علی و گرنه فراموش کنه دیگران رو آشفته نکنه متشکرم اگر هم نوشته های من آشفته می کنه شما رو همه رو فراموش کنید

برام دعا کنید کمر دردم خوب بشه بد جوری رو اعصابه 10 دقیقه اذیت می کنه بعده ساکت میشه دوباره ....ای بابااااااااا
لقمه ی بزرگ در مدیریت زمان برا افزایش بهره وری:
فک کنم از الان خیلی دیگه مناسب باشه مخصوصا برا ما مکانیکی ها(البته کامپیوتر و برق یها...)
خیلی خوبه روزی یه لقمه ی بزرگ برداریم دو تا که خیلی بهتر برا من که تو بهمن شاید به 3 تا لقمه ی بزرگ هم برسه
آروم می شه ذهن آدم فشار می خوابه /تدریجی ماندگاری در ذهن...
مثال هایی از لقمه بزرگ:
8 تا 11 صبح :تست ریاضی عمومی 1و2 و معادلات و ریاضی مهندسی (بهتره الان دیگه تست جامع باشه کتاب های آقاسی اینجا خیلی به ما کمک می کنه /همین جا تشکر ویژه از این استاد خوب بخاطر کتب های خوبشون و البته کامل) + 10 تا تمرین رائو با بررسی تست ها
8تا 10 صبح:10 تا تمرین مریام(5 تا استاتیک 5 تا دینامیک که بهتره تا یه هفته مونده به کنکور تمام بشه)+یک سری از آزمون های کتاب 20 آزمون راهیان مثلا فقط ارتعاشات ودینامیک یا سیالات با بررسی یا ...
حالا 8تا 11 صبح 9 تا 12 صبح شب ...6 تا 9 صبح شب ...دو ساعته 3 ساعته
فقط مثال بود هر کسی با توجه به خوانده هایش و برنمه اش ... من مثلا هنوز د ماشین رو شروع نکردم پس 20 آزمون راهیان تست های د ماشین رو نمی زنم .... در مورد بررسی هم می تونید اگه بعده زدن تست این کار رو نکنید بذارید برا شب من بعضی اوقات اینکار رو می کنم حوصله ندارم بعده تست بررسی کنم...
ولی می خوام یه نکته رو بگم مثلا همون مثال اول: استراحت نباشه تست ریاضی مهندسی رو زدی بخوای استراحت کنی و بعدش معادلات ور بزنی نه/حداقل بعده چند روز به این مهم برسید/ پس استراحت نه /نگران نباشید دوره هست مغز همه کشش داره اصلا هم منافاتی با اونی که می گن:"1 ساعت بخون و 15 دقیقه استراحت کن" نداااااااااااااااااااااار ه این یه چیز دیگه است تازه عادت می کنید برا سرجلسه... تازه مغزتان باید عادت کند که از یه مبحث به مبحث دیگری برود یا نه