درصدهای رتبه 425 صنایع غذایی 89سلام بچه ها اگه کسی هست که مجاز به انتخاب رشته شده لطف کنه درصدا و رتبه شو تو این تاپیک بذاره.
ضمن اینکه لطف کنین بگین برا به دست آوردن این نتایج چند ماه زحمت کشیدین.![]()
درصد های رتبه 1258سلام بچه ها اگه کسی هست که مجاز به انتخاب رشته شده لطف کنه درصدا و رتبه شو تو این تاپیک بذاره.
ضمن اینکه لطف کنین بگین برا به دست آوردن این نتایج چند ماه زحمت کشیدین.![]()
بچه ها کسی میدونه رتبه های 1تا 10 صنایع غذایی کیا هستن و از چه دانشگاهی؟؟؟؟؟؟؟؟...
سلا منم دارم شروع میکنم بیا باهم روزی 10تا تست ریاضی بزنیم و از تکنولوژی ها از لبنیات شروع کنیمسلام منم دارم واسه ارشد 89 اماده میشم
بیاین به هم کمک کنیم
اول از کجا باید شروع کرد؟
کمممممممممممممک میخوام
بچه ها کسی میدونه رتبه های 1تا 10 صنایع غذایی کیا هستن و از چه دانشگاهی؟؟؟؟؟؟؟؟...
سلام به بروبچ مهندس...
رتبه 1 ازفردوسی مشهد
منم با اجازتون 11 آوردم
ریاضی 33/33
زبان 2/2
میکروب 6/66
شیمی 81
تکنولوژی 57
مهندسی 48
مریم جون سلام می خواستم بدونم شما چند ماه درس خوندین ؟ چطوری خوندین ؟ چه جزوه هایی رو خوندین ؟ و اینکه میتو نین به منم مشاوره بدین تا منم قبول شم؟..............
به خاطر قبولیت بهت تبریک میگم امیدوارم موفق باشیسلام بهارجون من از اول مهر شروع کردم برنامه بلندمدت داشتم بعضی روزا 5 ساعت بعضی هم بیشتر.. و بیشتر انرژی رو گذاشتم واسه ماه اخر.........
میکروب خداییان تهران. فساد و بیماری پارسه
شیمی فاطمی . پارسه . فرهوش مشهد
تکنولوژی درسنامه صنایع غذایی.روغن پارسه .جزوه قندوغلات گرگان.کتاب کنسرو حصاری .نگهداری قدوسی مشهد
ریاضی پارسه
مهندسی و طراحی شاهدی اصفهان و درسنامه و مهندسی پارسه
و کتابهای گامی بسوی کارشناسی ارشد مهندس جعفری و فلاح
به خاطر قبولیت بهت تبریک میگم امیدوارم موفق باشی
انتخاب اولت کدوم شهر بود؟
ممنون عزیزمممنون ازلطفت............امیدوارم امسال تک رقمی بیاری![]()
مشهد زدم
به نظر من بیشتر وقتتو بذار روی درسنامه و پارسه چون نکات جزوه ها رو داره![]()
سلامسلام قرار بود از امروز درس خوندنو شروع کنیم
من با ریاضی وغلات شروع کردم
شماها چه کار کردین؟
سلام.منم هستمبچه ها سلام
من تازه عضو شدم
بیان با هم برنامه ریزی کنیم برای ارشد 89 بخونیم حالا هرکه میخواد امسال امتحان بده اعلام کنه![]()
salam maryam jaan darsname sanaye ghazaee az koja mitoonm tahie konan?/سلام بهارجون من از اول مهر شروع کردم برنامه بلندمدت داشتم بعضی روزا 5 ساعت بعضی هم بیشتر.. و بیشتر انرژی رو گذاشتم واسه ماه اخر.........
میکروب خداییان تهران. فساد و بیماری پارسه
شیمی فاطمی . پارسه . فرهوش مشهد
تکنولوژی درسنامه صنایع غذایی.روغن پارسه .جزوه قندوغلات گرگان.کتاب کنسرو حصاری .نگهداری قدوسی مشهد
ریاضی پارسه
مهندسی و طراحی شاهدی اصفهان و درسنامه و مهندسی پارسه
و کتابهای گامی بسوی کارشناسی ارشد مهندس جعفری و فلاح