خب میرم پیادهروی اگه عصبانی بشی،چیکار میکنی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 1, 2026 #271 خب میرم پیادهروی اگه عصبانی بشی،چیکار میکنی؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 1, 2026 #272 خب میرم پیاده روی یا خرید اگه خیلی چاق بشی، چیکار می کنی؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 2, 2026 #273 خب تو دل برو میشم اگه دلت یکی را بشکنی چیکار میکنی
Bahar5746 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 2, 2026 #274 خب از عذاب وجدان میمیرم اگه جایزه بانک برنده بشی چکار میکنی
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 2, 2026 #275 خب خرجش میکنم اگه ناهار خوردی، چی داشتی؟
Bahar5746 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 2, 2026 #276 خب جاتون خالی شوید پلو با مرغ اگه پس اندازت تموم بشه چکار میکنی
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 2, 2026 #277 خب میشینیم گریه میکنم اگه یه گل بخوای نام ببری، اون چیه؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 2, 2026 #279 خب تحمل می کنم اگه سیگار هیچ جا پیدا نشه، چیکار می کنی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 2, 2026 #280 خب چه بهتر اگه الان بخوای یه کلاس آموزشی بری، چی میری؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 2, 2026 #281 خب میرم کلاس پیانو اگه یه روز بیکار باشی، چیکار می کنی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 2, 2026 #282 خب میخوابم، من کلا کمبود خواب دارم اگه تنها باشی توی خونه چیکار میکنی؟
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 2, 2026 #283 فیلم میبینم اگه از کسی خوشت نیاد چجوری نشونش میدی؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 2, 2026 #284 خب خیلی محلش نمیدم ، البته اینجا باید از همه خوشم بیاد اگه بهت شماره تلفن بدن ، چیکار می کنی؟
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 2, 2026 #285 اگه بشناسمش بهش زنگ میزنم و دوستانه صحبت میکنم تا حالا شمارتو به کسی توی باشگاه دادی؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 2, 2026 #286 خیر با اگه سئوال کن با خب جواب بده، احمد عزیز اگه بگن شغلت رو خودت می تونی انتخاب کنی، انتخابت چیه؟
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 2, 2026 #287 خوب ترجیحم ۹ برم تا ۱۲ کاری ک با مردم سروکار داشته باشم نه صنعت . اگه بتونی جای یه نفر باشی ۲۴ ساعت ترجیحت کدوم شخصه؟
خوب ترجیحم ۹ برم تا ۱۲ کاری ک با مردم سروکار داشته باشم نه صنعت . اگه بتونی جای یه نفر باشی ۲۴ ساعت ترجیحت کدوم شخصه؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 2, 2026 #288 خب جای عشقم اگه از کارت ناراضی باشی، چیکار می کنی؟
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 2, 2026 #289 من نمیرم ، مگه اینکه مجبور باشم . سال ها کارمو دوست نداشتم وقتی ۶ ماه مرخصی بدون حقوق گرفتم نزدیک بودم زهرم بترکه و بمیرم ! ولی الان میرم سرکار... عوضش کن عزیز ، تو درخت نیستی ؟ عشقت رو به چه نامی ذخیره تو گوشیت کردی ؟
من نمیرم ، مگه اینکه مجبور باشم . سال ها کارمو دوست نداشتم وقتی ۶ ماه مرخصی بدون حقوق گرفتم نزدیک بودم زهرم بترکه و بمیرم ! ولی الان میرم سرکار... عوضش کن عزیز ، تو درخت نیستی ؟ عشقت رو به چه نامی ذخیره تو گوشیت کردی ؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 2, 2026 #290 خب عشقولیم یاسی با اگه سئوال بپرس اگه از یکی خوشت نیاد ،چیکار می کنی؟
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 2, 2026 #291 خب فرم صورت و چشمام داد میزنه براش که باهات حال نمیکنم عزیز و زیادی منو ب حرف نگیر . اگه بتونی مهاجرت کنی کجا میری؟
خب فرم صورت و چشمام داد میزنه براش که باهات حال نمیکنم عزیز و زیادی منو ب حرف نگیر . اگه بتونی مهاجرت کنی کجا میری؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 2, 2026 #292 خب امریکا همین سئوال
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 2, 2026 #293 خب امریکای خونخوار اگه بگن بری شهرستان کجا میری واسه زندگی؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Feb 2, 2026 #294 خب میرم رشت یا مشهد اگه بگن یه بلیط هواپیمای مجانی داخلی داری، کدوم شهر میری؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 2, 2026 #295 خب شیراز اگه عید بخوای بری سفر، کجا میری؟
حميدرن کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 2, 2026 #296 خب یکی از روستاهای اطراف یا حداکثر یکی از شهرهای خیلی کوچیک اگر بخوای برای همسرت کادو بخری چیزهای زینتی می گیری یا کاربردی؟
خب یکی از روستاهای اطراف یا حداکثر یکی از شهرهای خیلی کوچیک اگر بخوای برای همسرت کادو بخری چیزهای زینتی می گیری یا کاربردی؟
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 2, 2026 #297 حميدرن گفت: خب یکی از روستاهای اطراف یا حداکثر یکی از شهرهای خیلی کوچیک اگر بخوای برای همسرت کادو بخری چیزهای زینتی می گیری یا کاربردی؟ کلیک کنید تا باز شود... خوب با قیمتای الان قطعا کاربردی . اگه همسرت باهات قهر کنه چیکار میکنی؟
حميدرن گفت: خب یکی از روستاهای اطراف یا حداکثر یکی از شهرهای خیلی کوچیک اگر بخوای برای همسرت کادو بخری چیزهای زینتی می گیری یا کاربردی؟ کلیک کنید تا باز شود... خوب با قیمتای الان قطعا کاربردی . اگه همسرت باهات قهر کنه چیکار میکنی؟
Bahar5746 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 2, 2026 #298 خب اصلا یادم نمیاد باهام قهر کرده باشه هر وقت هم من قهر میکردم کاری میکرد بخندم یادم بره اگه سریال پایتخت نبود چکار میکردی
خب اصلا یادم نمیاد باهام قهر کرده باشه هر وقت هم من قهر میکردم کاری میکرد بخندم یادم بره اگه سریال پایتخت نبود چکار میکردی
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 2, 2026 #299 خب واقعا حوصلهم سر میرفت،از امشب پایتخت 5 از آیفیلم شروع میشه اگه بخوای یه فیلم کمدی خوب نام ببری، چیه؟
خب واقعا حوصلهم سر میرفت،از امشب پایتخت 5 از آیفیلم شروع میشه اگه بخوای یه فیلم کمدی خوب نام ببری، چیه؟
Bahar5746 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 2, 2026 #300 خب جدیدا فیلم جابجایی شاهدخت دیدیم سه سری دیدیم قشنگ بود (در حال تماشای پایتخت ۵هستم) اگه تخمه جلوت باشه چقدر میخوری
خب جدیدا فیلم جابجایی شاهدخت دیدیم سه سری دیدیم قشنگ بود (در حال تماشای پایتخت ۵هستم) اگه تخمه جلوت باشه چقدر میخوری