مال ما يه حموم بود
كمكي از دستم بر مياد؟
كمكي از دستم بر مياد؟
ساختمان وسط دانشکده معماری ( قاآنی ) منظورتونه ؟!سلام به همگی.
از بچه های باشگاه کسی از خانه امتیاز که الان جزء ساختمان دانشگاه آزاد شیراز هست برداشت کرده؟
سلام دوستان من این ترم برداشت دارمو استادمون خیلی انسان سخت گیری است در انتخاب بنا تشریف دارن.
میگه نباید کسی قبلا ازش برداشت کرده باشه یا حداقل مرمت شده باشه که 1جاهاییش فرق کرده باشه
میخاستم بگم شما میتونید 1جایی رو که خوب باشه به من معرفی کنید برای پروژه این درس
اگه تو تهران و یا اطرافش باشه بهتره البته![]()
سلام دوستان من این ترم برداشت دارمو استادمون خیلی انسان سخت گیری است در انتخاب بنا تشریف دارن.
میگه نباید کسی قبلا ازش برداشت کرده باشه یا حداقل مرمت شده باشه که 1جاهاییش فرق کرده باشه
میخاستم بگم شما میتونید 1جایی رو که خوب باشه به من معرفی کنید برای پروژه این درس
خواهش می کنم عزیزم... مرسی...سلام عزیزم.من هنوزمرمت پاس نکردم.......وشرمنده که نمیتونم کمکی کنم....
نه دوستيم اونايي كه من ميشناسم برداشت شدهسلام دوستان من این ترم برداشت دارمو استادمون خیلی انسان سخت گیری است در انتخاب بنا تشریف دارن.
سلام خوب هستین ما این تروم برداشت داریم موندم کدوم بنا رو انتخاب کنم از ارومیه خواهشآ راهنماییم کنین
وای خدی من ما که این ترم بدبخت شدیم.داریم خانه ی طباطبایی های کاشانو برداشت میکنیم حالام استادمون نقشه های سه بعدیشو ازمون میخواد نمیدونم چه گلی بگیرم به سرم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بایگانی ( مراحل اجرای ساختمان از ابتدا و تا انتها | بایگانی تالار معماری | 152 | |
![]() |
بایگانی (اموزش مقدماتی اسکیس) | بایگانی تالار معماری | 33 | |
![]() |
بایگانی ( مباحث فنی ساختمان) | بایگانی تالار معماری | 21 | |
![]() |
بایگانی (کارگاه ماکت سازی) | بایگانی تالار معماری | 381 | |
![]() |
بایگانی (خط و فونت برای شیت بندی) | بایگانی تالار معماری | 85 |