**** با احساس پاكت بگو ****

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]درود به همه دوستان ايراني و وطن دوست خودم[/FONT]

[FONT=&quot]از قبل از انتخابات تا الان همه ما با هم بحث كرديم همه ما تقريبا با نظرات همديگه موافق و مخالف بوديم .[/FONT]
[FONT=&quot] يه عده طرفدار اقاي احمدي نژاد و عده ديگر طرفدار اقاي موسوي ( سبز ) ولي در
[/FONT]
[FONT=&quot]نهايت همه ما يه هدف رو دنبال كرديم همه به دنبال انتخاب كسي بوديم كه براي
[/FONT]
[FONT=&quot]مملكتمون مفيد باشه هر كس بر اساس اعتقادش و بينش خودش بهترين رو براي ايران
[/FONT]
[FONT=&quot]مي خواست [/FONT]

[FONT=&quot]طرفداران سبز سعي مي كردن با تغيير رئيس جمهور يه فضاي بهتر بوجود بيان تا وطن[/FONT]
[FONT=&quot] ما ايران پيشرفت كنه و طرفداران اقاي احمدي نژاد هم فكر ميكردن كه اين شخص با
[/FONT]

[FONT=&quot]ادامه اين مسير مي تونه به مملكت كمك كنه [/FONT]

[FONT=&quot]همه ما به دنبال پيشرفت و رسيدن به جاي هستيم كه با افتخار از ميهن خود ياد كنيم
[/FONT]
[FONT=&quot] همه ما مي خواهيم كه ايراني آباد ، آزاد و در اوج افتخارات علمي ، ورزشي ،
[/FONT]
[FONT=&quot]فرهنگي ، اقتصادي و سياسي داشته باشيم .[/FONT]

[FONT=&quot]حالا هر كدوم از ما ها براي رسيدن به اين هدف يه مسير جداگانه انتخاب كرديم بعضي هامون سبز شديم و بعضي هامون ( به رنگ اقاي احمدي نژاد )
[/FONT]

[FONT=&quot]مهم اينجاست كه همه ما يه هدف داريم [/FONT]
[FONT=&quot]پس بيخودي با هم نجنگيم و به هم توهين نكنيم [/FONT]

[FONT=&quot]اميدوارم اين تاپيك مثل بقيه تاپيك ها به بحث بين دو گروه( طرفداران اقاي موسوي و
[/FONT]

[FONT=&quot]احمدي نژاد ) كشيده نشه[/FONT]

[FONT=&quot]من فقط مي خواهم حرف دلمو بزنم چون مثل هسته هلو گير كرده و اگه يكي براي درد
[/FONT]

[FONT=&quot]دل من جوابي پيدا نكنه خفه مي شم .( دوستان اگه كسي چيزي مي خواهد بگه فقط
[/FONT]

[FONT=&quot]حرف دلشو بزنه )[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]من تو اين تاپيك فقط مي خواهم حرف دلمو بزنم مي خواهم از
[/FONT]

[FONT=&quot]احساسم بگم[/FONT]

[FONT=&quot]ديگه كسي نمي تونه بگه اين نقشه بيگانه است كسي نمي تونه بگه اين بر اساس نقشه از[/FONT]
[FONT=&quot] قبل برنامه ريزي شده است [/FONT]
[FONT=&quot]كسي نمي تونه بگه احساس منو امريكا و اسرائيل برنامه ريزي كردن و از اين
[/FONT]

[FONT=&quot]كارشون هدف داشتن مي خواهن نظام جمهوري اسلامي رو زير سئوال ببرن
[/FONT]

[FONT=&quot]اين حرفها فقط احساس يه د خت ايرانيست و
[/FONT]

[FONT=&quot]بر گرفته از هيچ شبكه خارجي و حرف هيچ
[/FONT]

[FONT=&quot]بيگانه اي نيست :crying2:

[/FONT]
[FONT=&quot]خواهشنا دوستان اگر قصد دارن مطلبي بنويسن فقط حرف دلشونو بزنن و به حرف دل [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]ديگران توهين نكنن نسبت به احساس همديگه احترام بگذاريم [/FONT]
[FONT=&quot] بدترين وضعيت در مملكت ما مي تونه تفرقه باشه پس خواهشا بيخودي از كانديداي [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]مورد نظرتون حمايت نكنيد[/FONT]
[FONT=&quot]خواهش مي كنم اسمي از كانديداي مورد نظرتون نياريد [/FONT]
[FONT=&quot]به عنوان يك ايراني بنويسيد نه بعنوان يك طرفدار [/FONT]​

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]روز ي كه پدران و مادران اين مرزو بوم براي دموكراسي ، ازادي ريختن توي خيابونها

هدفشون رسيدن به ازادي بيان و حق انتخاب در سرنوشت مملكت و خودشون بود

هدفشون بود كه حق كسي پايمال نشه براي اين بود كه ايراني بسازن تا فرزندانشون به

راحتي بتوانن درس بخونن كار كنند و ازدواج كنن و زندگي كنن هدف خوشبختي نسل

اينده بود و هر كس بر اساس اعتقاد مقدسي كه داشت از انقلاب به هر دليلي حمايت كرد .
[/FONT]
[FONT=&quot]به هر حال انقلاب شكل گرفت و نتيجه اش شد ===========[/FONT]<<<<[FONT=&quot]جمهوري اسلامي ايران [/FONT]

1-[FONT=&quot]جمهوريت : من كاري به تعريف جمهوريت در كتابها ندارم من فقط تعريف جمهوريت رو از ديد خودم مي گم [/FONT]
[FONT=&quot]به نظر من يعني اينكه من با تو هيچ فرقي ندارم از نظر قانوني و حقوقي تنها چيزي كه باعث تفاوت من با تو مي شه ( استعداد ، پشتكار و اخلاق ) يعني همون قدر كه من حق دارم تو هم حق داري يعني اينكه من = تو = او [/FONT]

2-[FONT=&quot]اسلامي [/FONT]
[FONT=&quot]بكارگيري قوانين اسلامي استفاده از تعاليم مادي و معنوي اسلام در زندگي و به كار بردن اخلاق اسلامي و در نتيجه رسيدن به سعادت مادي و معنوي در اين دنيا و دنياي ديگر [/FONT]

3-[FONT=&quot]ايران [/FONT]
[FONT=&quot]بخش سوم كلمه وطن من تو او ، ما كه در زير اين پرچم زندگي مي كنيم [/FONT]

[FONT=&quot]يعني تاريخ گذشته حال و اينده يعني حفظ ارزش هاي فرهنگي و تاريخي يعني ترك لر فارس عرب بلوچ يعني همه ما [/FONT]

[FONT=&quot]يعني پرچم سه رنگ يعني افتخار عزت سربلندي [/FONT]

[FONT=&quot]حالا 30 سال از اين انقلاب مي گذره [/FONT]

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعد از گذشت سي سال بعد از ريخته شدن خون هزارن شهيد در هشت سال جنگ و همه پدران و مادراني كه خودشونو فدا كردن تا من خوشبخت و ازاد زندگي كنم

حالا احساس من از وضعيت جامعه چيه ؟
چه حسي دارم يا احساس خوشبختي مي كنم

من هزار و يك سئوال دارم از جمهوري اسلامي ايران

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره نازی جان. هدف ما داشتن یه ایران آزاد و آباده. چه با احمدی نژاد چه با موسوی چه با رضایی و چه با کروبی. ما ایرانی هستیم و همه به ایرانمون علاقه داریم و افتخار می کنیم که ایرانی هستیم.
کار به جایی رسیده که نباید می رسید. چیزی که نباید میشد. نمی بایست کشورهای دیگه که همه به خوبی می دونیم دلسوز ما نیستن و فقط به فکر منافع خودشون هستن، بیان و حمایت از یه گروه بکنن.
مشکل از خودماست.
سر هیچ مطلبی با هم تفاهم نداریم. سر کوچکترین بحثی تبادل نظرمون به تخریب و جدل تبدیل میشه. هنوز یاد نگرفتیم چه جوری با همدیگه بسازیم. هنوز نمی تونیم اگه حرف منطقی از دیگری شنیدیم با شجاعت اقرار کنیم. منطق همدیگه رو زیر سوال می بریم و با حاشیه سازی و توهین کار خودمونو پیش می بریم.
خیلی واضح و بی پرده میگم. این مورد هم در مورد طرفداران اقای احمدی نژاد هست هم در مورد طرفداران آقای موسوی هم طرفداران آقایان کروبی و رضایی. کسی رو جدا نمی کنم. همه مون این طور هستیم.
بگردید ببینید تو کدوم تاپیک که به بحث انتخاباتی رسیده، یک نفر طرفدار گروه مقابل رو تشویق کرده. ببینید تو کدوم یک توهین وجود نداره. ببینید چند درصدشون هنوز قفل نشده!!! نگاه کنید ببینید بعد از قضیه انتخابات چند نفر از این تالار اخراجی موقت شدن.
بهتره بیشتر به حرف هم به نظرات و عقاید هم احترام بذاریم. سعی کنیم حرف ها رو اونجوری که هستن معنی کنیم نه اونجوری که دوست داریم باشن.

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
پژمان منم مي خواهم همينو بگم مي خواهم بگم قبل از هرچيز ما ايراني هستيم هم وطن همه ما زير يك پرچم زندگي مي كنيم

من فقط ا ز احساسم مي خواهم بگم از حسي كه در زندگي در اين جامعه بوجود اومده و هيچ بيگانه اي اونو به من ديكته نكردي

من اگه امروز الله اكبر مي گم من اگه امروز بر سر بام خونم داد مي زنم
براي اينكه توي دلم پر درده براي اين كه احساس خوشبختي نمي كنم براي اينكه هزارتا سئوال دارم از جمهوري اسلامي ايران

phalagh

مدیر بازنشسته
ای آفریدگار پاک
ترا پرستش می‌کنم و از تو یاری می‌جویم
برای پایداری و سرافرازی میهن پرافتخار خود؛
برای سرافرازی و پیروزی ملت بزرگوارم
که همیشه وفادار به تو و راه راستی بوده است
نیایش می‌کنم ترا
ترا ای نگهدار مرز و بوم ایران کهن
پایدار ساز سرزمین نیاکان مرا
تا دنیا بپاست
تا زمین می‌گردد
تا خورشید می‌فروزد
تا ستاره‌ها بر سینه آسمان می‌درخشند
میهن بزرگ مرا پیروز و کامیاب کن
مرزهای میهن مرا از گزند نیروهای اهریمنی دور بدار

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما هیچ کدوم از بیگانه ای خط نمی گیریم. ما خودمون هستیم. ما ایرانی هستیم. ایرانی آزاده. ایرانی که جلوی رنگ و لعاب بیگانه با اقتدار مقاومت می کنه و فریب نمی خوره و فقط به دنبال حق طبیعی و قانونی خودشه. به دنبال آزادی و آزداگی.

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
من سئوالمو مي پرسم

وقتي دبيرستاني بودم يعني وقت زير بيست سال داشتم يه مدير مدرسه داشتيم كه خيلي برام با عظمت بود حس مي كردم بهترين ادم دنياست

سال اخر دبيرستان يه روز مدير مدرسه مو تو خيابون ديدم خيلي برام جالب بود رفتم جلو بهش سلام كردم ولي ...........................

از اون روز به بعد رفتار مدير مدرسه با من متفاوت شد يه رفتار سرد يه ادم ديگه شد ديگه هيچ وقت جواب سلام منو نداد

مي دونيد چرا چون اون روز من تو خيابون چادر سرم نبود چون من يه چادري نبودم

سئوال من اينه هر كي چادري نباشه نبايد جوابشو داد

چر ا بايد تو جامعه اي زندگي كنم كه غير چادري ها به حساب نمي يان چرا من نمي تونم اونطور كه دوست دارم حجاب داشته باشم
چرا من بايد چادر سرم كنم وقتي بهش اعتقاد ندارم چرا وقتي مي خواهم توي خيابونهاي اين شهر قدم بزنم بايد تنم بلرزه
چرا وقتي با برادرم بيرون مي رم بايد جوابگوي يه بچه بسيجي باشم كه حداقل چندين سال از من كوچكتره

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
درد من اینه که هر وقت از خواسته هامون صحبت کردیم و اعتراض مسالمت آمیز داشتیم، به ما اتهام همدستی با منافق و بیگانه و آشوب طلب و اغتشاش گر نسبت دادن و مارو خس و خاشاک لقب دادن.
هر وقت از آزادی بیان حرف زدیم به ما گفتن که شما دنبال بی حجابی و رقص توی خیابونها و در کل هرج و مرج و مبارزه با اصول اسلامی هستید. حتی سعی نکردن بفهمن که منظور ما از این عبارات و خواسته ها چیه. کدوم یکی از ما اینو خواسته. لطفا بیاید بگید. کدومتون اعتراض کردید که بی حجاب توی خیابونها قدم بزنید؟ کدومتون خواستید که وسط خیابون مثل دیوونه ها شروع کنید به رقصیدن؟ لطفا جواب بدید که اگر من اطلاعاتم کمه، این مطالب رو بفهمم و با آگاهی بیشتری صحبت کنم.

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
من سئوالمو مي پرسم

وقتي دبيرستاني بودم يعني وقت زير بيست سال داشتم يه مدير مدرسه داشتيم كه خيلي برام با عظمت بود حس مي كردم بهترين ادم دنياست

سال اخر دبيرستان يه روز مدير مدرسه مو تو خيابون ديدم خيلي برام جالب بود رفتم جلو بهش سلام كردم ولي ...........................

از اون روز به بعد رفتار مدير مدرسه با من متفاوت شد يه رفتار سرد يه ادم ديگه شد ديگه هيچ وقت جواب سلام منو نداد

مي دونيد چرا چون اون روز من تو خيابون چادر سرم نبود چون من يه چادري نبودم

سئوال من اينه هر كي چادري نباشه نبايد جوابشو داد

چر ا بايد تو جامعه اي زندگي كنم كه غير چادري ها به حساب نمي يان چرا من نمي تونم اونطور كه دوست دارم حجاب داشته باشم
چرا من بايد چادر سرم كنم وقتي بهش اعتقاد ندارم چرا وقتي مي خواهم توي خيابونهاي اين شهر قدم بزنم بايد تنم بلرزه
چرا وقتي با برادرم بيرون مي رم بايد جوابگوي يه بچه بسيجي باشم كه حداقل چندين سال از من كوچكتره
با اجازت مطلبی رو هم من اضافه می کنم. چرا چون قدرت دست شماست، ما باید اونطور که شما می خواید باشبم؟ مگه فقط شمایید که عقایدتون محترمه؟ مگه ما نمی تونیم اعتقاد دیگه ای داشته باشیم؟ یعنی هر کس بر خلاف شما فکر کرد یه آدم گمراهه؟
یعنی تمام جوامع و کشورهایی که اسلامی نیستن، گناهکار هستن؟ یعنی تمام کسانیکه در کشورهای اسلامی زندگی می کنن و اسلام رو نپذیرفتن گناهکار هستن؟
اگر از رفتارهایی که همه جا منفی تلقی میشن دور نگه داشته بشیم، حرفی نیست. مثل دزدی مثل مزاحمت برای نوامیس مثل قداره کشی مثل هرج و مرج مثل ....... . ولی ما به زور باید به اعتقاداتی که نداریم و افراد حاکم دارن تن بدیم. همه دیگه خیلی خوب می دونیم که این کار نتیجه عکس خواهد داشت.

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا من بايد شاهد پيرمرد دستفروشي باشم كه دستش مي لرزه
وقتي تو تاكسي پيرمردهاي رو مي بينم كه راننده هستن درصورتيكه نمي تونن خوب ببينن وقتي مي بينم دستاشون مي لرزه قلبم به درد مي ياد من نمي تونم تحمل كنم ببينم مملكتي دارم سر شار از پول و سرمايه ولي مردمش در فقر به سر مي برن

گناه يه پيرمرد 70 ساله چيه چرا بايد سالهاي اخر عمرشو عذاب بكشه

وقتي بچه هاي رو مي بينم كه تو شهر بجاي اينكه برن بازي كنن شاد باشن بجاي اينكه برن مدرسه لباس تمييز داشته باشن با لباسهاي كثيف و پاره دارن اشغال جمع مي كنن قلبم به درد مياد

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا من بايد شاهد پيرمرد دستفروشي باشم كه دستش مي لرزه
وقتي تو تاكسي پيرمردهاي رو مي بينم كه راننده هستن درصورتيكه نمي تونن خوب ببينن وقتي مي بينم دستاشون مي لرزه قلبم به درد مي ياد من نمي تونم تحمل كنم ببينم مملكتي دارم سر شار از پول و سرمايه ولي مردمش در فقر به سر مي برن

گناه يه پيرمرد 70 ساله چيه چرا بايد سالهاي اخر عمرشو عذاب بكشه

وقتي بچه هاي رو مي بينم كه تو شهر بجاي اينكه برن بازي كنن شاد باشن بجاي اينكه برن مدرسه لباس تمييز داشته باشن با لباسهاي كثيف و پاره دارن اشغال جمع مي كنن قلبم به درد مياد
چند روز پیش تلویزیون پیرمردی رو نشون داد که نابینا بود. سن و سال زیادی داشت. هر روز مسافت زیادی رو با چشمای نابیناش طی می کنه و کنار رودخونه میاد. اونجا حصیر بافی می کنه. و سبد و ... درست می کنه و می فروشه. با زحمت زیاد سبدی رو می بافه و طبق گفته خودش هر کدوم حدود 1000 تا 1500 تومان می فروشه. مگه در روز چند تا سبد می تونه درست کنه؟
چرا این مرد باید با این وضعیت و تو این سن کار کنه و این جوری مخارج زندگی خودشو تامین کنه؟
چند روز پیش پیرمردی رو دیدم که یه گونی بزرگ به دوش گرفته بود و پر کرده بود از چیزهایی که از زباله ها جمع کرده بود.
این چیزها رو که می بینم قلبم بدجوری درد می گیره. اشکم زود در میاد.
دیگه فراوون هستن خانم ها و آقایون مسنی که کنار خیابون دست فروشی می کنن و چشمشون به دست من و شماس که با خرید فرضا یه جوراب صد تومان سود نصیبشون بشه.
دست رو بد چیزی گذاشتی نازی جان. بدجوری دگرگون شدم.

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند روز پیش تلویزیون پیرمردی رو نشون داد که نابینا بود. سن و سال زیادی داشت. هر روز مسافت زیادی رو با چشمای نابیناش طی می کنه و کنار رودخونه میاد. اونجا حصیر بافی می کنه. و سبد و ... درست می کنه و می فروشه. با زحمت زیاد سبدی رو می بافه و طبق گفته خودش هر کدوم حدود 1000 تا 1500 تومان می فروشه. مگه در روز چند تا سبد می تونه درست کنه؟
چرا این مرد باید با این وضعیت و تو این سن کار کنه و این جوری مخارج زندگی خودشو تامین کنه؟
چند روز پیش پیرمردی رو دیدم که یه گونی بزرگ به دوش گرفته بود و پر کرده بود از چیزهایی که از زباله ها جمع کرده بود.
این چیزها رو که می بینم قلبم بدجوری درد می گیره. اشکم زود در میاد.
دیگه فراوون هستن خانم ها و آقایون مسنی که کنار خیابون دست فروشی می کنن و چشمشون به دست من و شماس که با خرید فرضا یه جوراب صد تومان سود نصیبشون بشه.
دست رو بد چیزی گذاشتی نازی جان. بدجوری دگرگون شدم.
این پیر مردهایی که گفتی چرا نمیان برن سهام عدالت بگیرن؟؟؟؟
توی مملکت ما جای پیشرفت برای همه بازه
کسی که بخاطر پول کار نمیکنه همه بخاطر عشق و صفا و صمیمیت و روبوسی کار میکنن
شماها همتون دارین اغتشاش میکنید بخدا وگرنه ما تو زندگی چی کم داریم؟؟؟
حتما بخونید اینو
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=97151
تازه روابطمون با کشورهای دیگه توپ شده شما چرا همش آمریکا و اروپارو خارج میبینید؟مگه افغانستان و جزایر بی نام و منشان کشور خارجی نیستن؟

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
براي اينكه بدترين قسمت داستان جمهوري اسلامي ايران همين جاست

اينها همونهاي هستن كه رفتن انقلاب كردن رفتن جبهه جنگيدن

اينها كساني هستن كه از شكم خودشون زدن تا خوراك و لباسشونو بفرستن براي مبارزين اسلام در جبهه ها

اينها كساني هستن كه رفتن تو صف خون دادن كسانيكه پشت جبهه بودن كسانيكه شبها مي نشستن براي بسيجي هاي جبهه غذا بسته بندي مي كردن
پيرزنهاي كه شبها زير نور كم براي رزمنده ها جوراب كي بافتن
اينها كساني هستن كه در زمان جنگ از صداي بمب هاي صدام ...........................

ديگه نمي تونم بنويسمممممممممممم

ا

spow

اخراجی موقت
دوستان احساس پاک ***** شد
تو این مملکت برای یافتن چنین چیزی شما نیاز به پروکسی توپی دارید که اونارو هم عاشقان احساسات پاک شما هرروز ***** میکنند
نفسی تازه میخواهم در این گرداب بی فرجام

phalagh

مدیر بازنشسته
وقتی پیرمردی رو میبینم که جلوی پاساز نشسته چند اسباب بازی کوچولو و ارزان قیمت گذاشته جلوش که بفروشه و تازه فروش هم نمیره دلم به درد میاد.
از پله برقي پل عابر پياده اومدم پايين با بچهاي روبرو شدم و يه ترازو گفت 50 تومن... اون بچه اون موقع روز بايد يا تو زمين فوتبال ميبود يا سر كلاسهاي تابستوني.
وقتی جوونی رو میبینم که از زور اعتیاد نمیتونه راه بره .جوونی که مطمئنم 25 سال هم نداره. اعصابم خورد میشه.
ديدن اون همکلاسیم که وقتی میومد سر کلاس چشای سرخش از حدقه بیرون زده بود و معلوم بود که کشیده و اومده. دلمو به درد میاره. چرا باید یه دانشجوی فنی که قطعا از هوش و استعداد خوبی هم برخوردار بوده که تونسته توی رشته فنی دانشگاه دولتی قبول بشه به همچین روزی بیفته. یادمه یکی از دوستام میگفت حاضرم باهاش دوست بشم تا بتونم ترکش بدم.:w05:
یا اون یکی همکلاسیم که فكر ميكنم افسردگی حاد گرفته بود وقتی میرفتم سر کلاس میديدم که اول از همه اومده و آخر از همه میره دلم به درد میومد.به خودم میگم خدایا یعنی مشکلش چیه که اینطوری شده.

خدایا هر روز که پامو از خونه میزارم بیرون تا وقتی که برمیگردم کلی چیزای بد میبینم که حسابی حالمو میگیره و بعضیهاشون که تا مدتها فکرمو مشغول میکنه.
پس کی این همه بدبختی این همه فلاکت تموم میشه.

آخرین ویرایش:

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه روز توی مترو یه دختر بچه ی 10 ساله داشت بادکنک های عروسکی می فروخت نگاهش اینقدر معصوم بود که با وجود اینکه می دونستم قبل از رسیدنم به خونه اون بادکنکها سوراخ میشن ، با این وجود 3 تا ازش خریدم.

چرا این بچه توی مملکت اسلامی که برای هرچیزی ارزش و حرمت قائله باید توی کوچه و خیابون و مترو و هزار جای ناامن دیگه مجبور به دست فروشی باشه تا اینکه یه روز توی صفحه ی حوادث بخونیم : "جسد دختر بچه ای که بهش تجاوز شده بوده در فلان باغ در ناکجا آباد پیدا شد"

nma

عضو جدید
فقط ایران و فقط ایرانی باش همییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین[

بابك طراوت

عضو جدید
کاربر ممتاز
احساس پاك! وقتي به اين جريان فكر ميكنم... احساسم لكه دار و زخمي و خونين ميشه ... پاك نمي مونه ...

• Like
واکنش ها: nma

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
درد اورتر از همه اين حرفها اينكه اقايون مي شينن و از ميلياردها دلار صحبت مي كنن بطوريكه انگار در مورد پول خرد تو جيب باباشون حرف مي زنن

درد اوره وقتي اقاي ناطق نوري تو خونه چند هزار متري زندگي مي كننه
در اوره وقتي اقاي قرائتي مياد و از قران حرف مي زنه از كمك كردن به يتيم حرف مي زنه ولي خونه خودش چند هزار متره وقتي كه از حق حرف مي زنه

من مي خواهم از جمهوري اسلامي ايران بپرسم چطوره كه خود اقايون تو خونه هاي چند هزار متري زندگي مي كنن و بعد دم از اسلام و اسلاميت مي زنن

درد اوره كه اقاي احمدي نزاد ميليونها تومن تو هر سفر استانيش خرج مي كنه درصورتيكه در همون استانها مردم از گرسنگي دارن مي ميرن

من از تو مي پرسم جمهوري اسلامي تو كه اومدي تا سران مملكت حق مردم رو نخورن ، تو كه اومدي تا كاخ هاي شاهنشاهي برپا نشه ، توكه اومدي مردم در رفاه باشن تا بيت المال به ناحق خرج نشه

تو كه مي خواستي پول نفتمون سر سفره مردمم خودمون خرج بشه

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
مي دوني از چي ناراحتم از اينكه وقتي حرف از نفت و گاز مي شه ما تو دنيا يا اوليم يا دوم تو مملكتي زندگي مي كنيم كه اگه بخواهيم بشماريم بيش از چندين هزار معدن وجود داره از معدن طلا گرفته تا معدن مس و معادن ديگه ................
توي هر شهر وروستاي كه بري مردم توليد كننده يه محصول كشاورزي خاصي هستند
توليد كننده محصولاتي كه شايد هيچ جاي دنيا نباشه
يه زماني توليد كننده اول پسته در دنيا بوديم ولي الان نمي تونيم حتي به كشورهاي عربي صادر كنيم

يه زماني فرش ايران تنها فرش مطرح دنيا بود .......................

يه زماني خاويار ايران ...................

مي دونستيد پوست انار و پسته خاصيت انتي اكسيداني داره
مي دونستيد .........................
تو اين مملكت هر جاي كه پا بزاري خاكش طلاست ولي نمي دونم چرا مردمانش اينقدر فقيرن