پیغام برات گذاشتم
منم ميتونم داشته باشم؟؟؟
پیغام برات گذاشتم
من که آزاد شرکت نکردمبالاخره كنكور ازاد رو هم داديم و تموم شد.......
نظرتون درباره ي سوالها چي بود ...من كه خيلي خيلي...
بالاخره كنكور ازاد رو هم داديم و تموم شد.......
نظرتون درباره ي سوالها چي بود ...من كه خيلي خيلي...
سلام بچه ها،
تا 2 هفته دیگه قراره آینده یه سری از بچه ها مشخص شه.
تا 2 هفته دیگه قراره مشخص شه که واسه 2 سال دیگه باید چی کار بکنیم.
وای من که نمی تونم صبر کنم
تو این چند وقت نتونستم کار زیادی انجام بدم. البته یه خورده کار ترجمه گرفتم و دنبال خورده کاری بودم ولی نمی دونستم بعدش قراره چی کار کنم.
ولی به زودی همه اینها تموم می شه. و معلوم خواهد شد یه من ماست چند کیلو کره میده
وای چه حالی می ده اگه بیای و ببینی یه رتبه توپ آوردی. ولی از لحاظ دیگه هم بهتره که خیلی دلت رو خوش نکنی چون اون موقع اگه رتبه است خوب نباشه واقعا داغون می شی.
من که تو روز موعد می رم دانشگاه سابقم، دوست دارم اون روز رو کامل دانشگاه باشم ببینیم بچه ها چیکار می کنن، البته اگه خودم خراب کرده باشم که سری جیم می شم خونه. ولی شاید هم نه موندم و تو شادی دیگران شریک شدم.
واقعا این هفته به من سخت خواهد گذشت. اونم به خاطر انتظاری که باید بکشم. البته احتمالا یه سر باید برم تهران که یه ذره فکرم رو از موضوع پرت می کنه.
پارسال که به صورت آزمایشی امتحان دادم، هیچی نداشتم نه شماره داوطلبی نه هیچی ، واسه همین کلی مجبور شدم الکی شماره بزنم تا درست در بیاد. تا اون موقع همه بچه ها رتبه هاشون رو گرفته بودن و من آخرین نفر بود. واااااااااااای.
امسال چه شود؟؟
هر چیزی ممکنه
من امید اول بچه های دانشگاهمون به حساب می آم. یعنی بقیه فکر می کنن که من بهترین رتبه رو تو بچه ها می آرم.... اما خودم نمی دونم یعنی زیاد مطمئن نیستم.
خودم فکر می کنم که قبول می شم اما با چه رتبه ای نمی دونم چون حتی درصد هم نگرفتم.
گروه مواد دانشگاه مون 2 سال پیش تو ارشد کولاک کرد یعنی کلی رتبه 2 رقمی داشتیم حتی رتبه یک رقتمی هم داشتیم، اما پارسال وضع بچه ها زیاد خوب نبود، امسال فکر کنم وضع نسبت به سال پیش بهتر شه ولی به 2 سال پیش نرسه. اون سال گروه مواد بچه های خیلی قویی داشت.
به هر حال، اگه از من بپرسی شاید یکی دوتا دونه رتبه 2 رقمی دانشگاهمون بیاره، یه 10 -20 تا هم 3 رقمی،البته این دختر ها هم اصلا مشخص نمی کنن چی کارن ها پارسالی یکیشون که اصلا شناخته شده نبود رتبه 2 رقمی آورد.
چه خوب می شد اگه ظرفیت ارشد می شد 3000 نفر.
البته ممکنه این اتفاق به زودی بیافته. اما به هر حال به نظر من آدم اگه قبول نشه، زندگی که تموم نشده، کلی هدف هست که آدم می تونه دنبال کنه، الان مدرک هایی که فنی حرفه ای میده اعتبار کاریش بیشتر از مدرک لیسانس ماست. یعنی اونها رو راحت می برن سر کار، یکی از همسایه هامون می گفت 18 ماه رفته تراشکاری بعدشم با حقوق 800 -900 تومان راحت گرفتنش، الان تو جامعه مهندس بیکار زیاده، و آدمی که کار بلد باشه کمه. یکی رو می شناسم که هنوز مدرک نداره ولی چون نرم افزار خوب بلده الان مشغول به کاره، اونم با حقوق خوب.
خلاصه اگه بتونی خودت رو تو یه زمینه از بقیه جلو بندازی، به راحتی می تونی کار پیدا کنی، واسه همینه من الان دارم می رم کلاس CATIA بعدش هم شاید برم کلاس ANSYS.
من خيلي استرس دارم من درصداي خودمو اينجوري تخمين زدم زبان 20-25 رياضي 10 مكانيكي 55-65 فيزيكي 50-60 ترمو 40-50 البته تخمينه چون من سوالا رو با احتمال بالاي 80 جواب دادم....به نظرتون رتبه ام چند ميشه؟بعضي وقتا فكر ميكنم همه رو منفي زدممن امید اول بچه های دانشگاهمون به حساب می آم. یعنی بقیه فکر می کنن که من بهترین رتبه رو تو بچه ها می آرم.... اما خودم نمی دونم یعنی زیاد مطمئن نیستم.
خودم فکر می کنم که قبول می شم اما با چه رتبه ای نمی دونم چون حتی درصد هم نگرفتم.
گروه مواد دانشگاه مون 2 سال پیش تو ارشد کولاک کرد یعنی کلی رتبه 2 رقمی داشتیم حتی رتبه یک رقتمی هم داشتیم، اما پارسال وضع بچه ها زیاد خوب نبود، امسال فکر کنم وضع نسبت به سال پیش بهتر شه ولی به 2 سال پیش نرسه. اون سال گروه مواد بچه های خیلی قویی داشت.
به هر حال، اگه از من بپرسی شاید یکی دوتا دونه رتبه 2 رقمی دانشگاهمون بیاره، یه 10 -20 تا هم 3 رقمی،البته این دختر ها هم اصلا مشخص نمی کنن چی کارن ها پارسالی یکیشون که اصلا شناخته شده نبود رتبه 2 رقمی آورد.
چه خوب می شد اگه ظرفیت ارشد می شد 3000 نفر.
البته ممکنه این اتفاق به زودی بیافته. اما به هر حال به نظر من آدم اگه قبول نشه، زندگی که تموم نشده، کلی هدف هست که آدم می تونه دنبال کنه، الان مدرک هایی که فنی حرفه ای میده اعتبار کاریش بیشتر از مدرک لیسانس ماست. یعنی اونها رو راحت می برن سر کار، یکی از همسایه هامون می گفت 18 ماه رفته تراشکاری بعدشم با حقوق 800 -900 تومان راحت گرفتنش، الان تو جامعه مهندس بیکار زیاده، و آدمی که کار بلد باشه کمه. یکی رو می شناسم که هنوز مدرک نداره ولی چون نرم افزار خوب بلده الان مشغول به کاره، اونم با حقوق خوب.
خلاصه اگه بتونی خودت رو تو یه زمینه از بقیه جلو بندازی، به راحتی می تونی کار پیدا کنی، واسه همینه من الان دارم می رم کلاس CATIA بعدش هم شاید برم کلاس ANSYS.
من خيلي استرس دارم من درصداي خودمو اينجوري تخمين زدم زبان 20-25 رياضي 10 مكانيكي 55-65 فيزيكي 50-60 ترمو 40-50 البته تخمينه چون من سوالا رو با احتمال بالاي 80 جواب دادم....به نظرتون رتبه ام چند ميشه؟بعضي وقتا فكر ميكنم همه رو منفي زدم
ممنون آقا.... زحمت کشیدی....سلام بچه ها باید بگم که:
نتایج ارشد هنوز نیومده.
اما دفتر چه های انتخاب رشته اومده. من به عنوان یه آدم بیکار زحمت جمع زدن ظرفیتهای گرایش مواد رو کشیدم:
انتخاب و شناسایی =344 نفر
شکل دادن = 34 نفر
جوش = 44 نفر
استخراج =50 نفر
بیو مواد (گرایش 5) = 26 نفر
مهندسی بافت ( همون گرایش 5) = 9 نفر
سرامیک ( گرایش 6) = 79 نفر
مواد مرکب ( گرایش 6) = 5 نفر
ریختگری = 58 نفر
خوردگی = 63 نفر
کل ظرفیت = 712 نفر
کد 1273 یا مهندسی مواد-نانو مواد هم 36 نفر ظرفیت داشت.
نانو فناوری با کد های مختلف زیاد هست. نمی دونم چجوری. مثلا نانو فناوری با کد 1272 هم هست.با کد های مختلف زیاد هست
به هر حال می دونم که این چند روز آخر واسه یک عده از بچه ها (منجمله خودم) استرس زیادی داره، که این فقط نشون می ده که ما زحمت کشیدیم و درس خونده بودیم که انتظار نتیجه داریم. پس نگران نباشین و بسپرین به خدا.
امیدوارم همه تون شام پیاده شین
من اول هدفم صنعتي اصفهان بوده اگه رتبه ام بين 100-200 بشه كلامو بالا هم ميندازم......ولي همين حدود درصدامو تخمين مي زنم ......من خدايي خيلي زحمت كشيدم.....پارسال هم يكم خوندم.....رتبه ام 900 بود.....امسال هر چي قبول شم ميرم.......روزانه و شبانه فرقي نداره .......
http://www1.sanjesh.org/Daftarche/arshad_2/arshad88_2.html
به اینجا مراجعه کنید جدول شماره 3 - کد رشته محل های تحصیل گروه فنی
راستي راجب اين گروههاي اموزشي و پژوهشي كسي چيزي نميدونه؟چه تاثيري تو ظرفيتا داره؟
مگه نميگم رتبه منو تخمين بزنيد.........ها؟من 3 سال درسم تموم شده هيچ اطلاعاتي راجب رتبه و درصدا ندارم.......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بحث و گفتگو در مورد کنکور ارشد 93 | کنکوری ها | 107 | ||
بحث و گفتگو در رابطه با كنكور كارداني به كارشناسي | کنکوری ها | 3 | ||
بحث و تبادل نظر پيرامون گرايش هاي مهندسي مواد در مقطع كارشناسي ارشد | کنکوری ها | 3 |