بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسکیس

اسکیس

با سلام . با اجازه نوشین من اینجا چند تا عکس می ذارم .و همین طور بااجازه ی صاحبان کارها.
از دومان هم بابت تموم تلاشش ممنونم .
امیدوارم به درد بخورن .
بدون شرح.....

آخرین ویرایش:

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته همون طور که دومان عزیز گفتن به نظر من هم دیدن کار های تکراری زیاد کمک نمی کنه بهتره اصول رو یاد بگیریم . با دیدن نمونه کار فقط متوجه می شیم که در چه حدی هستیم نسبت به بقیه . و اگر نیازی هست تلاش بیشتری می کنیم .
موفق باشید:gol:

البته همون طور که دومان عزیز گفتن به نظر من هم دیدن کار های تکراری زیاد کمک نمی کنه بهتره اصول رو یاد بگیریم . با دیدن نمونه کار فقط متوجه می شیم که در چه حدی هستیم نسبت به بقیه . و اگر نیازی هست تلاش بیشتری می کنیم .
موفق باشید:gol:
:w40:ممنون از راهنماییتون.مخصوصا از نمونه اسکیسها:w42:.

leon

عضو جدید
سلام
کسی از دوستان فایل PDF کتاب Architectural Rendering Techniques: A Color Reference که مربوط به راندو هست رو نداره ؟

زاها

عضو جدید
خوبه منم هستم فقط من الان میخوام چندتااسکیس بذارم ولی نمی دونم کجا برم:surprised:

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز برای درست کردن شکلهای کروی وحجمی بهترین جنس پلی کربنات است که مشابه پلکس ولی مقاوم تر از پلکس.برای درست کردن یک کره مثلا به قطر 5 سانت باید یک قطعه ی مکعب مربع کمی بزرگتر از قطر کره مورد نظر مثلا 6*6*6ببری با اره.بعد قطعه را به تراشکاری داده تا شکل مورد نظر را برات درست کند بعد با ابزار مخصوص سمباده و پرداخت با پولیش و لیسه ان را تمیز کنی.
آدرس محل کار من:تبریز میدان ساعت روبروی پمپ بنزین پاساژ نیری کانون تبلیغاتی طرح و نقش.

ای بابا .... این آدرسی که دادین من مغازه کناریش دائما میام پلات بگیرم....:D:biggrin::biggrin:
موفق باشید.
ببخشید برش هم میدین؟ منظورم اینه که فقط سفارش برش هم قبول می کنین؟

آخرین ویرایش:

rana.7

عضو جدید
اون مسابقه اسكيس كه بين بچه هاي اينجا بود ديگه تموم شد؟خوب بود حداقل ماهاييم كه نميتونستيم شركت كنيم ولي يه چيزي ياد ميگرفتيم.قبلا اينجا فعال تر بود:)

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون مسابقه اسكيس كه بين بچه هاي اينجا بود ديگه تموم شد؟خوب بود حداقل ماهاييم كه نميتونستيم شركت كنيم ولي يه چيزي ياد ميگرفتيم.قبلا اينجا فعال تر بود:)

نه عزیزم تموم نشده :smile:نوشین یه مدت درگیر پروژه هاشه وقتی برگرده دوباره اینجا فعال می شه . اگر کار هم نمی ذارین ای کاش نظر بدین . ;) :gol:

• Like
واکنش ها: leon

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش به جای عکسشون نوع نوشتنشونو یاد بدین چون من از فونت های بالا خیلی خوشم اومده

I'M SOMEONE

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
:redface:ببینم کارگاه اسکیس نمیخواد تابستون فعال باشه

marjan.h

عضو جدید
سلام .:)
ببخشید من جواب می دم .نوشین بیاد فعال می شه ;) امیدوارم زودتر فعال بشه.:smile:
فقط این پروژه ها تموم بشه:mad:..... من دیگه نا ندارم:cry::cry::cry:
آی گفتی از دست این پروژه ها!!!!:confused:!مدت هاست آرزوی خواب شب و دارم!!
آره نوشین جون که بیاد اینجا دوباره بازارش داغ میشه.
نوشییییییییییییییییییییییین جوننننننننننننننننن منتظرتیممممممممم.
زود بیا.

erick

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاخره تموم می شه و چیزی که از این همه بی خوابی و سختی باقی می مونه کارهای خوبه بچه هاس. همگی خسته نباشید.:w30:

erick

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته که نوشین باعث فعال شدن کارگاه اسکیس می شه ولی اون خودشم راضی نیست که وقتی نیست بچه ها بیکار بشینن .... بیاید تا وقتی که نوشین بیاد چراغ این تاپیکو روشن نگه داریم....بچه ها بیاید همین الان بشینیمو در مورد هر چیزی که دوست داریم اسکیس بزنیم و بذاریم اینجا..........................:w17:

nino

مدیر بازنشسته

نه عزیزم تموم نشده :smile:نوشین یه مدت درگیر پروژه هاشه وقتی برگرده دوباره اینجا فعال می شه . اگر کار هم نمی ذارین ای کاش نظر بدین . ;) :gol:

سلام
:redface:ببینم کارگاه اسکیس نمیخواد تابستون فعال باشه

زود بیا.

درسته که نوشین باعث فعال شدن کارگاه اسکیس می شه ولی اون خودشم راضی نیست که وقتی نیست بچه ها بیکار بشینن .... بیاید تا وقتی که نوشین بیاد چراغ این تاپیکو روشن نگه داریم....بچه ها بیاید همین الان بشینیمو در مورد هر چیزی که دوست داریم اسکیس بزنیم و بذاریم اینجا..........................:w17:

دوستای عزیزم . راستش اریک حرفی رو من میخواستم بگم گفت . من واقعا متاسفم که اینقدر درگیر کار و پایان نامه شدم و اغلب خونه نیستم . شاید ماهای بعد حتی بدتر هم بشه . برای همین میخواستم که منتظر من نباشید همیشه که من نیستم . پس یکی لطف کنه و برای بچه ها موضوع تعیین کنه با توجه به موضوعات کنکور ارشد . از ازاده عزیز هم کمک بگیرید . دومان . سیمین جان..... . همه با هم ;)

nino

مدیر بازنشسته
http://i37.tinypic.com/j5xvuc.jpg
اینو همین الان در عرض 10 دقیقه کشیدم زیاد جالب نیست ولی واسه شروع خوبه......
نوشین بیا زودتر ما منتظرتیم.......................................
اریک جان کارت رو دیدم
اول نگفته بودی موضوعش چیه ؟
چیزی که لازمه حتی اگه رنگ نمی کنی دسن با راپید هست .
یه مقدار بینظمی تو شیت بندیت هست که اینطوری مرز بین مطالبی که تو شیت گذاشتی مشخص نیست . سعی کن با توجه به شیتهای خوبی که بچه ها از اسکیسها تو تاپیک ها گذاشتن کمک بگیری چون بهتر عادت کنی و اونو تمرین کنی
از لحاظ پرسپکتیو خوب شده . منتها باید به ابعاد هم توجه کنی

مرسی .
موفق باشی ;)

erick

عضو جدید
کاربر ممتاز
اریک جان کارت رو دیدم
اول نگفته بودی موضوعش چیه ؟
چیزی که لازمه حتی اگه رنگ نمی کنی دسن با راپید هست .
یه مقدار بینظمی تو شیت بندیت هست که اینطوری مرز بین مطالبی که تو شیت گذاشتی مشخص نیست . سعی کن با توجه به شیتهای خوبی که بچه ها از اسکیسها تو تاپیک ها گذاشتن کمک بگیری چون بهتر عادت کنی و اونو تمرین کنی
از لحاظ پرسپکتیو خوب شده . منتها باید به ابعاد هم توجه کنی

مرسی .
موفق باشی ;)
ممنونم که نظر دادی.
گفتم که اینو فقط گذاشتم تا بچه ها یه حرکتی انجام بدن تا بدونن اگه تو هم نباشی اینجا می تونه کارا ادامه پیدا کنه.................نکته هاتو قبول دارم ولی من تو این کار هر چی در اون لحظه تو ذهنم بود رو کشیدم نه چیزه دیگه ای........ پس یه لطفی کن اگه وقت کردی یه موضوع بدی تا بچه ها کار کنن.....رو موضوع های بعدی رو من هم می تونی حساب کنی:victory:

nino

مدیر بازنشسته
سلام به همگی
کارایی که مربوط به خود بچه ها باشه اینجا کمه فکر میکنم اگه به جای کارای خیلی قوی و خیلی قشنگ که خیلی زمان هم بردن بهتره کارای خودمونو بذاریم که ملموس تر و قابل استفاده ترن:)پروژهی بیان 2 مو میذارم میدان امام همدانه یه وقت فکر نکننین اعتماد به نفس کاذب داشتما ولی روش خیلی زحمت کشیدم 1 هفتهی تموم روش راندو کردم خوشحال میشم نظر بدین
مرسی عزیزم
خیلی خوش اومدی
کار عالی بود ;)

erick

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی عزیزم
چطوره از موضوعات اسکیس ارشد پارسال شروع کنید و برید به عقب یا برعکس . ;)
از موضوعاتی که بچه ها یتهاشو تو تاپیک ها گذاشتن هم استفاده کنید عالیه که نمونه کار هم هست بچه دیده باشن ;)
باشه......حتما......خیالن راحت نمی ذاریم بچه ها جای خالیتو حس کنه....
:w41:

I'M SOMEONE

عضو جدید
کاربر ممتاز
زود بیا.
ن که این ترم فقط یه تحویل داشتم اونم پرزانته بود که زیاد خسته کننده نبود:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.