سلام.منم طرح این ترمم بیمارستان 96 تختخوابی.ممنون میشم اگه اطلاعات بیشتری داشتید در اختیارم بزارید![]()
سلام فهيمه جان ، من براي مطالعات بخش اورژانس رو برداشتم البته هنوز سايت رو به ما ندادن شما سايت طراحيتون كجاست ؟سلام.منم طرح این ترمم بیمارستان 96 تختخوابی.ممنون میشم اگه اطلاعات بیشتری داشتید در اختیارم بزارید![]()
انشاا... غم آخرت باشهسلااااام
منم اومدم.........
منم طرح و پروژه این ترمم رو میگم ............ولی مطمئنآ خودم باید دنبالش برم.....یعنی کسی نمیتونه کمکم کنه......
تمرینات معماری 2
بررسی و بازدید از 2 هنرستان ...... که باید مقایسه کنیم و ایرادهاشونو بر طرف کنیم .....بعد با استفاده از نویفرت استانداردها رو در بیاریم....و بعد در مرحله آخر طراحی خودمونو شروع کنیم...
مراحل کار :
1- پلان - نماها - مقاطع - سایت پلان - عکس - فیلم ......از 2 مدرسه رو آماده و تهیه میکنیم......( که از شانس بد ما سازمان نوسازی مدارس به هیچ وجه نقشه به دانشجو نمیده حتی با معرفی نامه .....یعنی باید رولووه کنیم......)
2-تحلیل فضاها (رنگ آمیزی فضاها ) - مقطع از داخل فضاها
3- تعیین ابعاد و اندازه فضاها + استاندارد فضاها...
.......ابعاد در 3 استاندارد معرفی میشود... حداقل فضا - مطلوب - حداکثر
4- روابط فضایی ( مثلآ رابطه ی آتلیه ها با اتاق مربی و ... )
......( از روی پلان مشخص میکنیم که فضاها کجا قرار گرفته و به چع علت... مثلآ با یک جمله کوتاه به این صورت عمل میکنیم که به علت سر و صدا آتلیه ها طبقه پایین و کلاسها طبقه بالا...)
5- تحلیل فرمی و حجمی بنا ( مثلآ بنای ما در حجم تشکیل شده از یک مربع - مثلث و یک دایره).....فضاها را تفکیک میکنیم و مساحت هر فضا و فرم را مشخص میکنیم...
تا اینجا مراحل بررسی هنرستانها تمام میشود...
و در مرحله آخر با توجه از استانداردها ایده و طرح خود را پایه ریزی میکنیم....
6- برنامه فیزیکی..... 1- معرفی فضاهای موردنیاز در طرح ما ...(آتلیه نقاشی - آتلیه نقشه کشی و ... )
2-روابط فضایی ( دیاگرام)
3- استاندارد فضایی
و بقیه کارها مثل طراحی هنرتان و ساخت ماکت............![]()
سلام دوستان
موضوع درس ما عوض شده الان شده طراحی مسکن
یه سایت در کرج.میخواستم ببینم کسی می تونه کمکم کنه؟
حالا کامل ترشو بدن می گم
سلااااام
منم اومدم.........
منم طرح و پروژه این ترمم رو میگم ............ولی مطمئنآ خودم باید دنبالش برم.....یعنی کسی نمیتونه کمکم کنه......
تمرینات معماری 2
بررسی و بازدید از 2 هنرستان ...... که باید مقایسه کنیم و ایرادهاشونو بر طرف کنیم .....بعد با استفاده از نویفرت استانداردها رو در بیاریم....و بعد در مرحله آخر طراحی خودمونو شروع کنیم...
مراحل کار :
1- پلان - نماها - مقاطع - سایت پلان - عکس - فیلم ......از 2 مدرسه رو آماده و تهیه میکنیم......( که از شانس بد ما سازمان نوسازی مدارس به هیچ وجه نقشه به دانشجو نمیده حتی با معرفی نامه .....یعنی باید رولووه کنیم......)
2-تحلیل فضاها (رنگ آمیزی فضاها ) - مقطع از داخل فضاها
3- تعیین ابعاد و اندازه فضاها + استاندارد فضاها...
.......ابعاد در 3 استاندارد معرفی میشود... حداقل فضا - مطلوب - حداکثر
4- روابط فضایی ( مثلآ رابطه ی آتلیه ها با اتاق مربی و ... )
......( از روی پلان مشخص میکنیم که فضاها کجا قرار گرفته و به چع علت... مثلآ با یک جمله کوتاه به این صورت عمل میکنیم که به علت سر و صدا آتلیه ها طبقه پایین و کلاسها طبقه بالا...)
5- تحلیل فرمی و حجمی بنا ( مثلآ بنای ما در حجم تشکیل شده از یک مربع - مثلث و یک دایره).....فضاها را تفکیک میکنیم و مساحت هر فضا و فرم را مشخص میکنیم...
تا اینجا مراحل بررسی هنرستانها تمام میشود...
و در مرحله آخر با توجه از استانداردها ایده و طرح خود را پایه ریزی میکنیم....
6- برنامه فیزیکی..... 1- معرفی فضاهای موردنیاز در طرح ما ...(آتلیه نقاشی - آتلیه نقشه کشی و ... )
2-روابط فضایی ( دیاگرام)
3- استاندارد فضایی
و بقیه کارها مثل طراحی هنرتان و ساخت ماکت............![]()
اعظم جان اين كه هماهنگ باشه يا در تضاد بر ميگرده به مطالعاتت . اگه ميشد بگي سايتت كجاست و يا با گوگل ارت يا حتي عكس ميذاشتي عالي بود كه روش يه بحثي بكنيم ولي كتاب مفاهيم پايه در معماري رو نگاه كن توش تحليل هاي خوبي داره .
سلام.منم طرح هتل دارم ولی فایل هتل قبلی که باز نشد.این را هم دارم دانلود می کنم0میشه بگید ورژنش چند؟
سلام بچه ها........
خدا بیامرزه اموات همتونو.........
ببخشید این 2 روز نتونستم بیام کارت بزنم....تا امروز که مثلآ عیده من دنبال پروژم بودم....
فیلم و عکسش که مرحله اول بود تموم شد.....نقشه سایت پلان هم فردا آماده میشه
توضیح در مورد تمرینات معماری....
اول ترسیم فنی و درک و بیان 1رو که پاس کردی بهت تمرینات معماری 1 رو میدن
بعد که تمرینات معماری یک رو پاس کردی تمرینات معماری 2 رو میدن
بعدش تمرینات معماری 2 رو پاس کردی طراحی معماری رو میگیری
بعدش طراحی معماری رو که پاس کردی طراحی فنی رو میگیری
بعدشم دست آخر که اینو پاس کردی کارآموزی رو میگیری
خدا رحمت کنه امواتتونو![]()
مارال جون ممنون از راهنماییتون.
بله منظورم از سنتی این بود که 2 تا ساختمانی که در طرفین سایت قرار دارن از خانه های دوره ی قاجار هستن.
همون طوری که شما میگي بخش مطالعاتی خيلي مهمه.من که هنوز معلوم نیست طرحم همین باشه ( احتمالش 30% ) ولی اگه بشه اول باید مطالعاتشو انجام بدم...(ساختمان های با ارزش اطراف...ارتباطات با ارزش(پیاده رو_فضاهای جمعی_جوی آب))مثلا واسه جلسه ی آینده باید واسه حرکت اصلاحیه ی پیاده رو طرح بدیم...و در آخر واسه سایت طرح پیشنهاد بدیم و ماکت بسازیم.
حالا اگه قطعی بشه عکس و سایت پلان حتما می ذارم.
قلموی ریگر؟!!!![]()
![]()
در کار سمت راست شاخه ها خوب کار نشده .و دلیل ان عدم استفاده از قلمو ریگر بوده تکنیکش هم خیس در خیس است که باید خشک در خیس باشد. ولی در کار سمت چپ شاخه هامناسب تراند چون بعد دارد ولی برگ ها زیاد خوب کار نشده.چمنزارهای پشت درخت هم باید روشنتر باشد تا مسافت را بهتر نشان دهد.
salam khobid?
man ye taze varedam
emroz in sito pida kardam
omidvaram betonim az etelaate hamdige estefade konim
سلام.
طرح این ترم ما خانه است.
کانسپت های مختلفی میشه برای اون داد مثل آرامش نور رنگ...
اما میخوام یه کانسپت خوب براش پیدا کنم به نظرتون چیکار کنم؟
مرسي رئيس
سلاممرسي اعظم جان
خيلي كار خوبي كردي عكسا رو گذاشتي
من پيشنهاد ميدم كه كتاب مفاهيم پايه در معماري صفحه 130 تا 174 ( پاسخ به بافت) رو حتما نگاه كني . هم تو تحليل كمك ميكنه هم تصميم گيري براي طراحي
البته من همه پستها رو نگاه كردم تا يادم بياد موضوعت چي بوده كه گفته بودي سفره خانه و محل اقامت . خوب چون بنات تقريبا گسترده است و اگه بخواي چند طبقه كار كني بايد حواست به خط آسمان و دو تا بناي كناري باشه .
من خودم اگه ميخواستم طراحي كنم كاملا هماهنگ با سايت طراحي ميكردم ولي اصلا از عناصر سنتي استفاده نمي كردم . مدرن ولي نه متضاد با سايت . اتفاقا خيلي كارها هست كه مثلا تو محله قديمي ساخته ميشه ميتوني برسي كني . همين مركز ژرژ پمپيدو پيانو تو يك محله قديميه كه ميبيبي كاملا متضاد با سايت برخورد كرده . در هر حال بايد انتخاب كني