m_akbari1362
عضو جدید
سلام
چه جوری می شه این جزوه ها را گرفت؟
چه جوری می شه این جزوه ها را گرفت؟
سلام به همه عزیزان متالورژی
دوستان کی می تونه جزوات کنک.ر کارشناسی ارشد به کن بده![]()
سلام خسته نباشید
می خواستم اگه بشه منابع کنکور ارشد مواد رو بدونم و ضرایبشو
ممنون میشم خیلی!
سلام من ابوالفضل خاكپور از مشهدمن یک cd دارم که شامل 1700 صفحه "خلاصه درس و تست و نکته" در 5 بخش "ترمو ، مکانیکی، فیزیکی، استحاله و علم مواد" هست.
کسانی که خواهان این cd هستند به من اطلاع بدن.http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/graduated.gif
سلام من ابوالفضل خاكپور از مشهد
ميخواستم بدونم چه جوري ميشه به سي دي شما دستيابي داشته باشم
ترم آخرم وچند تا از دوستانم اهل تبريز وتا چند روز ديگه ميان مشهد
سلام
من هر چی بیشتر می گردم کمتر پیدا میکنم.
من دانشجوی سال دوم متالورزی مواد هستم دارم دنبال کتاب کریستالوگرافی می گردم
به همراه تستهاش میشه یه کمکی بهم بکنین؟![]()
فقط از رو كتاب بخون هيچ جزوه اي كامل نيست.........فيزيكي اونر.......استحاله پورتر.....ترمو كاسگل.......مكانيكي ديتر........سلام. اگه ممكنه درباره ي منابع كنكور كارشناسي ارشد متالورژي صنعتي وگرايشهاي اون بنويسيد.ممنون![]()
سلام. اگه ممكنه درباره ي منابع كنكور كارشناسي ارشد متالورژي صنعتي وگرايشهاي اون بنويسيد.ممنون![]()
فقط از رو كتاب بخون هيچ جزوه اي كامل نيست.........فيزيكي اونر.......استحاله پورتر.....ترمو كاسگل.......مكانيكي ديتر........
از راهنمايي كاملتون ممنونم.سلام ، موارد ذيل 9 گرايش مهندسي مواد هستند.البته انتخاب گرايش در كارشناسي ارشد آزاد بوده يعني فردي كه در كارشناسي سراميك خونده ميتونه در ارشد براي مثال گرايش جوشكاري رو بخونه اما اينكار هم زياد عاقلانه نيست و هم نياز به گذراند دروس "جبراني" داره.
- شناسايي و انتخاب مواد مهندسي
- شكل دادن فلزات
- جوشكاري
- استخراج فلزات
- خوردگي و حفاظت فلزات
- ريختهگري
- سراميك
- مهندسي پزشكي-بيمواد
- نانو مواد
گرايشهاي 1 و 2 و 3 و 5 و 6 گرايشهاي تخصصي مهندسي متالورژي صنعتي هستند.
گرايش 4 گرايش تخصصي متالورژي استخراجي مي باشد.
گرايش 7 گرايش تخصصي سراميك مي باشد.
گرايشهاي 8 و 9 نيز گرايشهاي مشترك در اكثر مهندسي ها بوده و براي همه گرايشها مي باشد.
براي 8 گرايش نخست يك آزمون برگزار شده و براي گرايش 9 يك آزمون مجزا با مواد امتحاني مجزا برگزار مي گردد.
منبع خاصي كه طبق سرفصل باشد وجود ندارد اما منابع به نظر من:البته دروس را ابتدا مي توانيد از منابع و جزوات درسي خود بخوانيد.و سپس از كتابهاي كمك آموزشي استفاده كنيد.
- ترموديناميك...."مقدمه اي بر ترموديناميك مواد"(جلد 1 و 2) ترجمه دكتر سعيدي
- خواص فيزيكي....."متالورژي فيزيكي" (اونر) -----"متالورژي فيزيكي"(ريد هيل)
- خواص مكانيكي....."متالورژي مكانيكي"(ديتر) ترجمه خانم شهيدي
- استحاله...."دگرگوني فازها در فلزات و آلياژها"(پورتر)انتشارات دانشگاه شيراز
- دروس تخصصي كارشناسي.....كتابهاي شماره3و4و5 راهيان ارشد "آمادگي كنكوركارشناسي ارشد" انتشارات آزاده.
كتابهاي "آمادگي كنكور كارشناسي ارشد" (موسسه جهش) نيز مناسب مي باشند.
با سلام خدمت شما
نه بابا از رو منابع خوندن زیاد هم مفید نیست
مثلا شما دوستای انجمن خداییش بگین کدومتون تاحالا مثلا ترموهای گسکلو تماما خونده بدون اینکه گیج بشه و کلی سوال جدید به نظرش بیاد
تازه اگه این منابع به درد حالو روز ما می خورد که اساتیدمون هر کدوم واسه خودشون یه جزوه نمی دادن ...می گفتن برین از رو کتاب گسکل ترمو رو بخونین........
در ضمن یه مطلب دیگه
با اجازه رییس (آقا حامد) باید بگم اگه قصد خرید کتابای ماهان رو دارین زیاد زحمت نکشین چون این کتابا اصلا بار علمی کافی نداره+ کلی غلط املایی
خلاصه من که خریدم فهمیدم پولمو دور ریختم...
با تشکر
از راهنمايي كاملتون ممنونم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بحث و گفتگو در مورد کنکور ارشد 93 | کنکوری ها | 107 | |
![]() |
بحث و گفتگو در رابطه با كنكور كارداني به كارشناسي | کنکوری ها | 3 | |
![]() |
بحث و تبادل نظر پيرامون گرايش هاي مهندسي مواد در مقطع كارشناسي ارشد | کنکوری ها | 3 |