خوبه...از الان ديگه نيازي نيست خاموش باشه......![]()
فقط آخرش ما دلیلشو نفهمیدیم

خوبه...از الان ديگه نيازي نيست خاموش باشه......![]()
ممنون از خودت دوستم...
عاقا این بحث باطله....
داره اطلاعات اشتباه در اختیار ما میذاره...
خود مامانش میگفت هر روز میزنه شوهرش رو چکی میکنه....
طيب الله برادر ..من يه انتقاد كنم اخه ادم برا بچه مثبتي مثل ندا خانم مراسم انتقاد كشون نميزاره كه ..اصلا قابل انتقاد يابي نيستن ايشون...پيشنهاد ميكنمعاقا من با چندتا از مراجع یزد مشورت کردم گفتن:
امشب اسپم بر همه حلال است و اسپم کنندگاه جایگاه والایی در نزد خداوند دارند...
پس ای اسپم کنندگان عزیز شروع کنید که خدا با شماست...
پیشاپیش اسپم های شما قبول درگاه حق....
نه عاقا هادی از مراجع یزد نپرسیدی باید اولش مینوشتی قال هادی:.....خودیگه انتقاد کننننننننن....هرچه میخواهد دل سنگت بگووووووووووووعاقا من با چندتا از مراجع یزد مشورت کردم گفتن:
امشب اسپم بر همه حلال است و اسپم کنندگاه جایگاه والایی در نزد خداوند دارند...
پس ای اسپم کنندگان عزیز شروع کنید که خدا با شماست...
پیشاپیش اسپم های شما قبول درگاه حق....
میسی نظر لطفتونه دوست عزیز.....من از شما هيچ گونه بدي نديدم!!! دوست عزيزم خودتي اينجا خانواده نشسته!!!
شوخي بود همش من كار دارم ولي ميام سر ميزنم انتقادات دوستان رو ميبينم مرسي ك جوابگو بوديد
من ؟من مثبتم؟خخخخهنوز منو نشناختید........تازشم خودم رفتم گفتم میخوام مورد انتقاد قرار بگیرم خوزودی باشین بگین دیگه حوصلم سررفت....طيب الله برادر ..من يه انتقاد كنم اخه ادم برا بچه مثبتي مثل ندا خانم مراسم انتقاد كشون نميزاره كه ..اصلا قابل انتقاد يابي نيستن ايشون...پيشنهاد ميكنم
برا بچه شراي باشگاه امثال بنده حقير برگزار كنيد تا انتقاد دون تاپيكتون از بين بره...جدي گفتم...
چشم رئیس خیالت رائتندا من فعلا میرم یه شامی میخورم حواست باشه اینجا اسپم دون نشه
از دوستات بخواه بجا خوش وبش کردن بات انتقاد کنن وتعارف نکنن بات
مامانم میگفت؟ینی مامانم مسائل خصوصیه زندگیشومیگه؟؟؟؟؟؟؟؟تا جایی که من میدونمو یکی دوبار رفتم تو اتاق بابام اینا بحثشون عشخولانه بود...خخخ.خب حالا کاری به مامان بابام نداشته باش از من انتقاد کن زودی باش..........
![]()
طيب الله برادر ..من يه انتقاد كنم اخه ادم برا بچه مثبتي مثل ندا خانم مراسم انتقاد كشون نميزاره كه ..اصلا قابل انتقاد يابي نيستن ايشون...پيشنهاد ميكنم
برا بچه شراي باشگاه امثال بنده حقير برگزار كنيد تا انتقاد دون تاپيكتون از بين بره...جدي گفتم...
خوبوگو تا بشناسم شوما چیکاره منی خوو؟خب دلیل بیار کوجا دروخ گفتم؟بابام خبر داشت میرم تو اتاخش...من هیش وخ بی اجازه بابام کاری نکردم....هوای مامانمم دارم ....اوندفعه میخواست بره کلی براش گریه کردم..........بععععععععله...
شما من رو نمیشناسی، قبلا که بهت گفتم یه رابطه فامیلی باهات دارم....
انتقاد میخوای؟؟؟؟؟ باووووووشه
دروغگوییی، مخفیانه میری اتاق والدینت، خودتو پیش بابات لوس میکنی و هوای مامانت رو هم نداری....»:دی
شوما خيلي خيلي خيلي خوب هستي....اين هم يك نوع انتقاد است..خواهي نشوي رسوا يك كم بد باشبیاین انتقاد کنید دیگه.......![]()
باشه ممنون که گفتی هر کدوم از انتقادارو که عملی نکنم این یکی رو حتما عملی میکنم ارع...............شوما خيلي خيلي خيلي خوب هستي....اين هم يك نوع انتقاد است..خواهي نشوي رسوا يك كم بد باش
خوبوگو تا بشناسم شوما چیکاره منی خوو؟خب دلیل بیار کوجا دروخ گفتم؟بابام خبر داشت میرم تو اتاخش...من هیش وخ بی اجازه بابام کاری نکردم....هوای مامانمم دارم ....اوندفعه میخواست بره کلی براش گریه کردم..........
سلام میسی از حضورت.....بوسdokhtare khubi hasti azizam.mach![]()
منم خب زیاد نمیشناسم ندا خانوم رو..
اما:
بنطرم اگه نام کاربریش اسم خودش بود بهتر بود..اخه الانم یه اسمه و بارانه... مثل این میمونه که من نام کاربریم رو بزارم keyvan..مثال زدم.. (البته کلا حس میکنم تازگیها خودش هم دوست داره نام کاربریش neda باشه)
فکر میکنم که دختری باشه که زود ناراحت میشه.. حسودی میکنه.. (شایدم درست نباشه.. اما من این جوری تو ذهنمه)
سلام میسی از حضورت.....بوس
ممنون از حضورت دوست عزیز....اره دوست دارم نام کاربریم ندا باشهاره خوب تشخیص دادی...ولی خب حسادت منو از کجا حدس زدی؟؟
![]()
خو نگو از بابا م میپرسم..........نع من تو اتاخ بابام بوووووووووودم فخط هم به اون میگم.نع میخواست بره اما نرفت...............نمیگم.....:دی
همون که مامان و بابات دعوا نمیکنن...
قبول نیست باید جفتشون بدونن...
بازم مامانت رفت؟؟؟ باز بچه طلاق شدی؟؟؟؟
میسی خوبی از خودتونه....بازم ممنون که اومدی دوست عزیز...............خواهش میکنم..
با دیدن ارسالها میشه اینو فهمید
اینم اضاف کنم:دختر خیلی خوبی هستی همه خصوصیات یه شخصو میشه با دیدن ارسالهاش تو سایت دید
سلام عزیزم....ممنون نظر لطفته شما هم از بهترین دوستای منی...........خودیه لازمه بعضی وختا چشوگوش ادم باز باشه ....ارع....واسه این نقدت نمیتونم خودسازی انجام بدم اگه داری بعدی رو بگو....خخخسلام به همگی
ندا اومدم نقدت کنم برم....خخخ
نقد: خیلی چش و گوشت بازه....خخخخ
کلا یکی از بهترین دوستام تو باشگاهی....
بیاااااااااااااایییین انتقاد کنید دیگه میخوام خودمو بساااااااااااااااااااااازم بدوئین.............
سی که باشگاه نیستً!!!!!!!
برو تو لیست آنلاین برای بچه ها بفرست تا بیان انتقاد کنن...
emshab?mage emshab neda nist?
چی میگییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟صدات نمیاااااااااااااد امشب نوبت منهههههههههههه....تاپیک: بحث :انتقاد از کاربران باشگاه امشب انتقاد از کاربرhadi1525 راس ساعت 8
اره منممممممممممemshab?mage emshab neda nist?
بچه ها من هیچ وقت انتقاد نمیکنم![]()