بحث :انتقاد از کاربران باشگاه

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما الان دارین میگید ببینید من که نمیتونم شما رو ببینم .. اینم یه انتقاد دیگه ....اما مسائلی که مطرح کردین توجیه کنید سعیتون بر این باشه به نکاتی که گفتم جامه عمل بپوشونید ...

اتی خانوم که استارتر محترم؟؟
نع من به چیزی جامع عمل میپوشونم که اکثر دوستام بگن...........نه یه نفر.:w16:خخخخ...پس برو ادم جمع کن که بیان همین نظراتو بدن.....خخخخ
بوی اتی میدی!!!!!!!!!!!!!!!

باران 686

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببینید به نکته ای بسیار مهم اشاره کردند هم اسمتون ...حالا فکر کنم ایشان بهتر از شما شناخت دارن درست میگم ...حالا من فعلن رو انتقادای خودم پافشاری میکنم

دوست گرامی من از شما شناختی ندارم و شما هم از من....این حرفی که من در مورد ندا خانم گفتم فقط یک شوخی بود وگرنه ایشون از لحاظ اخلاقی مورد تایید من و بقیه بچه های باشگاه هستن.

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببینید به نکته ای بسیار مهم اشاره کردند هم اسمتون ...حالا فکر کنم ایشان بهتر از شما شناخت دارن درست میگم ...حالا من فعلن رو انتقادای خودم پافشاری میکنم

بقران رو نرومی بدجور

به پیر به پیغمبر من اتی نیستم
من هیچکس نیستم تازه واردم:mad:

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون که مزاح میکنه میشناسمش چون دوستمه.................
دلتم بخواد....
انتقاد: قدر دوستای گلی مثل من رو نمیدونین یعنی قدر نشناسین....
خب عزیزم میتونی دیگه قطع رابطه کنی اره..........عمو که نیست با منم که کلا فطع رابطه میکنی کلا تهنای تعنا میشی...............خخخخخ

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست گرامی من از شما شناختی ندارم و شما هم از من....این حرفی که من در مورد ندا خانم گفتم فقط یک شوخی بود وگرنه ایشون از لحاظ اخلاقی مورد تایید من و بقیه بچه های باشگاه هستن.

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز

حالا من دیگه کاری به این کارا ندارم که شما مورد تایید باشگاه هستین یا دوستتون ...
بنده بزرگوار مطالبی که اینجا میبینم و من باب انتقاد تلقی میکنم

دیگه اون چیه بهش میگین اسپم و این مسائل که دیگه البته عذر میخواما ببخشید رو به دیوار ..به من چه

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا من دیگه کاری به این کارا ندارم که شما مورد تایید باشگاه هستین یا دوستتون ...

دیگه اون چیه بهش میگین اسپم و این مسائل که دیگه البته عذر میخواما ببخشید رو به دیوار ..به من چه
ممنون دوست خوبم حرفاتونو شنیدم اما اگه با دلیل حرفاتونو میزدید بیشتر میتونستم بپذیرم.اگه دلیلی بر بداخلاقی ومغرور بودنه من دارید من درخدمتم.:smile:

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اجی ندا برو بخواب دیگه مجبور نیستی به همه سوالا الان ج بدی

فردا هم وقت داری

از ساعت 8تا حالاداری ج میدی خسته شدی خو فدات

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
بقران رو نرومی بدجور

به پیر به پیغمبر من اتی نیستم
من هیچکس نیستم تازه واردم:mad:
چه کار پیر و پیغمبر دارید شما دوست محترم
پیر و پیغمبر که در جریان نیستن اون خانوم محترم اتی یعنی شما به ناحق اخراج شدین ..

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز

فردا هم وقت داری

اشکال نداره عزیزم خوابم نمیاد هرموقع خوابم اومد میرم مزاحم شما نباشم ی موقع............

باران 686

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بزرگوار فکر میکنم شما قصد دیگری از نوشتن مطلب تو این تایپیک دارین.به هر حال موفق باشین....

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اخه شما که نمیشناسیش واسه چی الکی انتقاد میکنی؟

تنها چیزی که میتونی بگی

ایا اواتارش خوبه؟ایا امضاش خوبه؟

ندا رو از کجا میشناسی که میگی بداخلاقه؟

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز

فردا هم وقت داری

اتی خانوم حالا شما چه کاریه میگین بر و بخواب دوست داره جواب میده ..خانوم استارتر نداشتیما

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتی خانوم حالا شما چه کاریه میگین بر و بخواب دوست داره جواب میده ..خانوم استارتر نداشتیما
لدفا اسپم نکنید اگه انتقادی مونده درخدمتم اگه دلیل ومدرکی دارید مبتنی بر بد اخلاقی ومغروری من بفرمائید...........میشنوم.

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه شما که نمیشناسیش واسه چی الکی انتقاد میکنی؟

تنها چیزی که میتونی بگی

ایا اواتارش خوبه؟ایا امضاش خوبه؟

ندا رو از کجا میشناسی که میگی بداخلاقه؟

خانوم استارتر شما از کجا میدونید من ایشون و نمیشناسم که پا برهنه میای وسط انتقاد من !!!

ببین یه قانون دیگه هم باید بذاری که استارتر حق دخالت روی انتقادای بچه ها نداره تا جایی که توهینی صورت نگرفته باشه ....
اینجور که نشد مثل ناظم بالا سرمون باشی حال من محض اطلاع گفتما ...کاری ندارما ولی محض اطلاع بودانتقاد از استارتر بود:smile:

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
لدفا اسپم نکنید اگه انتقادی مونده درخدمتم اگه دلیل ومدرکی دارید مبتنی بر بد اخلاقی ومغروری من بفرمائید...........میشنوم.
من که انتقاد کردم میگین برو مدرک بیار حالا من که دیگهصفحات تاپیکا و پروف ها که حفظ نیستم نفرمایید خانوم ... بنده حقیر حالا همون بزرگوار مد نظر داشته باشین انتقادایی رو عرض کردم که واقعا هم وارده این نکته رو گفته باشم و تاکید میکنم که ان شاالله تعالی با همتی که از شما دیدم برطرف میکنید قطعن ... ولی اون غرور و باید چند برابر تلاش بکنید ..این لوسی که لازمه اخلاق دختره نباشه بده..

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
از حضور همتون خوشحال شدم وممنونم بابت همه چیز ....شبتون قشنگ..........:gol:

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شب همگی خوش

شب اجی باران واجی ندا و بقیه دوستان هم خوش
................

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعیتش من مطالب رو که عرض کردم من باب انتقاد برای خانوم باران شوخی بود و من از ایشون شناخت ندارم به هیچ عنوان ...

از استارتر محترم هم عذر خواهی میکنم که گهگاهی با ایشون شوخی میکنم .....

ببخشید که فضای تاپیکتون و خراب کردم ... شبتون بخیر دوستان محترم

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
خب من شناخت زیادی از دوستان ندارم همه دوستامم خوب بودن واقعا چیز بدی ندیدم از کسی بدون شناخت نمیتونم دربارشون نظر بدم تو دوستی با من که گل بودن
باز ممنون از دعوتتون داداش هادی