بحث :انتقاد از کاربران باشگاه

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از خودت دوستم...:redface:
عاقا این بحث باطله....:cool:
داره اطلاعات اشتباه در اختیار ما میذاره...
خود مامانش میگفت هر روز میزنه شوهرش رو چکی میکنه....
:surprised:مامانم میگفت؟ینی مامانم مسائل خصوصیه زندگیشومیگه؟؟؟؟؟؟؟؟تا جایی که من میدونمو یکی دوبار رفتم تو اتاق بابام اینا بحثشون عشخولانه بود...خخخ.خب حالا کاری به مامان بابام نداشته باش از من انتقاد کن زودی باش..........:D

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاقا من با چندتا از مراجع یزد مشورت کردم گفتن:
امشب اسپم بر همه حلال است و اسپم کنندگاه جایگاه والایی در نزد خداوند دارند...
پس ای اسپم کنندگان عزیز شروع کنید که خدا با شماست...
پیشاپیش اسپم های شما قبول درگاه حق....
طيب الله برادر ..من يه انتقاد كنم اخه ادم برا بچه مثبتي مثل ندا خانم مراسم انتقاد كشون نميزاره كه ..اصلا قابل انتقاد يابي نيستن ايشون...پيشنهاد ميكنم
برا بچه شراي باشگاه امثال بنده حقير برگزار كنيد تا انتقاد دون تاپيكتون از بين بره...جدي گفتم...

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ندا من فعلا میرم یه شامی میخورم حواست باشه اینجا اسپم دون نشه

از دوستات بخواه بجا خوش وبش کردن بات انتقاد کنن وتعارف نکنن بات

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاقا من با چندتا از مراجع یزد مشورت کردم گفتن:
امشب اسپم بر همه حلال است و اسپم کنندگاه جایگاه والایی در نزد خداوند دارند...
پس ای اسپم کنندگان عزیز شروع کنید که خدا با شماست...
پیشاپیش اسپم های شما قبول درگاه حق....
نه عاقا هادی از مراجع یزد نپرسیدی باید اولش مینوشتی قال هادی:.....خودیگه انتقاد کننننننننن....هرچه میخواهد دل سنگت بگوووووووووووو:D
من از شما هيچ گونه بدي نديدم!!! دوست عزيزم خودتي اينجا خانواده نشسته!!!

شوخي بود همش من كار دارم ولي ميام سر ميزنم انتقادات دوستان رو ميبينم مرسي ك جوابگو بوديد
میسی نظر لطفتونه دوست عزیز.....:D(خانواده ها گوشاشونو بگیرند)

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
طيب الله برادر ..من يه انتقاد كنم اخه ادم برا بچه مثبتي مثل ندا خانم مراسم انتقاد كشون نميزاره كه ..اصلا قابل انتقاد يابي نيستن ايشون...پيشنهاد ميكنم
برا بچه شراي باشگاه امثال بنده حقير برگزار كنيد تا انتقاد دون تاپيكتون از بين بره...جدي گفتم...
من ؟من مثبتم؟خخخخهنوز منو نشناختید........تازشم خودم رفتم گفتم میخوام مورد انتقاد قرار بگیرم خوزودی باشین بگین دیگه حوصلم سررفت....
ندا من فعلا میرم یه شامی میخورم حواست باشه اینجا اسپم دون نشه

از دوستات بخواه بجا خوش وبش کردن بات انتقاد کنن وتعارف نکنن بات
چشم رئیس خیالت رائت

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:surprised:مامانم میگفت؟ینی مامانم مسائل خصوصیه زندگیشومیگه؟؟؟؟؟؟؟؟تا جایی که من میدونمو یکی دوبار رفتم تو اتاق بابام اینا بحثشون عشخولانه بود...خخخ.خب حالا کاری به مامان بابام نداشته باش از من انتقاد کن زودی باش..........:D

بععععععععله...
شما من رو نمیشناسی، قبلا که بهت گفتم یه رابطه فامیلی باهات دارم....
انتقاد میخوای؟؟؟؟؟ باووووووشه
دروغگوییی، مخفیانه میری اتاق والدینت، خودتو پیش بابات لوس میکنی و هوای مامانت رو هم نداری....»:دی

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اصن تکبیر....{ میخواستم کلمه اول خودتو بگم بلد نبودم}:surprised:
ولی مسئول تاپیک من نیستم باید بری پیش ستاره
من یکی هستم مثل بقیه، در رضای خدا به ملت کمک میکنم
ینی دست خودم نیست، فابریک اینجوری بودم، تو کار خدا موندم....:دی

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
بععععععععله...
شما من رو نمیشناسی، قبلا که بهت گفتم یه رابطه فامیلی باهات دارم....
انتقاد میخوای؟؟؟؟؟ باووووووشه
دروغگوییی، مخفیانه میری اتاق والدینت، خودتو پیش بابات لوس میکنی و هوای مامانت رو هم نداری....»:دی
خوبوگو تا بشناسم شوما چیکاره منی خوو؟خب دلیل بیار کوجا دروخ گفتم؟بابام خبر داشت میرم تو اتاخش...من هیش وخ بی اجازه بابام کاری نکردم....هوای مامانمم دارم ....اوندفعه میخواست بره کلی براش گریه کردم..........

Roozbeh Painter

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منم خب زیاد نمیشناسم ندا خانوم رو..
اما:
بنطرم اگه نام کاربریش اسم خودش بود بهتر بود..اخه الانم یه اسمه و بارانه... مثل این میمونه که من نام کاربریم رو بزارم keyvan..مثال زدم.. (البته کلا حس میکنم تازگیها خودش هم دوست داره نام کاربریش neda باشه :) )

فکر میکنم که دختری باشه که زود ناراحت میشه.. حسودی میکنه.. (شایدم درست نباشه.. اما من این جوری تو ذهنمه :smile: )

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
شوما خيلي خيلي خيلي خوب هستي....اين هم يك نوع انتقاد است..خواهي نشوي رسوا يك كم بد باش
باشه ممنون که گفتی هر کدوم از انتقادارو که عملی نکنم این یکی رو حتما عملی میکنم ارع...............:D

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوبوگو تا بشناسم شوما چیکاره منی خوو؟خب دلیل بیار کوجا دروخ گفتم؟بابام خبر داشت میرم تو اتاخش...من هیش وخ بی اجازه بابام کاری نکردم....هوای مامانمم دارم ....اوندفعه میخواست بره کلی براش گریه کردم..........

نمیگم.....:دی
همون که مامان و بابات دعوا نمیکنن...
قبول نیست باید جفتشون بدونن...
بازم مامانت رفت؟؟؟ باز بچه طلاق شدی؟؟؟؟

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
dokhtare khubi hasti azizam.mach:redface:
سلام میسی از حضورت.....بوس
منم خب زیاد نمیشناسم ندا خانوم رو..
اما:
بنطرم اگه نام کاربریش اسم خودش بود بهتر بود..اخه الانم یه اسمه و بارانه... مثل این میمونه که من نام کاربریم رو بزارم keyvan..مثال زدم.. (البته کلا حس میکنم تازگیها خودش هم دوست داره نام کاربریش neda باشه :) )

فکر میکنم که دختری باشه که زود ناراحت میشه.. حسودی میکنه.. (شایدم درست نباشه.. اما من این جوری تو ذهنمه :smile: )

ممنون از حضورت دوست عزیز....اره دوست دارم نام کاربریم ندا باشه :smile:اره خوب تشخیص دادی...ولی خب حسادت منو از کجا حدس زدی؟؟:surprised:

Roozbeh Painter

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام میسی از حضورت.....بوس

ممنون از حضورت دوست عزیز....اره دوست دارم نام کاربریم ندا باشه :smile:اره خوب تشخیص دادی...ولی خب حسادت منو از کجا حدس زدی؟؟:surprised:

خواهش میکنم..
با دیدن ارسالها میشه اینو فهمید;)
اینم اضاف کنم:دختر خیلی خوبی هستی :smile: همه خصوصیات یه شخصو میشه با دیدن ارسالهاش تو سایت دید

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیگم.....:دی
همون که مامان و بابات دعوا نمیکنن...
قبول نیست باید جفتشون بدونن...
بازم مامانت رفت؟؟؟ باز بچه طلاق شدی؟؟؟؟
خو نگو از بابا م میپرسم..........نع من تو اتاخ بابام بوووووووووودم فخط هم به اون میگم.نع میخواست بره اما نرفت...............

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم..
با دیدن ارسالها میشه اینو فهمید;)
اینم اضاف کنم:دختر خیلی خوبی هستی همه خصوصیات یه شخصو میشه با دیدن ارسالهاش تو سایت دید
میسی خوبی از خودتونه....بازم ممنون که اومدی دوست عزیز...............:smile:

باران 686

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همگی

ندا اومدم نقدت کنم برم....خخخ
نقد: خیلی چش و گوشت بازه....خخخخ

کلا یکی از بهترین دوستام تو باشگاهی....

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی

ندا اومدم نقدت کنم برم....خخخ
نقد: خیلی چش و گوشت بازه....خخخخ

کلا یکی از بهترین دوستام تو باشگاهی....
سلام عزیزم....ممنون نظر لطفته شما هم از بهترین دوستای منی...........خودیه لازمه بعضی وختا چشوگوش ادم باز باشه ....ارع....واسه این نقدت نمیتونم خودسازی انجام بدم اگه داری بعدی رو بگو....خخخ

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیاااااااااااااایییین انتقاد کنید دیگه میخوام خودمو بساااااااااااااااااااااازم بدوئین.............

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عاقاااااااااااااااااااااا ساعت 8 فردا شب

آخرین ویرایش:

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیاااااااااااااایییین انتقاد کنید دیگه میخوام خودمو بساااااااااااااااااااااازم بدوئین.............

سی که باشگاه نیستً!!!!!!!
برو تو لیست آنلاین برای بچه ها بفرست تا بیان انتقاد کنن...

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
:D فک کنم خودم شورش برانگیز ترین کاربری بودم که دربارش انتقاد شد خخخخخ
عاقا به نظرم یاسینم بیارید واسه انتقاد...
کلی طرفدار و شاکی داره
:D
و بعد از اون..
فاطی و حسین
:D
و بعد هم اتی :D
.
.
.
.
به هر حال تایپیک باید به چالش کشیده شه...:D
.