پرستاری لباس آزاد دوست داری یا چسبون
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 14:06 #182 خب آزاد اگه بتونی یه مرحله از زندگیت رو تغییر بدی، اون کدومه؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد دوشنبه ساعت 15:15 #183 خب دوران کنونی اگه زحماتت در انجام یه کار یهو هدر بره چیکار می کنی؟
vinca کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 16:04 #184 ناراحت میشم اگه تابستون بلیط بی بازگشت ایتالیا گیرت بیاد میری؟
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 17:01 #185 نمیدونم ، ممکنه بگم آره پشیمون بشم ! اگه تو زندگیت دخالت میکرده باشن چیکار میکنی ؟
vinca کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 17:07 #186 دخالت هاشون رو متوقف میکنم اگه واتساپ وصل باز هم اینجا بودی؟
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 17:35 #187 بلی احتمالا ، مگه تو واتساپ چه خبره ؟ اگه دلت بخواد با یکی حرف بزنی چکار میکنی ؟
Bahar5746 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 17:39 #188 خب بهش زنگ میزنم اگه قانون نباشه چکار میکنی
vinca کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 17:48 #189 Bahar5746 گفت: خب بهش زنگ میزنم اگه قانون نباشه چکار میکنی کلیک کنید تا باز شود... بی قانونی بهتر از قانون بده دلار بشه ۲۰۰ چی میشه؟
Bahar5746 گفت: خب بهش زنگ میزنم اگه قانون نباشه چکار میکنی کلیک کنید تا باز شود... بی قانونی بهتر از قانون بده دلار بشه ۲۰۰ چی میشه؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد دوشنبه ساعت 18:06 #190 هیچی نمیشه اگه مرخصی داشته باشی، چیکار می کنی؟
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 18:12 #191 خب میرم مرخصی اگه خیلیا بهت علاقه غیرطبیعی اظهار کنن چکار میکنی ؟!
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد دوشنبه ساعت 18:19 #192 خب تا کنون چنین برخوردی نداشتم اگه باشگاه تعطیل بشه، چیکار می کنی؟
Bahar5746 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 18:25 #193 خب دلم تنگ میشه اگه بهت طعنه بزنن چکار میکنی
حميدرن کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 20:00 #194 بیشتر سعی می کنم محل نگذارم اگر خیلی ناامید باشی چه کار می کنی؟ آخرین ویرایش: دوشنبه ساعت 20:23
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 20:32 #195 مثل الان و خیلی وقت دیگه من ,متاسفانه باید با امیدی پا برجا بمونی نمیشه .. من مثلاً همیشه میگم میاد دنبالم و بخودم امید میدم همش .. اگر خیلی اذیتت کنن چکار میکنی ؟
مثل الان و خیلی وقت دیگه من ,متاسفانه باید با امیدی پا برجا بمونی نمیشه .. من مثلاً همیشه میگم میاد دنبالم و بخودم امید میدم همش .. اگر خیلی اذیتت کنن چکار میکنی ؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد دوشنبه ساعت 20:58 #196 خب تا حالا برام پیش نیومده اگه بعد از انجام کاری پشیمون بشی، چیکار می کنی؟
حميدرن کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 21:00 #197 خب سعی می کنم لغوش کنم یا جبرانش کنم اگر بخوای یک کاری که عادت شده و هیچ سود و ضرری هم نداره ترک کنی چه کار می کنی؟
خب سعی می کنم لغوش کنم یا جبرانش کنم اگر بخوای یک کاری که عادت شده و هیچ سود و ضرری هم نداره ترک کنی چه کار می کنی؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 21:02 #198 خب ترک میکنم اگه ماشینت پنچر کنه و زاپاس نداشته باشی چیکار میکنی
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 21:23 #199 خب زنگ میزنم به همسرم اگه خوابت بیاد چیکار میکنی؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 22:01 #200 خب میرم با ۶تا بچه بازی میکنم که خواب از سرم بپره اگه هر چی زنگ میزنی به همسرت گوشی را جواب نده چیکارش میکنی؟
خب میرم با ۶تا بچه بازی میکنم که خواب از سرم بپره اگه هر چی زنگ میزنی به همسرت گوشی را جواب نده چیکارش میکنی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 23:28 #201 خب دیگه زنگ نمیزنم اگه مجبور باشی هر شب فقط یه غذای ثابت رو بخوری اون چیه؟
Bahar5746 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 23:43 #202 خب نون پنیر و گردو اگه مجبور باشی شخصی که دوست نداری و ملاقات کنی چکار میکنی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد دیروز ساعت 14:06 #203 خب بالاجبار میرم اگه بهت بگن همه ی دندوناتو باید بکشی ،چیکار می کنی؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:38 #204 خب میکشم و دندون طلا میزارم اگه با وجود اینکه متاهلی اما یکی عاشقت بشه و بدون تو بمیره ، چیکار میکنی؟
خب میکشم و دندون طلا میزارم اگه با وجود اینکه متاهلی اما یکی عاشقت بشه و بدون تو بمیره ، چیکار میکنی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:58 #205 خب وا چه حرفها، بیخود میکنه اگه مهمون سرزده برای شام برات بیاد، چیکار میکنی؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 23:00 #206 خب برشمیدارم میام خونه شما اگه یه روز همه بچه های باشگاه بدون هماهنگی بیا خونتون چیکار میکنی
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 23:05 #207 خب خوشحال میشم، شمالیها مهمون دوستن. اگه عید یه مسافرت داخلی بخوای بری، کجا میری؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 23:07 #208 خب مشهد اگه غذا بسوزه و وقت غذا درست کردن نداشته باشی چه میکنی
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 23:11 #209 خب نون پنیر سبزی با گردو یا شکر سیاه میخورم اگه یه شب حوصلهی غذا پختن نداشته باشی، غذای تنبلانهتون چیه؟
خب نون پنیر سبزی با گردو یا شکر سیاه میخورم اگه یه شب حوصلهی غذا پختن نداشته باشی، غذای تنبلانهتون چیه؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 23:14 #210 خب تخم مرغ اگه ۴ کیلو شمش طلا داشتی چیکار میکردی