spow
اخراجی موقت
مهریه من رو کی میدی؟
اره مهریه منم بده
اخه شوهر که واسمون ردیف نکردین که

مهریه من رو کی میدی؟
اره مهریه منم بده
اخه شوهر که واسمون ردیف نکردین که![]()
بذار مهریه ام رو که گرفتم یه خونه میخرم، با هم زندگی مشترک رو شروع میکنیم
بیخیال این ضعیفه ها![]()
خب من مهریه میخوام
به تعداد سال تولدم خوبه یا کمه
سال تولد من 6674 عبریه
اوا خواهر، تو از من مهریه میخوای؟؟
من خودم تاحالا 50-60 نفر رو پس از گفتن جمله "مهرم حلال، جونم آزاد" به آقاجونشون پس دادم!!!!!
من منظورم یه رابطه عشقی دو نفره بود، یه سر هم به آقای احمدی نژاد میزنیم، ببینه تو این مملکت آدم خوشحال هم هست![]()
اه پس با مهریه من مشکل داری پس منم به غضنفر ok میدم اه اه ...![]()
![]()
سلام دوست عزیزبا سلام
دخترای عزیز توجه کنن. اگه برای ازدواج با هر مردی قرار بود یه پول هنگفتی بهش بدین چه حسی بهتون دست میداد؟ ها؟ یه لحظه خودتون رو بذارین جای یه پسری که درآمدش متوسطه و اونقدر سرمایه دار نیست. به نظر من مهریه اگه خیلی کم باشه خوبه ولی در کل به قول کیوون داستان مهریه اینه: "پول زور وده"![]()
سلام دوست عزیز
منم با نظر شما موافقم
بعضی قوانین برای بعضی ها صدق می کنه.
اگر واقعا در یک ازدواج تعهدی دو طرفه باشه و همه چی (کار ، خرج ، خونه ، ماشین ، جهیزیه ، خرج عروسی و نامزدی و ....) نصف بشه ، منم با مهریه موافق نیستم.
مهریه را به عنوان هدیه از طرف همسر میشه پذیرفت ولی نه به عنوان پول و راهی برای درآمد. هدیه ای که زوری در اون نباشه و همسر با رغبت اون رو بده و اصلا واهمه ای از اون نداشته باشه. هدیه رو هم خودش تعیین کنه نه اینکه خانواده دختر تعیین کنن.
اگر یه لحظه از اون طرف به قضیه نگاه کنیم ، یه لحظه فکر می کنم پسرم ، خوب حق دارن.
ولی باید قانونی باشه که تعهد به همسر باقی بمونه و به فکر .... نباشن. در اون صورت باید راهی برای جریمه اون آقا باشه.![]()
با سلام
یه سوالی دارم که امیدوارم جواب بدین. من نمی دونم چرا در فرهنگ ما مهریه هست ولی در فرهنگ اروپایی ها مهریه نیست. کاری به جنبه مذهبیش ندارم. متاسفانه الان مهریه به یه ابزار برای تجارت تبدیل شده نه برای پایه گذاری یه زندگی مشترک
. حالا باز اگه مهریه متعادل بود اشکالی نداشت الان مد شده 1360 یا 1370 سکه مهریه میبندن
. آخه این بی انصافی نیست؟ من که شخصا با مهریه مخالفم
. یعنی اعتقاد دارم همون قانون خارجی ها خیلی منصفانه تره
. اگه بشه کلا این قانون رو حذف کنن خیلی خوب میشه
. نظر شما چیه؟
در ضمن به نظر من مهریه بالا هیچ اشکالی نداره
نرگس خانوم فکر نمیکنین که اکثر جوانان تو مملکت توانایی پرداخت مهریه بالا رو ندارند و از طرفی بنا به عندالمطالبه بودن مهریه بایستی مهریه اونقدر باشه که مردبتونه از عهده پرداخت اون در هنگامی که همسرش درخواست میکنه بیاد...پس ؟؟؟در ضمن قانون اسلام این هست که در زمان توافق مهریه داماد باید توانایی پرداخت اون رو داشته باشه .
نه کی گفته 1360 یا 1370...برا من که باید میلادی حساب بشهبا سلام
یه سوالی دارم که امیدوارم جواب بدین. من نمی دونم چرا در فرهنگ ما مهریه هست ولی در فرهنگ اروپایی ها مهریه نیست. کاری به جنبه مذهبیش ندارم. متاسفانه الان مهریه به یه ابزار برای تجارت تبدیل شده نه برای پایه گذاری یه زندگی مشترک
. حالا باز اگه مهریه متعادل بود اشکالی نداشت الان مد شده 1360 یا 1370 سکه مهریه میبندن
. آخه این بی انصافی نیست؟ من که شخصا با مهریه مخالفم
. یعنی اعتقاد دارم همون قانون خارجی ها خیلی منصفانه تره
. اگه بشه کلا این قانون رو حذف کنن خیلی خوب میشه
. نظر شما چیه؟
جفتش چرتهجهاز خوبه ولی مهریه بده؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مهریه متفاوت یک دختر تهرانی | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
عجیبترین مهریه ها در ایران.... | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |