وقتی که خشک باشه دیگه زاینده رود نیست خشکه مرگهواسه ما اصفهانیا زاینده رود همه جوره خوشگله

وقتی که خشک باشه دیگه زاینده رود نیست خشکه مرگهواسه ما اصفهانیا زاینده رود همه جوره خوشگله
20 امتیازآره معلومه...واسه ما هم خوشکله..فعلا که داریم میبینم خوشکلیش رو
از وقتی بابت بی توجهی دریاچه ها و رودخونه ها خشک شدن ایشون هم این شغل رو پیدا کردنازکی تاحالا شما ها شدید مامور اداره آب وفاضلاب
چه ربطی دارهاصفهان وزاینده رود وتوریست های بی فرهنگ ازبین بردن وگرنه.......................
یا شایدم 20 لیتریمگه این توریست های با فرهنگ زاینده رود رو پرا از آب میکردن؟ عجب..
نکنه اونا هم با خودشون لیوان آب میوردن
شما هم میخوای آب بریزی؟؟؟؟
باشه هرکاری دوست دارید بکنید فقط وقتی خواستید بیای آب بریزید تو زاینده رود به منم بگید بیام
نه دیگه..به تو نمیگیم..آخه میترسیم غرق بشی..
نشستن زیر 33 پلی که آب نداره هیچ لطفی ندارهبه امید اینکه مشکل اونها ریشه ای حل بشه![]()
ایشالا راه حل اساسی براش پیدا میشهفقط میتونم بگم متاسفم
همه 33 پل هست و آبشنشستن زیر 33 پلی که آب نداره هیچ لطفی نداره![]()
درود و عرض ادب
خب اگه شما همون شخص هستید بگید اون موقع چه حسی داشتید؟؟؟درود و عرض ادب
شاید برای بعضی از دوستان همچنان تصویر گنگ باشد؛
من دقیقاً پشت به سی و سه پل نشسته ام!
فردی که در تصویر حضور دارد من هستم. به اتفاق دوستانم در حال پیاده روی بودیم که تصمیم گرفتیم نه از روی پل، که از پایین به مسیرمان ادامه دهیم. زاینده رود (مُرده رود) مرا تحت تاثیر قرار داد و همانجا پشت به سی و سه پل نشستم و دوستم از من عکس گرفت.
وقتی از اوان کودکی در کنار زاینده رود زندگی کنی و در کتاب ها بخوانی که در تمام طول عمر زاینده رود، رودخانه خشکسالی ها را تحمل کرده و هرگز دیار سپاهان را تنها نگذاشته، مطمئناً با دیدن کویر مُرده رود حسی جز اندوه و افسردگی نخواهی داشت!خب اگه شما همون شخص هستید بگید اون موقع چه حسی داشتید؟؟؟![]()
آب زاینده رود الان برای کجا استفاده میشه که به اصفهان نمیرسه؟؟؟؟وقتی از اوان کودکی در کنار زاینده رود زندگی کنی و در کتاب ها بخوانی که در تمام طول عمر زاینده رود، رودخانه خشکسالی ها را تحمل کرده و هرگز دیار سپاهان را تنها نگذاشته، مطمئناً با دیدن کویر مُرده رود حسی جز اندوه و افسردگی نخواهی داشت!
غالباً برای خشکی زاینده، خشکسالی را بهانه می کنند، اما در واقعیت چنین نیست. مشکل اصلی نرسیدن آب به اصفهان، نبود مدیریت ِعادلانه است. چندین سال پیش قرار بر این بود که تا تونل های جدید احداث نشده اند، آب زاینده رود به شهرهایی چون یزد و ... منتقل نگردد. افزون بر این مدت مدیدی در بالادست در استان همجوار (چهارمحال و بختیاری) آب به شیوه نادرست حرام و هرس می شود. مثلاً آب با لوله های حجیم در دشت های بالادست بمپاژ می شود تا شهرکی فرهنگی-تفریحی به نام شیدا احداث گردد. جاالب اینجاست که خاک شهرک شیدا مناسب برای سرسبزی نیست، از این رو مسولان چهارمحالی مجبور هستند خاک را هم دستی بپاشند و آب را هم حرام کنند تا چند متر زمین را چمن کاری کنند!! آن وقت این طرف تمام کشاورزی ها اصفهان نابود شده است!آب زاینده رود الان برای کجا استفاده میشه که به اصفهان نمیرسه؟؟؟؟
من میبینم یکی دو ساله که این قضیه انقدر مهم شده ...و یعنی تو همین یکی دو سال این قضایا رخ دادهغالباً برای خشکی زاینده، خشکسالی را بهانه می کنند، اما در واقعیت چنین نیست. مشکل اصلی نرسیدن آب به اصفهان، نبود مدیریت ِعادلانه است. چندین سال پیش قرار بر این بود که تا تونل های جدید احداث نشده اند، آب زاینده رود به شهرهایی چون یزد و ... منتقل نگردد. افزون بر این مدت مدیدی در بالادست در استان همجوار (چهارمحال و بختیاری) آب به شیوه نادرست حرام و هرس می شود. مثلاً آب با لوله های حجیم در دشت های بالادست بمپاژ می شود تا شهرکی فرهنگی-تفریحی به نام شیدا احداث گردد. جاالب اینجاست که خاک شهرک شیدا مناسب برای سرسبزی نیست، از این رو مسولان چهارمحالی مجبور هستند خاک را هم دستی بپاشند و آب را هم حرام کنند تا چند متر زمین را چمن کاری کنند!! آن وقت این طرف تمام کشاورزی ها اصفهان نابود شده است!
تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل
فکر کنم معمولا آخرای تابستون برای کم کردن صدای اعتراضها دوباره آب رو میفرستن به سمت زاینده رودمن تابستون میخوام برم اصفهان
دلم نمیخواد اینجوری باشه![]()
تو این کشور همه جا مدیریت لحظه ای هست!!!!فکر کنم معمولا آخرای تابستون برای کم کردن صدای اعتراضها دوباره آب رو میفرستن به سمت زاینده رود
من تابستون میخوام برم اصفهان
دلم نمیخواد اینجوری باشه![]()
چقدر زشته برای اصفهان با اونهمه پل تاریخی و جاذبه توریستی زاینده رود که میذارن خشک بشهخدایی با این وضع نیای بهتره
اصفهانه و ابش اونم اگه نباشه که ....
توریست که عقلش کمه اگه با این وضع بیادچقدر زشته برای اصفهان با اونهمه پل تاریخی و جاذبه توریستی زاینده رود که میذارن خشک بشه
این فقط مربوط به اصفهان نیستچقدر زشته برای اصفهان با اونهمه پل تاریخی و جاذبه توریستی زاینده رود که میذارن خشک بشه
توریست که عقلش کمه اگه با این وضع بیاد
ولی ما ها خودمون گناه داریم دلمون میگیره خو
بله حق با شماستاین فقط مربوط به اصفهان نیست
نمیدونم چرا آخرین چیزی که بهش توجه میشه جذابیت های توریستی کشوره
این چیزایی که ما تو ایران داریم تو هر کشور دیگه ای بود میتونست بخشی از درآمدهای نفتی رو پوشش بده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
شوی لباس های کاغذی | تالار عکس | 1 | |
M | تبدیل لباس های کهنه به مجسمه های مدرن/تصاویر | تالار عکس | 0 | |
![]() |
مدل لباس مجلسی زنانه برگرفته از طبیعت | تالار عکس | 12 | |
M | رنگ لباس قربانیان داعش تغییر کرد! (عکس) | تالار عکس | 0 | |
![]() |
شما این لباس را به چه رنگی میبینید؟ سیاه و آبی یا سفید و طلایی؟ | تالار عکس | 190 |