بحث و گفتگو در مورد آزمونها (کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترا)

thixotrop

عضو جدید
کاربر ممتاز
پارسه پارسال اولين سالي بود كه مواد آورده بود به نظر مي رسه خيلي هم موفق نبودن چون پارسال آزمون هاي ماهان بالاي 2000 نفر شركت مي كردن اما پارسه خيلي كم.
جزواتش رو هم والا من نديدم كسي ديده باشه
هزينه 8 تا آزمون و جزوات هم تقريبا 400 تومنه

فکر نکنم ماهان بالای 500 نفر تو مواد شرکت کننده داشت.

این رو از من که پارسال ماهان آزمون دادم قبول کنین، رتبه های ما توی استان مون یا 1 تا 10 بود یا 60 تا 80، یه خلا بزرگی در رتبه های بین 10 تا 60 بود که هیچ وقت هیچ یک از بچه ها رتبه بین 10 تا 60 رو نیاورد. تو استان سمنان تو سمنان حدود 10 نفر بودیم تو شاهرود هم بچه های دانشگاه می گفتن 7 -8 نفر بیشتر نبودن، آمار های شرکت کننده های ماهان خالی بندی محظه خودشون می گفتن 3000 نفر شرکت کننده داشتن، در حالی که فکر کنم کلا فقط 5000 نفر تو ارشد مواد شرکت می کنن. من رسما اینجا می گم که ماهان آمار سازی می کنه

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام

قابل توجه کنکوریهای ارشد 89!

زمان ثبت نام کنکور ارشد : 5/8/88 لغايت 12/8/88

زمان برگزاری امتحان : 28، 29، 30/11/88

ازامروز تا زمان برگزاری ازمون 181 روز وقت باقی مونده !!!

موفق باشید....

m83

عضو جدید
سلام

سلام

تا چند روز دیگه نتایج ارشد میاد.ایشالا هرکی هرجادوست داره قبول بشه.واسه یکی از بچه ها دعا کنید.امیال ارشد رتبه خوبی آورده ولی یک مشکل مالی پیدا کرده.بچه ها واسش دعا کنید مشکلش حل بشه:gol:

ttaranom

عضو جدید
فکر نکنم ماهان بالای 500 نفر تو مواد شرکت کننده داشت.

این رو از من که پارسال ماهان آزمون دادم قبول کنین، رتبه های ما توی استان مون یا 1 تا 10 بود یا 60 تا 80، یه خلا بزرگی در رتبه های بین 10 تا 60 بود که هیچ وقت هیچ یک از بچه ها رتبه بین 10 تا 60 رو نیاورد. تو استان سمنان تو سمنان حدود 10 نفر بودیم تو شاهرود هم بچه های دانشگاه می گفتن 7 -8 نفر بیشتر نبودن، آمار های شرکت کننده های ماهان خالی بندی محظه خودشون می گفتن 3000 نفر شرکت کننده داشتن، در حالی که فکر کنم کلا فقط 5000 نفر تو ارشد مواد شرکت می کنن. من رسما اینجا می گم که ماهان آمار سازی می کنه

اگه اين باشه كه خيلي غير اخلاقي و بده كارشون
من تحقيق مي كنم اگه اين جوري باشه شركت نمي كنم
منم پارسال دوستم تو ماهان رتبش همش حدود 400 ميومد تو كنكور هم همون 400 شد كه شك كردم به همچين چيزي

thixotrop

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها می گن قراره امروز نتایج ارشد بیاد، به امید موفقیت;););)

ایشالا که بچه ها از جایی که قبول می شن راضی باشن

shahram2009

عضو جدید
سلام بچه ها می گن قراره امروز نتایج ارشد بیاد، به امید موفقیت;););)

ایشالا که بچه ها از جایی که قبول می شن راضی باشن

ممنون دوست عزیز
من هر چی سرچ میکنم خبری از اعلام زمان نتایج نیست!!! شما از کجا خبر گرفتید؟

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
نتايج آزمون كارشناسي ارشد تا آخر هفته اعلام مي‌شود

02/06/88 تاريخ درج خبر
معاون سازمان سنجش گفت: تمام سعي سازمان سنجش اين است كه نتايج آزمون كارشناسي ارشد تا آخر هفته اعلام شود.
ابراهيم خدايي افزود: امسال از طريق آزمون سراسري كارشناسي ارشد 45 هزار دانشجو در دانشگاه‌هاي كشور پذيرش مي‌شوند.
وي با بيان اين‌كه امسال 22 درصد از افراد مجاز به انتخاب رشته‌هاي آزمون كارشناسي ارشد در دانشگاه‌هاي كشور پذيرش مي‌شوند، گفت: در كنكور كارشناسي ارشد امسال 195هزار و 414 داوطلب، مجاز به انتخاب رشته شدند.
معاون سازمان سنجش با تأكيد بر اين‌كه امسال بر اساس طرح استعدادهاي درخشان 4 تا 5 هزار داوطلب در مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه‌هاي كشور پذيرش مي‌شوند، اظهار داشت: امسال با احتساب طرح استعدادهاي درخشان حدود 50 هزار داوطلب در مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه‌هاي كشور پذيرش مي‌شوند.
وي با تأكيد بر اينكه غايبان انتخاب رشته آزمون كارشناسي ارشد امسال كمتر از سال‌هاي قبل بود، گفت: هر سال 12 تا 15 درصد از افراد مجاز به انتخاب رشته آزمون كارشناسي ارشد غايب بودند اما اين ميزان امسال به 9 درصد رسيده است.

thixotrop

عضو جدید
کاربر ممتاز
نتايج آزمون كارشناسي ارشد تا آخر هفته اعلام مي‌شود

02/06/88 تاريخ درج خبر
معاون سازمان سنجش گفت: تمام سعي سازمان سنجش اين است كه نتايج آزمون كارشناسي ارشد تا آخر هفته اعلام شود.
ابراهيم خدايي افزود: امسال از طريق آزمون سراسري كارشناسي ارشد 45 هزار دانشجو در دانشگاه‌هاي كشور پذيرش مي‌شوند.
وي با بيان اين‌كه امسال 22 درصد از افراد مجاز به انتخاب رشته‌هاي آزمون كارشناسي ارشد در دانشگاه‌هاي كشور پذيرش مي‌شوند، گفت: در كنكور كارشناسي ارشد امسال 195هزار و 414 داوطلب، مجاز به انتخاب رشته شدند.
معاون سازمان سنجش با تأكيد بر اين‌كه امسال بر اساس طرح استعدادهاي درخشان 4 تا 5 هزار داوطلب در مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه‌هاي كشور پذيرش مي‌شوند، اظهار داشت: امسال با احتساب طرح استعدادهاي درخشان حدود 50 هزار داوطلب در مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه‌هاي كشور پذيرش مي‌شوند.
وي با تأكيد بر اينكه غايبان انتخاب رشته آزمون كارشناسي ارشد امسال كمتر از سال‌هاي قبل بود، گفت: هر سال 12 تا 15 درصد از افراد مجاز به انتخاب رشته آزمون كارشناسي ارشد غايب بودند اما اين ميزان امسال به 9 درصد رسيده است.

مثل اینکه به من اشتباه خبر دادن،
کاشکی امروز می دادن کلکش رو می کندن.

m83

عضو جدید
بچه ها فکر می کنیدکجا قبول میشید؟من که یا شریف یا علم و صنعت.علم و صنعت احتمالش بیشتره.امیدوارم تا وقتی هستم بتونم اگه کمکی ازم واسه کسایی که سال دیگه کنکور دارن برمیاد انجام بدم:gol:

shahram2009

عضو جدید
سلام دوستان
فکر میکنم سازمان سنجش خیال اعلام نتایج رو نداره....بنده نمیدونم هفته اول شهریور یعنی روز آخر هفته!!؟؟ واقعا تو این چند ماه چیکار می کردند که الان میگن تمام تلاشمون اینه که تا آخر هفته اعلام میکنیم!!!

mahsa-86

عضو جدید
سلام
میخواستم بپرسم چه انتشاراتی برای تست خواص مکانیکی خوبه؟
میشه در همین مورد تمام دروس رو بررسی کنید؟

مرسی

shahram2009

عضو جدید
اعلام نتایج نهایی آزمون كارشناسی ارشد، فردا

4 شهريور 1388 19:29

سازمان سنجش آموزش كشور اعلام كرد: نتایج نهایی آزمون سراسری كارشناسی ارشد 88 از ساعت 16 فردا روی پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی www.sanjesh.org قرار می گیرد.
به گزارش شبكه خبر به نقل از واحد مركزی خبر؛ ابراهیم خدایی معاون فنی و آماری سازمان سنجش افزود: در آزمون كارشناسی ارشد حدود 700 هزار داوطلب شركت كرده بودند كه 45 هزار نفر از آنان در دانشگاه‌های كشور پذیرفته خواهند ‌شد.

وی گفت: همچنین بر اساس طرح استعدادهای درخشان 4 تا 5 هزار داوطلب در مقطع كارشناسی ارشد پذیرفته خواهند ‌شد، كه در مجموع با احتساب افراد مجاز به انتخاب رشته حدود 50 هزار داوطلب در مقطع كارشناسی ارشد پذیرش می‌شوند.

معاون سازمان سنجش با اشاره به اینكه در آزمون كارشناسی ارشد امسال 195هزار و 414 داوطلب، مجاز به انتخاب رشته شدند، گفت : حدود 22 درصد از افراد مجاز به انتخاب رشته‌های آزمون كارشناسی ارشد در دانشگاه‌های كشور پذیرش می‌شوند.

خدایی با تفكیك تعداد پذیرفته شدگان دوره های مختلف دانشگاهی در مقطع كارشناسی ارشد گفت: در دوره های روزانه حدود 23 هزار نفر، شبانه 13 هزار نفر ،پیام نور 4 هزار 500 نفر و دردوره غیر انتفاعی بیش از 3 هزار داوطلب پذیرفته شده اند كه بیشترین پذیرش مربوط به گروه علوم انسانی با 19 هزار قبولی است.

وی تصریح كرد: هر سال 12 تا 15 درصد از افراد مجاز به انتخاب رشته آزمون كارشناسی ارشد غایب بودند اما این میزان امسال به 9 درصد رسیده است.

آزمون سراسری كارشناسی ارشد بهمن 87 در 136 كد رشته امتحانی و 39 شهرستان برگزار شد.

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعلام نتایج نهایی آزمون كارشناسی ارشد، فردا

4 شهريور 1388 19:29

سازمان سنجش آموزش كشور اعلام كرد: نتایج نهایی آزمون سراسری كارشناسی ارشد 88 از ساعت 16 فردا روی پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی www.sanjesh.org قرار می گیرد.
به گزارش شبكه خبر به نقل از واحد مركزی خبر؛ ابراهیم خدایی معاون فنی و آماری سازمان سنجش افزود: در آزمون كارشناسی ارشد حدود 700 هزار داوطلب شركت كرده بودند كه 45 هزار نفر از آنان در دانشگاه‌های كشور پذیرفته خواهند ‌شد.

وی گفت: همچنین بر اساس طرح استعدادهای درخشان 4 تا 5 هزار داوطلب در مقطع كارشناسی ارشد پذیرفته خواهند ‌شد، كه در مجموع با احتساب افراد مجاز به انتخاب رشته حدود 50 هزار داوطلب در مقطع كارشناسی ارشد پذیرش می‌شوند.

معاون سازمان سنجش با اشاره به اینكه در آزمون كارشناسی ارشد امسال 195هزار و 414 داوطلب، مجاز به انتخاب رشته شدند، گفت : حدود 22 درصد از افراد مجاز به انتخاب رشته‌های آزمون كارشناسی ارشد در دانشگاه‌های كشور پذیرش می‌شوند.

خدایی با تفكیك تعداد پذیرفته شدگان دوره های مختلف دانشگاهی در مقطع كارشناسی ارشد گفت: در دوره های روزانه حدود 23 هزار نفر، شبانه 13 هزار نفر ،پیام نور 4 هزار 500 نفر و دردوره غیر انتفاعی بیش از 3 هزار داوطلب پذیرفته شده اند كه بیشترین پذیرش مربوط به گروه علوم انسانی با 19 هزار قبولی است.

وی تصریح كرد: هر سال 12 تا 15 درصد از افراد مجاز به انتخاب رشته آزمون كارشناسی ارشد غایب بودند اما این میزان امسال به 9 درصد رسیده است.

آزمون سراسری كارشناسی ارشد بهمن 87 در 136 كد رشته امتحانی و 39 شهرستان برگزار شد.

فکر می کنم دیگه از ساعتهای 1...2 توی سایت باشه.... عجب استرسی دارم مممممممن!!!

pedestrian

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

مرسی
سلام
به نظر من هم راهيان ارشد خوبه. البته ماهان هم شبيه راهيانه .
همشون تستهاي سال قبل رو زدن.

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

مرسی

خواص مکانیکی - انتشارات جهش - دکتر لیمیویی
قیمت 3200 تومان
برا خواص مکانیکی عالیه...
هر کس میخواد و دسترسی به کتابفروشی نداره به من پیغام بده .... یکی از دوستام میفروشه .... می تونم براتون پست کنم ....

فرهنگ

مدیر بازنشسته
خواص مکانیکی - انتشارات جهش - دکتر لیمیویی
قیمت 3200 تومان
برا خواص مکانیکی عالیه...
هر کس میخواد و دسترسی به کتابفروشی نداره به من پیغام بده .... یکی از دوستام میفروشه .... می تونم براتون پست کنم ....

من سال قبل که مکانیکی داشتم این کتابو استفاده میگیردم.به نظرم محشر بود.توی کنکور امتحانی پارسال هم خوب زدم

pedestrian

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها خوش به حالتون ما كه امسال نمي تونستيم انتخاب رشته كنيم. اگه مي شد ما هم قبول بوديما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
بچه ها از تهران تا دانشگاه امام خمینی قزوین چقدر راهه؟؟؟؟؟؟؟؟
:surprised:
سلام
خدارو شكر مثل اينكه دانشگاه ما قبول شدي!
حالا چي قبول شديد؟ سراميك؟
اگه اينجوري باشه كه شديم هم ، هم رشته اي هم، هم دانشگاهي!!!
خيلي راه نيست! خيلي سرراسته!خيلي طول بكشه از ترمينال تا دم دانشگاه بشه يك ساعت و نيم تا يك ساعت و 45دقيقه طول ميكشه!

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
:w42::w14::w14::w14:

من قبببببببببببببببوووووووووووووووووولللللللللللل شدم

کرمان شبانه شناسایی
سلام به همگي دوستان!!!
نمي دونيد چقدر خوشحال شدم، وقتي اين خبر رو شنيدم آقا رضا!!!
اميدوارم در تمام مراحل زندگيتان موفق باشيد و به همين اندازه خوشحال و سرزنده باشيد!!!
به اميد موفقيت تمام جوانان اين مرز و بوم
:w33::w33::w23::w23::w33::w33:
:w32::w32:

:w31::w31::w31::w31:
اين هم از طرف من به تمام دوستان گلم كه فبول شدند، البته كساني هم كه قبول نشدند هم ناميد نشنا! ان شاءاله سال ديگه!!!

بالا