البته همون طور که دومان عزیز گفتن به نظر من هم دیدن کار های تکراری زیاد کمک نمی کنه بهتره اصول رو یاد بگیریم . با دیدن نمونه کار فقط متوجه می شیم که در چه حدی هستیم نسبت به بقیه . و اگر نیازی هست تلاش بیشتری می کنیم .
موفق باشید![]()
اين عكسا مشكل داره و باز نميشه يا ايراد از كامپيوتر منه؟سلام سری دوم اسکیسهای منتخب که به لطف آرشیتکت آزاده عزیز به دستم رسیده ...
![]()
![]()
![]()
![]()
اين عكسا مشكل داره و باز نميشه يا ايراد از كامپيوتر منه؟![]()
سلاممن کلاس اسکیس دارماگه میخوای بیا پیشیم
![]()
![]()
دوست عزیز برای درست کردن شکلهای کروی وحجمی بهترین جنس پلی کربنات است که مشابه پلکس ولی مقاوم تر از پلکس.برای درست کردن یک کره مثلا به قطر 5 سانت باید یک قطعه ی مکعب مربع کمی بزرگتر از قطر کره مورد نظر مثلا 6*6*6ببری با اره.بعد قطعه را به تراشکاری داده تا شکل مورد نظر را برات درست کند بعد با ابزار مخصوص سمباده و پرداخت با پولیش و لیسه ان را تمیز کنی.
آدرس محل کار من:تبریز میدان ساعت روبروی پمپ بنزین پاساژ نیری کانون تبلیغاتی طرح و نقش.
اون مسابقه اسكيس كه بين بچه هاي اينجا بود ديگه تموم شد؟خوب بود حداقل ماهاييم كه نميتونستيم شركت كنيم ولي يه چيزي ياد ميگرفتيم.قبلا اينجا فعال تر بود![]()
سلام
ببینم کارگاه اسکیس نمیخواد تابستون فعال باشه
آی گفتی از دست این پروژه ها!!!!سلام .
ببخشید من جواب می دم .نوشین بیاد فعال می شهامیدوارم زودتر فعال بشه.
فقط این پروژه ها تموم بشه..... من دیگه نا ندارم
![]()
درسته که نوشین باعث فعال شدن کارگاه اسکیس می شه ولی اون خودشم راضی نیست که وقتی نیست بچه ها بیکار بشینن .... بیاید تا وقتی که نوشین بیاد چراغ این تاپیکو روشن نگه داریم....بچه ها بیاید همین الان بشینیمو در مورد هر چیزی که دوست داریم اسکیس بزنیم و بذاریم اینجا..........................سلام .
![]()
اون مسابقه اسكيس كه بين بچه هاي اينجا بود ديگه تموم شد؟خوب بود حداقل ماهاييم كه نميتونستيم شركت كنيم ولي يه چيزي ياد ميگرفتيم.قبلا اينجا فعال تر بود![]()
نه عزیزم تموم نشدهنوشین یه مدت درگیر پروژه هاشه وقتی برگرده دوباره اینجا فعال می شه . اگر کار هم نمی ذارین ای کاش نظر بدین .
![]()
![]()
سلام
ببینم کارگاه اسکیس نمیخواد تابستون فعال باشه
سلام .
![]()
آی گفتی از دست این پروژه ها!!!!!مدت هاست آرزوی خواب شب و دارم!!
آره نوشین جون که بیاد اینجا دوباره بازارش داغ میشه.
نوشییییییییییییییییییییییین جوننننننننننننننننن منتظرتیممممممممم.
زود بیا.
درسته که نوشین باعث فعال شدن کارگاه اسکیس می شه ولی اون خودشم راضی نیست که وقتی نیست بچه ها بیکار بشینن .... بیاید تا وقتی که نوشین بیاد چراغ این تاپیکو روشن نگه داریم....بچه ها بیاید همین الان بشینیمو در مورد هر چیزی که دوست داریم اسکیس بزنیم و بذاریم اینجا..........................![]()
اریک جان کارت رو دیدمhttp://i37.tinypic.com/j5xvuc.jpg
اینو همین الان در عرض 10 دقیقه کشیدم زیاد جالب نیست ولی واسه شروع خوبه......
نوشین بیا زودتر ما منتظرتیم.......................................
ممنونم که نظر دادی.اریک جان کارت رو دیدم
اول نگفته بودی موضوعش چیه ؟
چیزی که لازمه حتی اگه رنگ نمی کنی دسن با راپید هست .
یه مقدار بینظمی تو شیت بندیت هست که اینطوری مرز بین مطالبی که تو شیت گذاشتی مشخص نیست . سعی کن با توجه به شیتهای خوبی که بچه ها از اسکیسها تو تاپیک ها گذاشتن کمک بگیری چون بهتر عادت کنی و اونو تمرین کنی
از لحاظ پرسپکتیو خوب شده . منتها باید به ابعاد هم توجه کنی
مرسی .
موفق باشی
![]()
مرسی عزیزمسلام به همگی
کارایی که مربوط به خود بچه ها باشه اینجا کمه فکر میکنم اگه به جای کارای خیلی قوی و خیلی قشنگ که خیلی زمان هم بردن بهتره کارای خودمونو بذاریم که ملموس تر و قابل استفاده ترنپروژهی بیان 2 مو میذارم میدان امام همدانه یه وقت فکر نکننین اعتماد به نفس کاذب داشتما ولی روش خیلی زحمت کشیدم 1 هفتهی تموم روش راندو کردم خوشحال میشم نظر بدین
باشه......حتما......خیالن راحت نمی ذاریم بچه ها جای خالیتو حس کنه....مرسی عزیزم
چطوره از موضوعات اسکیس ارشد پارسال شروع کنید و برید به عقب یا برعکس .
از موضوعاتی که بچه ها یتهاشو تو تاپیک ها گذاشتن هم استفاده کنید عالیه که نمونه کار هم هست بچه دیده باشن![]()
ن که این ترم فقط یه تحویل داشتم اونم پرزانته بود که زیاد خسته کننده نبودآی گفتی از دست این پروژه ها!!!!!مدت هاست آرزوی خواب شب و دارم!!
آره نوشین جون که بیاد اینجا دوباره بازارش داغ میشه.
نوشییییییییییییییییییییییین جوننننننننننننننننن منتظرتیممممممممم.
زود بیا.