نظر سنجی 3-3 مساویه من میخاستم رای بدم یکی ببره میتونم؟؟؟
خب واجب که نیست ، اگه نپذیرم میرم جهنم دیگه ، اینو کسی بر من نمیتونه تحمیل کنه که تو باید بگی که ، میشه؟
آره راست میگید. نمیدونم چطوری پاک کنم نظرمو!!!شهریاری شما چادر سیا سرت میکنی؟!![]()
.
.
.
مگه عاقا نبودی شما :|
پ.ن این نظر سنجی واسه خانماس درست نیس عاقایون رای بدن :|
اقاس یا خانمه؟؟آقاسچون رای داده دنبال راه چاره ایم
![]()
آقا چادر سرش میکنه ؟؟ چادر سیاه یا سفید گل گلی؟؟داداش آقاس
؟؟؟!!!این نظرسنجی برا دختراس![]()
ندیدم تا حالا !!چادر صورتی
خرسی
شهریاری 2 خانم هست ؟؟ فکر میکردم آقاس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقاسچون رای داده دنبال راه چاره ایم
![]()
!!!!!؟؟؟؟آخرش کاربرای این باشگاه، منو مجبور میکنن برم تغییر جنسیت بدم![]()
اگه حجاب خوبه ، چرا همه بی حجابی رو دوس دارن!؟
اصلا تعریف شما از حجاب چیه؟ اصلا حجاب یعنی چی؟ یعنی چادر سیاه؟ حجاب چیه؟ اصلا عفت که میگن ، چیه؟ یعنی چی عفت؟
اگه پوشش و حجاب و چادر سیاه و... خوبه پس چرا اکثریت جامعه و تقریبا همه دنیا ، بی حجابن؟ آیا همه گمراه هستن؟
اصلا آیا حجاب یه چیز الزامی ذکر شده در قرآن ، یا یه چیزیه که توصیه شده؟ (مثل چیزای دیگه ای که توصیه شده)
اصلا آیا ما الزام داریم در دین؟ آیا بدون دخالت دادن دین و ... میتونید با حرفای منطقی که برای همه قابل قبول باشه ، درباره حجاب حرف بزنید؟
!!!!!؟؟؟؟
شهریاری ؟آخه الان دعواست که آیا شهریاری 2 دختر تشریف دارن یا پسر؟؟!!!![]()
شهریاری ؟
سهریاری 1 ؟
شهریاری 2؟
کدومش دختره کدومش پسر؟
حجاب یکی از واجبات دین ماست خانوم و آقا هم نداره یعنی نمیشه کاملا خصوصیش کرد برا خانوما
اما اگه اسلام و احادیث بیشتر رو خانوما مانور داده فقط به لحاظ لطافتی هست که جنس زن داره
اما اگه زن بخواد برای هر کسی خودشو به نمایش بزاره که اوضاع جامعه بد جور بهم میریزه اصلا بنیان خانواده از هم میپاشه
برا همین در اسلام و سایر ادیان سفارش به حفظ حیا و حجاب شده
چادر لزوما حجاب نیست خانوما با مانتو هم میتونند حفظ حجاب کنند
کلا اونجا میگن حجاب که طرز پوشش من سلب آرامش از هیچ کسی نکنه من به شخصه چادر رو ترجیح میدم و در کل میتونم بگم که عاشقشم
آفرین. خب درست. حالا بنظرتون چجوری بنیان خانواده از هم میپاشه؟ به چه شکلی؟
خواهرم حجابت
این که مشخصه
میدونیم که توی دنیا همیشه ورای هر چیز بهتری بهتر تری هم وجود داره اما ما مکلف به انتخاب های محدود هستیم
مثلا در امر ازدواج من فقط یک انتخاب دارم و باید با اون انتخابی که میکنم به آرامش برسم
حالا من اون یک انتخابمو کردم بحث سر اون ادمایی هست که ظاهر براشون خیلی مهمه
آقایی که ملاک اول برای انتخاب همسر زیبایی ظاهری خانومشه حالا با این انتخاب فکر میکنه به انچه که خواسته رسیده و با خانومش خوبه تا موقعی که بعد چند وقت مدلای مختلف جلوش ظاهر میشن حالا این بنده ی خدا دیگه رو همسرش نمیتونه تمرکز داشته باشه
یا باید کلا نگاهشو محفوظ کنه که توی احادیث از آقایون این امر خواسته شده یا قید رفتن تو جامعه رو بزنه یا با اوقاتی تلخ به زندگیش ادامه بده یا اینکه از همسرش جدا بشه و خانوم جدیدی که چششو گرفته به همسری یا ارتباط بگیره
میبینیم که اوضاع درهم و برهم میشه
حالا من زندگی رو مثال زدم که بچه ای توش نیست وای به حال روزی که یه بچه ی بیگناه م تو این سیستم خانواده های اینجوری قرار بگیره
حالا اگه اسلام و هر آیینی که مرد رو به حفظ نگاه دعوت کرده و زن را به پوشش مناسب و حفظ حیا فقط خواسته آرامش انسان حفظ بشه و خودشو به کمال برسونه
و جالبه بگم که من خانواده های زیادی رو میشناسم که به واسطهی همین لاقیدی آقا و خانوم از هم پاشیده
پس نسبی ـه!آقایی که ملاک اول برای انتخاب همسر زیبایی ظاهری خانومشه
طبق این جمله »
پس نسبی ـه!
یعنی همه ی مرد ها که ملاک اول انتخابشون زیبایی نیست(جزء یکی از شاید ده ملاک انتخاب باشه،نه اولی)
من تو یه تاپیک دیگه هم گفتم خیلی هم باهام موافقت کردن ،ملاک اصلی ازدواجت زیبایی باشه،فاتحش خوندس مگر زن ها مثل داعشی ها 4تا نقاب بزنن،اونوقت شاید یک درصد...
همه چیز نسبی ـه،من ازون بدم میاد که یه چیز رو میخوان قانون کنن به خورد ملت بدن.حالم از این بهم میخوره.
از موقعی که مردان ما زن شدند اجانب به خودشون اجازه دادند همچین بلاهایی سرفرهنگ ما بیارن
این که مشخصه
میدونیم که توی دنیا همیشه ورای هر چیز بهتری بهتر تری هم وجود داره اما ما مکلف به انتخاب های محدود هستیم
مثلا در امر ازدواج من فقط یک انتخاب دارم و باید با اون انتخابی که میکنم به آرامش برسم
حالا من اون یک انتخابمو کردم بحث سر اون ادمایی هست که ظاهر براشون خیلی مهمه
آقایی که ملاک اول برای انتخاب همسر زیبایی ظاهری خانومشه حالا با این انتخاب فکر میکنه به انچه که خواسته رسیده و با خانومش خوبه تا موقعی که بعد چند وقت مدلای مختلف جلوش ظاهر میشن حالا این بنده ی خدا دیگه رو همسرش نمیتونه تمرکز داشته باشه
یا باید کلا نگاهشو محفوظ کنه که توی احادیث از آقایون این امر خواسته شده یا قید رفتن تو جامعه رو بزنه یا با اوقاتی تلخ به زندگیش ادامه بده یا اینکه از همسرش جدا بشه و خانوم جدیدی که چششو گرفته به همسری یا ارتباط بگیره
میبینیم که اوضاع درهم و برهم میشه
حالا من زندگی رو مثال زدم که بچه ای توش نیست وای به حال روزی که یه بچه ی بیگناه م تو این سیستم خانواده های اینجوری قرار بگیره
حالا اگه اسلام و هر آیینی که مرد رو به حفظ نگاه دعوت کرده و زن را به پوشش مناسب و حفظ حیا فقط خواسته آرامش انسان حفظ بشه و خودشو به کمال برسونه
و جالبه بگم که من خانواده های زیادی رو میشناسم که به واسطهی همین لاقیدی آقا و خانوم از هم پاشیده