بحث :انتقاد از کاربران باشگاه

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیگه بحث در مورد اقا کیوان تمومه:D

درود بر ایران

درود بر اخلاق

درود بر فرهنگ

درود بر انتقاد پذیری

پس از
baran256016 ملقب به ندای دل نازک انتقاد کنید و پس از

ایشون
hadi1525

هستند ونفرات بعدی بعدا اعلام میشود

لطفا به انتقاداتمان ادامه بدهیم

انتقاد :
اقا کیوان چرا تا الان انتقادات رو پاسخ ندادی؟:D

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیلام :)
ندا رو خیلی کم میشناسم..
دختره خوبیه..
آرومه..
کاری به کار کسی نداره
آواتارش یکمی لوسه :)
امضاشم جالبه..
علایقشو دوس ندارم
:cool:
سلام عزیزم.خوب بودنم که نظرلطفته.اروم؟میتونم بپرسم ازکجا پی بردی من ارومم :surprised:؟چون خودم اصلا چنین اعتقادی ندارم...نظرت برام مهمه.اواتارم هم مثل خودمه که لوسم دیگه خب دخدر اخرم طبیعیه لوس باشم.امضاهم نظرلطفته....علایقم هم میشه بیشتر توضیح بدی ؟چرا دوست نداری؟ایرادش چیه؟درسته شخصی وسلیقه ایه ولی نظر دوستان برام مهمه...

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام از من دعوت شد تا انتقاد كنم از كاربر 256016.:). حس ششم اين حقير يه چيزي تو مايه پيشگويي هاي نوسترادومسه و با علم بر اين و اطلاع مختصري كه در برخورد تا پيكي با ايشون داشتم .....ايشون را انساني متواضع ،مهربان و راستگو يافتم...برا همشم كمي دليل دارم ..ان شالله موفق باشن بعد فوق دكترا برن و بتركونن......موفق باشند...تنها انتقادم اينه زياد ميان باشگاه كاكو كارات نميرسي

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به یاد داشته باشید که علاقه شما نسبت به فردی دلیل نمیشه که ازش انتقاد نکنید

ممنون:gol:

تذکر
:اسپم نکنید

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودتو اصلاح کن...:D
اونوکه حتما(میرم ارایشگاه)بی شوخی سعی میکنم اما قول نمیدم چون مدتهاست عادت کردم اینطوری باشم اما تلاشمو میکنم. ممنون دوست خوبم بازم بی تعارف هر انتقادی هست میشنوم.
با سلام از من دعوت شد تا انتقاد كنم از كاربر 256016.:). حس ششم اين حقير يه چيزي تو مايه پيشگويي هاي نوسترادومسه و با علم بر اين و اطلاع مختصري كه در برخورد تا پيكي با ايشون داشتم .....ايشون را انساني متواضع ،مهربان و راستگو يافتم...برا همشم كمي دليل دارم ..ان شالله موفق باشن بعد فوق دكترا برن و بتركونن......موفق باشند...تنها انتقادم اينه زياد ميان باشگاه كاكو كارات نميرسي
ممنون نظر لطف شماست دوست عزیز...اره راست میگید من زیاد اینجام تا اونجایی که واقعا به کارای خودم نمیرسم واسه اون هم برنامه دارم انشاالله از 3شنبه عملیش میکنم اینو قول میدم.:)

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ندا جونم یه سوال دارم ج میدی؟

میتونم بپرسم ایا میخای تو رشتت ادامه تحصیل بدی؟

تا اونجایی که من اطلاعات دارم رشته بهینه دکترا تو ایران نداره

درضمن منم بادوستان موافقم یخورده لوس به نظر میرسی

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام اجازه هس منم انتقاد کنم؟؟
خوب مرسی انتقاد میکنم
ندا یا باران خیللللییییییی لوس و دل نازک ووووو اصلا خیلی خیلی لوس اصلا یه وضییییی ....

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه بحث در مورد اقا کیوان تمومه:D

درود بر ایران

درود بر اخلاق

درود بر فرهنگ

درود بر انتقاد پذیری

پس از
baran256016 ملقب به ندای دل نازک انتقاد کنید و پس از

ایشون
hadi1525

هستند ونفرات بعدی بعدا اعلام میشود

لطفا به انتقاداتمان ادامه بدهیم

انتقاد :
اقا کیوان چرا تا الان انتقادات رو پاسخ ندادی؟:D
حتما خواب مونده :w25:

سلام عزیزم.خوب بودنم که نظرلطفته.اروم؟میتونم بپرسم ازکجا پی بردی من ارومم :surprised:؟چون خودم اصلا چنین اعتقادی ندارم...نظرت برام مهمه.اواتارم هم مثل خودمه که لوسم دیگه خب دخدر اخرم طبیعیه لوس باشم.امضاهم نظرلطفته....علایقم هم میشه بیشتر توضیح بدی ؟چرا دوست نداری؟ایرادش چیه؟درسته شخصی وسلیقه ایه ولی نظر دوستان برام مهمه...

خو احساس کردم دخدره آرومی هسی :|
به مشا علاقه دارم :|
خو ینی چی ؟:surprised:
دوس ندارم :)

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز

اره عزیزم جواب میدم ...اره تو رشته خودم ادامه تحصیل میدم....بهینه مربوط به تحقیق درعملیاته عزیزم الان هستند افرادی که دانشجوی دکترای این رشته هستند:w16:در رابطه با لوس بودنم هم گفتم سعی میکنم خودمو اصلاح کنم...ولی قول نمیدم.

ریحانه...

عضو جدید

من مخالفم ندااااا اصلا هم لوس نیست
خیلی هم باجنبه است و خانم

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام اجازه هس منم انتقاد کنم؟؟
خوب مرسی انتقاد میکنم
ندا یا باران خیللللییییییی لوس و دل نازک ووووو اصلا خیلی خیلی لوس اصلا یه وضییییی ....
چشم من سعی میکنم دیگه اینقدر لوس دلنازک نباشم اره:w16:ولی خو حداقل بگید من کجا لوس ودلنازک بودم ؟؟تو کدوم تاپیک؟

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عه کوجاش انتقاد کونم ؟ هان :D

اخلاق ؟ صرف صرفه
رفتار ؟ اینم .25 با ارفاخ
کردار ؟ آب بریز که سوختم :خخ
پندار ؟ اینو نمیدونم یعنی چی :دی

شوخی کردم . موردی نداره :دی البته یه کم لوس بود اون قدیما ولی خووو واسه دخدرا یکمش کاملا عادیه خخخخخخخخخخ

ولی خیلی با مرامه ! والا ! نیگا نکون بچه شیرازه عندهو بچه کرج زرنگ و تیز و بامعرفته :D

به یک عدد وانت جهت بار زدن هندوانه ها نیازمندیم :biggrin: مدیونید اگر از حرفای من کلا برداشتی کنید

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره عزیزم جواب میدم ...اره تو رشته خودم ادامه تحصیل میدم....بهینه مربوط به تحقیق درعملیاته عزیزم الان هستند افرادی که دانشجوی دکترای این رشته هستند:w16:در رابطه با لوس بودنم هم گفتم سعی میکنم خودمو اصلاح کنم...ولی قول نمیدم.

اخه خودم تموم گرایشا ریاضی رو چندوقت پیش سرچ کردم گفتن تحقیق دکترا نداره

یخورده هم دل نازک به نظر میرسی

نظرت در این مورد چیه؟

P . N

عضو جدید

میشه از خود استارتر هم انتقاد کرد؟؟؟
اگه میشه این بود که ... "مثه ناظم های مدرسه میمونی از اون سبیل مشتی ها که خط کش و گاها قدیم ترا شیلنگ دست میگرفتن و تو حیاط دور میزدن ..." ببخشید اگه نابجاس :D

kayvan90

عضو جدید
الان آقا کیوان بیاد این تایپیک یعالمه ما رو مورد مرحمت قرار میده....خخخ

من که دیشبم گفتم ایشون از نظر من هیچ موردی ندارن که من انتقاد کنم ازشون....فقط یکم فعالیتشونو بیشتر کنن...

يكم وقتشو بيشتر كنن...... چشم رسيدگي ميكنم :D

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز

اخلاق ؟ صرف صرفه

شوخی کردم . موردی نداره :دی البته یه کم لوس بود اون قدیما ولی خووو واسه دخدرا یکمش کاملا عادیه خخخخخخخخخخ

ولی خیلی با مرامه ! والا ! نیگا نکون بچه شیرازه عندهو بچه کرج زرنگ و تیز و بامعرفته :D

به یک عدد وانت جهت بار زدن هندوانه ها نیازمندیم :biggrin: مدیونید اگر از حرفای من کلا برداشتی کنید
ممنون داداش گلم چشم خودم وانت میگیرم هندونه ها رو میبرم...ارع......ممنون بامرامی هم از خودشماست....در مورد لوس بودنم هم توضیح دادم خوووووو:smile:

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
بگو تو کدوم نبودم ;-)
بعله حق باشماست من خیلی جاها بودم....چشم سعی میکنم.
درود........ بازگشت اژدها :D
سلام اقا کیوان شما دیگه وقتتون تمومه بیاد از من انتقاد کنید..........
:D عجب سوتی ...
شما :|
رو مشا نبشتم :biggrin:
خخخخ اره الان متوجه منظورت شدم.... ولی من دوستش دارم. خب دیگه یه خوش امد گویی هست واسه کسی که میاد پروفمو میبینه ...ارع.:w16:

اخه خودم تموم گرایشا ریاضی رو چندوقت پیش سرچ کردم گفتن تحقیق دکترا نداره

یخورده هم دل نازک به نظر میرسی

نظرت در این مورد چیه؟

هست عزیزم تو دوره کارشناسی اساتیدی داشتم که دانشجوی دکتری تحقیق درعملیات بودند....دانشگاه شیراز....ویزد هم که هستم دانشجوهایی رو میشناسم که تحقیق میخونن... اره دل نازکم قبول دارم...:w16:
خخخخخخخخخخخخخخ
:smile:

kayvan90

عضو جدید
سلام ستاره
منم یه نسبت فامیلی باهاشون دارم، اصن امشب یه وضی...:D
متاسفانه آقا کیوان رو نمیشناسم و نمیتونم انتقادی داشته باشم...
بهتره هر شخصی که قراره انتقاد بشه دوستانش رو دعوت کنه تا توسط اونها مورد انتقاد قرار بگیره...

با تشكر از دوست خوبمون......:surprised: :D

sargoli212

عضو جدید

اخلاق ؟ صرف صرفه

آغا قربونه دست یه دوتا از این هندونه هاتو میدی ما تا بار نزدی؟!!!......:cool:اربته باس ببخشید پررو پررو اومدم دنباله هندونه ها!! دیدم بچه با مرامی هسی گفتم لوتی جماعت تارف مارف ندارن با هم که....:w08:
من عاششخه ندام....:love:هم گله، هم مهربونه، هم لوسه، هم تیتیش مامانیه!!! تازه صدای بچه از خودش در میاره یکی نیگاش نکنه فک میکنه یه نینیه 3 ساله پیششه:child:.....دیگه شی؟!! دیگه هیشی ...خیلی ندا گله...البته با اجازه سیا ساکتی.....نه ببخشید آقا سیاوش:w38:

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه از خود استارتر هم انتقاد کرد؟؟؟
اگه میشه این بود که ... "مثه ناظم های مدرسه میمونی از اون سبیل مشتی ها که خط کش و گاها قدیم ترا شیلنگ دست میگرفتن و تو حیاط دور میزدن ..." ببخشید اگه نابجاس :D

خخخخخخخخخ:D

باوشه نوبت منم میشه دل سیر انتقاد کن اجی