با ازدواج كردن همه چيزمان را از دست ميدهيم...ولي چي ميشه كرد؟مجبوريم..
چرا مجبورید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//// مگه عهد قلقلک میرزاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه کلام :"نه"
با ازدواج كردن همه چيزمان را از دست ميدهيم...ولي چي ميشه كرد؟مجبوريم..
آخه مسئله اینجاست کسایی هم که ازدواج می کنن دیگه نمی خوان بچه دار بشنيه بچه كوچولو
اونوقت شما مردید یا زنباور کنید فقط همه ی اینها را از دست می دیم. کاملا جدی گفتم.
ازدواج یعنی همه ی اینها را بدید تا جاش بهتون یه عالمه دردسر و بدبختی بدیم! هر رنگشو بخواید داریم!!
آخه مسئله اینجاست کسایی هم که ازدواج می کنن دیگه نمی خوان بچه دار بشن
وقتی ازشون می پرسی میگه زمونه بد زمانه ای شده خودمون کم مصیبت داریم یه نفر دیگه رو گرفتار کنیم
یا می گن اون ماله برنامه 10 ساله دومه![]()
چرا که نهمعلومه حسابی سرچ کردید! تحقیقات فامیلی و.....
درسته.همه که ازدواج نمی کنن تا بچه دار بشن.
اونوقت شما مردید یا زن
ازدواج کردید یا مجردید
یه جورایی حرف زدی که فکر کردم این راه رو رفتی![]()
چرا که نه![]()
ببینم شما واقعا ساکن مونترال کانادا هستین ؟نه دوست عزیز من ازدواج نکردم.
خانمم و فقط 20 سالمه.
اما مگه واقعیت غیر از اینیه که گفتم؟
صد درصدآفرین.
تحقیقات در مورد هر موضوعی خوبه.به شرطی که ازش درس بگیریم.چقدر با نظر من موافقین؟
چرا عزیز
چرا...........
مگه من هم مثل شما تو این جامعه زندگی نمی کنم
دخترای زیادی دوربرم می بینم که با یه امضا افسار که هیچی کل سرنوشت خودشون رو دادند به یه نامرد و .......
بقیه اش رو خودت می دونی
من در مورد ازدواج خوب ایده آل حرف نمی زنم در مورد یه زندگی و انتخاب واقعی دارم صحبت می کنم
اگه بنا به حرفای قشنگ بود که همین اینترنت پر از فواید ازدواج هست هم از نظر شرعی وهم از لحاظ روحی و..........
اما من می خوام خودتون رو جای کسی بزارید که الان می خواد با کسی که پشت دره ازدواج کنه وفقط یه سری مشخصات ظاهری ازش می دونه و بس
می خواد تصمیم بگیره که بگه بله یا نگه
کی میگه هرکی ازدواج میکنه باید یک بچه هم داشته باشه
من که خودم عمرا بزارم خانومم بچه دار بشه
مگه خود من چه گلی به سر پدر ومادرم زدم که...... تازه هنوز هم کلی اذیتشون میکنم
پس فکر بچه رونکنید اصلا
صد درصد
1جورایی به شانس بستگی داره
هر چند اجباره و فقط بخاطر هرف مردمه
می دونید من یه دوستی داشتم تو دوران دبیرستان که الان ازدواج کرده اومده همسایه ما شده
وقتی اونو می بینم یه جورایی از ازدواج کردن بدم میاد دختر زرنگ و خوش آب رنگی بود فارغ التحصیل رشته مهندسی برق هم هست ظاهرا زندگی بدی هم نداره اما خب من احساس می کنم زندگیش بیشتر شده روزمرگی
صبح شوهره می سرکار تا شب
دختره تو خونه کار خونه می کنه بعد شوهرش میاد شام می خورن و می خوابن بعد دوباره صبح زور از نو روزی از نو
خب که چی بشه اینکارا رو تو خونه بابامامان هم میشه کرد دیگه فقط اون مسایل ج نیستش تازه اون مسایل هم مال اوایل زندگی هستش بعدش دیگه کم کم برا هم عادی میشن انگار خواهر برادرن
شما بگین بین من و اون چه فرقی هست من دختر خونه ام پیش کسایی که برا یه ناهار نخوردن کلی نازمو می کشن کلی منت سرشون می زارم اما بعد ازدواج دیگه از این خبرا نیس
تازه این چیزایی که گفتم مال زندگی آروم و بی دردسر بود وای به حال زندگی های با دردسر
اینکه شوهر یا زن بد باشن دیگه وا ویلاست هر روز باید قرص اعصاب بخوری
کاشکی اسم این تاپیک رو میذاشتی، من با ازدواج مخالفم. از اول تا اینجا هر کی هر چی گفته اومدی گفتی ازدواج بده. ازدواج واقعا انقدر بده؟!!! بعدشم شما که میگید هر کی ازدواج کرده بدبخت شده، دور و بر شما از این اتفاق ها زیاد میفته. اینجا که خبر خیلی کمه. اون کسایی هم که میگید با ازدواج بدبخت شدن و زندگیشون خسته کنندست و طلاق گرفتن. اینا همشون یه زمانی مثل تو فکر میکردن...
می تونم بپرسم چرا؟از حرفای دخترانی که اینجا زدند بسیار نا امید شدم!
سارا ی عزیز یاد اون تایپیکتون افتادم که در مورد اینکه چرا وضعیت زنان تغییری نکرده و...!!!
.......................................................................................
........................................................................................................
.........................................................................................
.............................................................
بچه ها به نظر شما کسی که ازدواج می کنه چه چیزی یا چیزهایی بدست میاره البته تو شرایط کنونی کشورمون
فرض کنید تو یه خونواده نسبتا مرفه زندگی می کنید با پدر مادری که به تموم خواسته های مادی ومعنوی منطقی شما پاسخ می دن و هیچ ناراحتی تو خونه برا شما وجود نداره
بابامامان کاملا روشنفکر و فهمیده و دوست شما هستن
خب با این اوصاف ازدواج یعنی چی ؟
با ازدواج می خوایم به چی برسیم
ببینید جوابهاتون برام خیلی مهمه .......پس خواهشا به شوخی و اسپم نکشید
مرسی![]()
نه خاله مجبور نیستیم
دیگه نیستیم
یه جورایی باید جلو این همه تبعیض بایستیم
کی گفته مجبوری چشم بادومی؟بابا مهرانت می خواد ردت کنه زودتر؟![]()
دوست عزیز یعنی با ازدواج وضعیت زنان بهتر میشه ؟از حرفای دخترانی که اینجا زدند بسیار نا امید شدم!
سارا ی عزیز یاد اون تایپیکتون افتادم که در مورد اینکه چرا وضعیت زنان تغییری نکرده و...!!!