++++++ با پول یه زانتیا،دیگه چیا میتونید سوارشید؟! +++++

* Mojtaba *

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دروووووووووود

این مطلب صرفا جهت اطلاعه!
فقط محض اینکه بدونیم ظلم شاخ و دم نداره!

به نظرتون اگه یه ایرانی بودجه ای در حدود یه خودرویی مثل زانتیا،(که خدا میدونه مال کی هس، و حتی تو مملکت خودمون هم باس 5-6 سال پیش تولیدشو متوقف میکردن!) ، داشته باشه دیگه چی میتونه سوارشه و چندتا کیس دیگه برای انتخاب براش وجود داره؟! سوای در نظر گرفتن ایمنی ، کیفیت سواری ، امکانات و حداقل استاندارهای دیگه...

به این آماری که گرفتم توجه کنید....جالبه!
به سال ساخت و قیمت اونا توجه کنید...

منبع :
http://www.lotpro.com/

Hyundai Genesis Coupe - 2011
$22,250

Dodge Journey - 2011
$22,245

Dodge Challenger - 2011
$24,895

Hyundai Azera - 2011
$25,495

Ford Taurus - 2011
$25,420

Honda Accord Sedan - 2011
$21,380

Honda Accord Coupe - 2011
$22,980

Ford Mustang - 2011
$22,145

Dodge Charger - 2011
$25,395

Chevrolet Camaro - 2011
$22,805

خوب، همونطور که دیدید،قیمت همه اینها بلا استثنا از خودرو مذکور پایین تر هم بود...:surprised:

خوب شاید اون ایرانی عزیز باز هم بودجش پایینتر از این حرفها باشه...
حالا به این قسمت ماجرا توجه کنید که از بالایی هم جذاب تره ;) :

Hyundai Sonata - 2011
$19,395

Nissan Altima - 2011
$20,270

Kia Sportage - 2011
$18,295

Ford Fiesta - 2011
$13,320

Kia Optima - 2011
$19,200

Honda Civic Coupe - 2011
$15,605

خوب حالا موقع اون هس که همگی باهم...حــــســـرت بخوریم! برای چی؟! برای اینکه صنعت خودروسازی ما...:mad:

.

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی کامارو ss و Ford Mustang و Dodge Charger و Dodge Challenger یعنی 4 تا ماشین رویای من همشون همقیمت اون آشغال 23 سال پیشیه ؟؟؟؟
ای خدا منو بکش نبینم این روزا رو ... :biggrin:

bahram3

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه قیمتها درست باشه واقعاجای تاسف داره...

* Mojtaba *

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی کامارو ss و Ford Mustang و Dodge Charger و Dodge Challenger یعنی 4 تا ماشین رویای من همشون همقیمت اون آشغال 23 سال پیشیه ؟؟؟؟
ای خدا منو بکش نبینم این روزا رو ... :biggrin:
متاسفانه بله!

حسرت خوردن نداره باید سر تو دیوار کوبید
خوبه...ولی فایده نداره!

داغونمون کردی . . . . پسر :cry::cry::cry::cry:
خیلی سپاس
خــــدا این دو خوک کثیف،ایران دوگوش و سایپا، رو داغون کنه...ما چرا داغون شیم؟! البته یکم میشیم...

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا باید تویوتا یاریس 13000 تا باشه بعد ما پراید آشغالیه 9000 تایی سوار بشیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
که چه از جلو و چه از عقب مورد مهر و تقابل بقیه هموطنان عزیز تر از جان قرار بگیریم به شکل فجیهی کشته بشیم ؟؟؟؟
به خدا خود رو سازی ایران تعطیل بشه بهتره . . . آها جونها بیکار میشن !!!! خوب بهتر از اینه که جونها بمیرن . . .:razz:
این همه کارخونه توی ایران با واردات بی رویه تعطیل شده جونها بیکار نشدن حالا اینم روش
مرگ بر این ایران دو گوش و دار و دستش:mad:

* Mojtaba *

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

وووووووووووی! من عـــــــــاشخ یه SUV مث اسپورتیج هستم...:cry:
حتما یه روز میخرمش!!! حالا بـیـبـین!!! :w11:

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
بخر بچه های باشگاه رو هم سوار کن :D
خریدی خودتو نگیریا !

arayeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
اااااااااااااااااااااااااییی خدااااااااااااااااااااا
آخه به کدامین گناه ما باید این همه بدبخت باشیم؟

1trust

عضو جدید
پوست میخوای چیکار بابا پراید 111 و 131 و 144 و 132 و ... رو بچسب . . . !!!

دوست غضنفر ازش میپرسه: چیکار میکنی؟ میگه : هیچی نوشابه میخورم کیف میکنم ،هردفعه اینو میبینه و ازش میپرسه چیکار میکنی میگه نوشابه میخورم کیف میکنم. بعد از یه مدت میبینه غضنفر سوار یه رویز رویز داره میاد، میگه اینو از کجا اوردی!!!! غضنفر میگه : شیشه نوشابه هارو فروختم اینو خریدم:w01:

حالا هی غصه بخورید:cool:

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها منم سوار کنین، آخه من حالا حالاها همین پراید 1تا 1000 هم نمیتونم بخرم.:cry:

فعلا جا نداریم باید فرم ثبت نام رو از روزنامه های کثیر الانتشار پر کنید و به صندوق پستی 458456554 پست کنید تا نوبتت بشه :D
تا اونموقع باید همون پراید رو سوار بشی :D

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست غضنفر ازش میپرسه: چیکار میکنی؟ میگه : هیچی نوشابه میخورم کیف میکنم ،هردفعه اینو میبینه و ازش میپرسه چیکار میکنی میگه نوشابه میخورم کیف میکنم. بعد از یه مدت میبینه غضنفر سوار یه رویز رویز داره میاد، میگه اینو از کجا اوردی!!!! غضنفر میگه : شیشه نوشابه هارو فروختم اینو خریدم:w01:

آره منم الان میرم نوشابه ها رو میفروشم آبنبات قیچی میخرم :D

* Mojtaba *

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

:biggrin::biggrin::biggrin: