ببین استاد با جذبه چه میکنه سر کلاس!!!!!!!

AREFE.KH

عضو جدید
ترم پیش درس بیوشیمی عمومی داشتیم.جلسه قبل استاد گفته بود که امتحان میان ترم میخواد بگیره .چون معمولا ازین حرفا زیاد میزنه هیچ کس درس نخونده بود.وقتی استاد اومد سر کلاس برعکس همیشه گفت برگه ها روی میز هر چی چونه زدیم گفت نه باید امتحان بدید.بالاخره برگه هارو گذاشتیم روی میز استاد سوال گفت ما نوشتیم .همین طور که داشتیم به برگه هامون نگاه میکردیم شاید فرجی بشه و استاد داشت میگفت خوب موچتونو گرفتم تا شما باشید درس بخونید و به حرفم گوش کنید و از سکو کلاس که حدود 50 سانتی هست می اومد پایین پاش رفت روی یه لوله و خورد زمین طوری که به پشت روی زمین خوابیده بود از اونجایی که استاد عزیز ما دور کمرش چند سانتی از 2 متر کم نداره و برای خودش رضازاده ای هست نمی تونست از جاش بلند بشه و همین طور دست و پا میزد بلند بشه.بچه ها هم گیج مونده بودن نمی دونستند باید چه کار کنند. ولی مطمءنم اون لحظه هیچ کس جرات نداشت به خندیدن حتی فکر بکنه چه برسه ...

واقعا شما بودید چه کار می کردید ؟؟؟!!!!!

Green Head

عضو جدید
واقعا مساله غیر قابل درکی است:

چون من استاد هایی رو دیدم که با کلی اخم و تخم و ...... نتوانستند به این مقام برسند و هیچ کس ازشون حساب نمی برد ولی مثلا استاد دیگری بود که با وجود اینکه سر کلاس شوخی هم می کرد هیچکس جرات کوچکترین جسارتی رو نداشت حتی یک حرف بی اجازه، هیچ وقت نمی تونم دلیلش رو بفهمم.

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که معمولا نمیتونم خودم رو کنترل کنم..مخصوصا وقتی کسی میخوره زمین یا سر و کلش به جایی برخورد میکنه
بخدا دست خودم نیست:razz:

احتمالا با صدای بلند میخندیدم..به حدی که اشک از چشام سرازیر میشه و نفسم بند میاد

glosi

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
همه میزدین زیر خنده حالشو میبردین .

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخندیدم....مطمئنم خودشم میخندید:biggrin:

LE!L@

عضو جدید
آدم مطلبتو میخونه خنده اش میگیره چه برسه به اینکه این صحنه رو زنده هم تماشا کنه.:biggrin:

samira.nanas

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من بودم میخندیم....آخه دست خودم نیست ...یه بار توی دبیرستان معلم ریاضیمون آقا بود ...داشت میرفت توی دفتر که (در دفتر شیشه ای بود)از شانس بدش شیشه خیلی تمیز بودو انگار دره بازه....خلاصه باصورت میره توی شیشه....اون لحظه فقط من توی راهرو بودم با دوستم...وقتی این صحنه رو دیدم باورتون نمیشه از خنده دلمو گرفتمو نشستم روی زمین فقط قهقه میزدم.....طفلیس معلمم برگشت منو نگاه کرد کلی قرمز شده بود و داشت برام توضیح میداد که چی شده.............:biggrin:
هرکاری کردم خنده م بند نمیومد....

sonia_001

عضو جدید
می خندیدم دست خودم نیست آخه من اینجور صحنه ها رو میبینم نمی تونم جلو خندمو بگیرم....................

NeM!Donam

عضو جدید
من که معمولا نمیتونم خودم رو کنترل کنم..مخصوصا وقتی کسی میخوره زمین یا سر و کلش به جایی برخورد میکنه
بخدا دست خودم نیست:razz:

احتمالا با صدای بلند میخندیدم..به حدی که اشک از چشام سرازیر میشه و نفسم بند میاد
منم کاملا مثل شمام

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که اینجوری میشدم