eti68 عضو جدید کاربر ممتاز Jun 22, 2013 #6 ماشین میخرم.... البته ماشینی که من میخوام نمیشه....پس برمیگردونم به صاحبش!
AMMARIYA عضو جدید کاربر ممتاز Jun 22, 2013 #7 ای شیطون داره گولم میزنه...چیکار کنم یعنی ما از این شانسا نداریم
vahid haghverdi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 22, 2013 #8 من سعی میکنم تو واقعیت زندگی کنم.... صد میلیون کجا بـــــــــــــود.............
بی ازار عضو جدید کاربر ممتاز Jun 23, 2013 #10 اصلا به نظرت با 100میلیونم میشه کار خاصی کرد هرچی بخواب بخری کلی گرونه
میهن پرستان عضو جدید Jun 23, 2013 #11 sea ray گفت: به صاحبش برمیگردونم کلیک کنید تا باز شود... بابا خوش تیپ،عینکتو از کوچه مروی گرفتی؟؟؟
sea ray عضو جدید کاربر ممتاز Jun 23, 2013 #12 میهن پرستان گفت: بابا خوش تیپ،عینکتو از کوچه مروی گرفتی؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ...
میهن پرستان عضو جدید Jun 23, 2013 #13 sea ray گفت: ... کلیک کنید تا باز شود... چند گرفتیش؟؟اصله؟ از جمهوری or میدون گلها؟؟
sea ray عضو جدید کاربر ممتاز Jun 23, 2013 #14 میهن پرستان گفت: چند گرفتیش؟؟اصله؟ از جمهوری or میدون گلها؟؟ کلیک کنید تا باز شود... این همه عینک فروشی.... تا حالا ندیدی؟ از گیشا
میهن پرستان گفت: چند گرفتیش؟؟اصله؟ از جمهوری or میدون گلها؟؟ کلیک کنید تا باز شود... این همه عینک فروشی.... تا حالا ندیدی؟ از گیشا