ممنونم از راهنماییاتون
خیلی خوب بودن
میدونید من مشکلم تو درسای جامداته!
واسه طراحی چی باید خوند؟
کلامن برنامم اینه که تابستون دینامیک و استاتیک رو از رو مریام بخونم البته همراه تمرینای اخر فصلشون
و مقاومت پوران پژوهش از دکتر نائی و طراحی دوتا جزوه درسی دارم یکی از دکتر سینا که استاد دانشگاه خودمون یعنی اصفهان هستن و 1جزوه هم از بچه های صنعتی اصفهان قراره بگیرم ولی من پارسال طراحیو از راهیان ارشد خوندمو تست زدم که اصلا راضی نبودم!ریاضیاتم قراره تابستون کامل بخونم و تستاشونم کار کنم با انتقال حرارت!دینامیک ماشین فک کنم فقط چند فصل اولو بخونم ! پارسه هم میخوام شرکت کنم
نظرتون چیه ؟
بازم مرسی که کمکم میکنین

ببخشید که دیر جواب می دم.
در مورد درس طراحی نه تنها من و شما ، بلکه اکثر بچه ها مشکل دارن. تا بحال که من کتاب یا جزوه بدرد بخوری ندیده ام. البته عده ای از دوستان جزوه دکتر شریعت پناه رو تائید می کردن. من شخصا این جزوه رو ندیدم. منتظر کتاب جدید طراحی پوران هستم که قراره تابستان امسال چاپ بشه.   به نظر من در دروس جامدات زیاد نباید روی طراحی حساب باز کرد. چون اکثر سوالاتش سلیقه ای یه و به ندرت می شه سوالای مشابه بینشون پیدا کرد.
من که خودم رو مقاومت و استاتیک حساب باز کردم. در مورد مقاومت ، بهترین کار ممکن رو دارین انجام می دین.  در مورد دینامیک من خودم اول مریام رو خواهم خوند و بعد سراغ کتاب تست و ... خواهم رفت. چون پایه دینامیک ام ضعیفه.  در مورد دینامیک ماشین باهاتون هم نظرم . زیاد ارزش وقت گذاشتن نداره. در مورد انتقال مباحث مربوط به تشعشع رو اگه وقت کردم خواهم خوند. جزوات پارسه در مورد  دروس شاخه سیالات عالیه.
در مورد کنکور آزمایشی ، به نظرم پارسه نسبت به سایرین بهتره. من خودم هم ثبت نام کرده ام. اما هنوز جزوات به دستم نرسیده.  می تونه روند پیشرفت تون رو براتون روشن کنه.
در کل به نظر من 3  فاکتور مهم در موفقیت تو کنکور ارشد وجود داره:
1: درس ها رو به صورت پیوسته بخونیم .
2: به طور متناوب باید درس ها رو با تست زدن مرور کرد. ( یا با تست زدن درس رو یاد بگیریم)
3: هیچ درسی رو به طور مطلق نباید کنار گذاشت.