با سه حرکت آمریکا را به زانو درمیآوریم

wasper

عضو جدید
[COLOR=""]ایسنا: رییس اداره عملیات ستاد کل نیروهای مسلح گفت: نیروهای مسلح را با فرماندهی مقام معظم رهبری آماده کرده ایم و به آمریکا اعلام می کنیم که اگر قصد تجاوز به ایران اسلامی را داشته باشد با انجام 3 کار، او را به زانو درخواهیم آورد.
سردار شادمانی تصریح کرد: در اولین اقدام، تنگه هرمز را در اختیار می گیریم و اجازه هیچ گونه حرکتی را به هیچ کسی نخواهیم داد و در این خصوص تاکنون چندین رزمایش را انجام داده ایم و توانایی های خود را به رخ آمریکایی ها کشانده ایم و اعلام می کنیم اگر کوچکترین شرارتی برای ایران انجام دهد، تنگه هرمز را در اختیار می گیریم.
وی ادامه داد: در اقدام دوم، ما طرحی داریم که نیروهای آمریکایی مستقر در پایگاه های افغانستان و عراق را به گروگان در خواهیم آورد و اجازه هیچ گونه حرکتی را به آنها نخواهیم داد.
رییس اداره عملیات ستاد کل نیروهای مسلح، گفت: سومین اقدام ما این خواهد بود که چون می دانیم اسرائیل، حیات خلوت آمریکاست، اگر کوچکترین تجاوزی به ایران شود، این حیات خلوت را در آسایش نخواهیم گذاشت و این را نیز به آمریکایی ها اثبات کرده ایم.
[/COLOR]

mahtab30

کاربر فعال
[COLOR=""]وی ادامه داد: در اقدام دوم، ما طرحی داریم که نیروهای آمریکایی مستقر در پایگاه های افغانستان و عراق را به گروگان در خواهیم آورد و اجازه هیچ گونه حرکتی را به آنها نخواهیم داد.
.[/COLOR]
اینو خیلی خوب اومده ....

*Essi*

اخراجی موقت
من که فکر کنم،الان تو آمریکا وضعیت اضطراری اعلام شده.

پارسال در رزمایش پیامبر اعظم 5، سپاه توانست، دشمن فرضی را با شکست 100 درصد روبرو کنه و کشتی دشمن فرضی که به طور غیرقانونی وارد آب های کشور شده بود،عقب نشینی کرد.

این هم مطلبی در خور تامل از سایت الف:

اجراي آتش سنگين براي مقابله با دشمن فرضي، رهگيري و انهدام يك فروند پهباد دشمن فرضي كه براي شناسايي سعي در نفوذ به عمق نيروهاي خودي داشت و دفاع از جزاير و سواحل در لايه‌هاي متعدد دفاع دريايي و زميني نيز از ديگر بخش‌هاي عمده‌ي اين مرحله از رزمايش پيامبر اعظم 5 محسوب مي‌شد كه نیروهای سپاه پاسداران با موفقيت به 100 درصد اهداف از پيش‌تعيين شده نائل شدند.

دشمن فرضي در اين مرحله از رزمايش، براي نفوذ به عمق ساحل جمهوري اسلامي ايران، عمليات هلي برن در عقبه نيروهاي خودي انجام داد و تهاجم همه جانبه نيروي زميني سپاه پاسداران براي موفق نشدن دشمن و همچنين انجام عمليات ضد هلي برن و اجراي آتش پرحجم به عمق مواضع دشمن، جلوه اي خاص به رزمايش داد.

http://alef.ir/1388/content/view/69642/

shahidi721

اخراجی موقت

پارسال در رزمایش پیامبر اعظم 5، سپاه توانست، دشمن فرضی را با شکست 100 درصد روبرو کنه و کشتی دشمن فرضی که به طور غیرقانونی وارد آب های کشور شده بود،عقب نشینی کرد.

اجراي آتش سنگين براي مقابله با دشمن فرضي، رهگيري و انهدام يك فروند پهباد دشمن فرضي كه براي شناسايي سعي در نفوذ به عمق نيروهاي خودي داشت و دفاع از جزاير و سواحل در لايه‌هاي متعدد دفاع دريايي و زميني نيز از ديگر بخش‌هاي عمده‌ي اين مرحله از رزمايش پيامبر اعظم 5 محسوب مي‌شد كه نیروهای سپاه پاسداران با موفقيت به 100 درصد اهداف از پيش‌تعيين شده نائل شدند.

دشمن فرضي در اين مرحله از رزمايش، براي نفوذ به عمق ساحل جمهوري اسلامي ايران، عمليات هلي برن در عقبه نيروهاي خودي انجام داد و تهاجم همه جانبه نيروي زميني سپاه پاسداران براي موفق نشدن دشمن و همچنين انجام عمليات ضد هلي برن و اجراي آتش پرحجم به عمق مواضع دشمن، جلوه اي خاص به رزمايش داد.

تو يه نفر خفه شو دلقك ماهي:gol:

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز

البته اینم به نظرم باید اضافه میکردی
چند روز پیش در یک رزمایش یک هواپیمای جنگی اف 14 در درگیری با نیروهای فرضی نزدیکیهای بوشهر سقوط کرد:biggrin:

ram_call17

عضو جدید
البته اشتباه می کنن تهدید میکن،به گفته خودشون امریکا با این بحران اقتصادی از هم می پاشه بزودی!
البته با جنگ عراق و افغانستانم قرار بود گور خودشو بکنه!
جنرال موتورز اعلام ورشکستگی کرد،بسیجیای دانشگامون اومده بودن روبوسی میکردن خوشحال بودن!

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته اشتباه می کنن تهدید میکن،به گفته خودشون امریکا با این بحران اقتصادی از هم می پاشه بزودی!
البته با جنگ عراق و افغانستانم قرار بود گور خودشو بکنه!
برادر انشااله یادت رفت

Sarp

مدیر بازنشسته
سلام شما كدوم دانشگاه درس مي خونيد:gol:
یاشاسئن آذربایجان
یاشاسئن ایران
تو يه نفر خفه شو دلقك ماهي:gol:
کدوم دانشگاه درس میخونی پسرم ؟ :smile:

والا من هم تا حالا خیلی فکر کردم چرا این القاعده و طالبان علیه ایران کاری انجام نداده اند !
کسی میدونه ؟:eek:

بالا