خب از شرمندگی در میام اگه موبایلتو بدزدند چه حالی پیدا میکنی؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 30, 2026 #241 خب از شرمندگی در میام اگه موبایلتو بدزدند چه حالی پیدا میکنی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Jan 30, 2026 #242 خب ناراحت میشم اگه موبایلت بشکنه چطور؟
Bahar5746 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 30, 2026 #243 خب ناراحت میشم اگه برسی خونه ببینی همه غذاها رو خوردن برات چیزی نمونده چکار میکنی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 31, 2026 #244 خب نیمرو می خورم اگه تخممرغ نداشتی ،چیکار می کنی؟
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 31, 2026 #245 خوب آرومتر راه میرم اگه یه روز بری سفر چیکار میکنی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Jan 31, 2026 #246 خب میرم گردش اگه الان دیروز بود، چیکار میکردی؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 31, 2026 #247 خب میرفتم تفریح اگه کارتن خواب بودی چیکار میکردی؟
Bahar5746 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 31, 2026 #248 خب یه کارتن یخچالی توپ پیدا میکردم اگه یه روز نامریی بشی چکار میکنی
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Jan 31, 2026 #249 خب میرم سفر اگه عصبانی بشی چیکار میکنی؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 31, 2026 #250 خب غر میزنم اگه همسرتون با یکی دیگه ببینی که توی کافی شاپ دارن قهوه میخورن و میگن و میخندند چیکار میکنی
خب غر میزنم اگه همسرتون با یکی دیگه ببینی که توی کافی شاپ دارن قهوه میخورن و میگن و میخندند چیکار میکنی
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 31, 2026 #251 خوب اگه همجنسش باشه پیامی میدم خوشش بگذره و من رفتم خونه اگرم همجنسش نباشه میرم قهوه های دونفرشونو میخورم و میرم اگه همسرتو دوس نداشته باشی چیکار میکنی؟
خوب اگه همجنسش باشه پیامی میدم خوشش بگذره و من رفتم خونه اگرم همجنسش نباشه میرم قهوه های دونفرشونو میخورم و میرم اگه همسرتو دوس نداشته باشی چیکار میکنی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Jan 31, 2026 #252 خب جوابی براش ندارم چون نمیتونم تصورش کنم. اگه شب خیلی زود خوابت ببره،صبح چه ساعتی بیدار میشی؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 31, 2026 #253 ۶ اگه تا ۲ شب خوابت نبره صبح چه ساعتی بیدار میشی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Jan 31, 2026 #254 خب همون ساعتی که باید بیدار بشم. اگه شام خوردی، چی داشتین؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Jan 31, 2026 #256 خب چرا باید چند وعده در هفته یه مدل غذا بخوریم؟ معمولا ماهی یکی دوبار اگه داری تلویزیون میبینی، چی میبینی؟
خب چرا باید چند وعده در هفته یه مدل غذا بخوریم؟ معمولا ماهی یکی دوبار اگه داری تلویزیون میبینی، چی میبینی؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 31, 2026 #257 خب فیلم شبکه نمایش : جنون رقابت برای مهمونهای اصولا چی درست میکنی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jan 31, 2026 #258 خب فسنجون اگه تو مهمونی فقط فسنجون باشه و دوس نداشته باشی، چیکار می کنی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 1, 2026 #259 خب هیچی نمیگم و سعی میکنم که تستش کنم. اگه توی غذا مو ببینی، چیکار میکنی؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 1, 2026 #260 خب میکشمش بیرون و میزارم کنار اگه توی لقمه ای که داخل دهنت هستش مو پیدا بشه چیکار میکنی
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 1, 2026 #261 خب هرچیزی احتمال داره،اونجا دیگه دست خودم نیست اگه از بهداشت کسی مطمئن نباشی، از دستپختش میتونی بخوری؟
خب هرچیزی احتمال داره،اونجا دیگه دست خودم نیست اگه از بهداشت کسی مطمئن نباشی، از دستپختش میتونی بخوری؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 1, 2026 #262 خب تا میشه نمیخورم اگه یهویی ببینی که میزبان استکانها را نمیشوره و چایی میریزه ، آیا چایی که میاره میخوری؟
خب تا میشه نمیخورم اگه یهویی ببینی که میزبان استکانها را نمیشوره و چایی میریزه ، آیا چایی که میاره میخوری؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 1, 2026 #263 خب حتی بر نمیدارم اگه مجبور بشی برداری،چی؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 1, 2026 #264 خب برمیدارم اما نمیخورم اگه پشت درب خونه دوستت بودی اما باز نکرد و میدونی که خونه هستش چیکار میکنی
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 1, 2026 #265 خب بستگی به رفتارش و علت در باز نکردن داره اگه بین رنگهای سفید و مشکی بخوای یکیو برای لباس انتخاب کنی، کدوم رنگه؟
خب بستگی به رفتارش و علت در باز نکردن داره اگه بین رنگهای سفید و مشکی بخوای یکیو برای لباس انتخاب کنی، کدوم رنگه؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 1, 2026 #266 خب سفید اگه همین الان ۲۰ سال جون بشی چیکار میکنی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 1, 2026 #267 خب زندگی در جریانه حتی به غلط اگه بخوای یه آرزو بکنی که همین امروز بشه که برآورده بشه،اون چیه؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 1, 2026 #268 خب همه مردم دنیا انسان به تمام معنا و مفهوم بشن اگه بگن قلبتو باید به عشقت بدی تا زنده بمونه چیکار میکنی؟
خب همه مردم دنیا انسان به تمام معنا و مفهوم بشن اگه بگن قلبتو باید به عشقت بدی تا زنده بمونه چیکار میکنی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Feb 1, 2026 #269 خب زنده بمونم یا زنده بمونه؟سوالت نامفهوم بود. اگه بگن بهت پول میدیم،فقط تو انقدر سوالهای داغون نپرس ،چقدر میخوای؟
خب زنده بمونم یا زنده بمونه؟سوالت نامفهوم بود. اگه بگن بهت پول میدیم،فقط تو انقدر سوالهای داغون نپرس ،چقدر میخوای؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 1, 2026 #270 بمونه بود ، درستش کردم خب ۹۰۰ میلیارد اگه دلت بگیره چیکار میکنی