بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آلوین

عضو جدید
کاربر ممتاز

فهیمه

عضو جدید
سلام.منم طرح این ترمم بیمارستان 96 تختخوابی.ممنون میشم اگه اطلاعات بیشتری داشتید در اختیارم بزارید:)

maral55

مدیر بازنشسته
سلام.منم طرح این ترمم بیمارستان 96 تختخوابی.ممنون میشم اگه اطلاعات بیشتری داشتید در اختیارم بزارید:)

فکر کنم در این مورد نوشین کمک بیشتر بتونه کمکت کنه حالا خودش میاد جواب میده

nino

مدیر بازنشسته
سلام فهيمه جان ، من براي مطالعات بخش اورژانس رو برداشتم البته هنوز سايت رو به ما ندادن شما سايت طراحيتون كجاست ؟
كتاب استانداردهاي طراحي بيمارستان انتشارات دانشگاه تهران خيلي به درد بخوره . ;)

maxer

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلااااام
منم اومدم.........
منم طرح و پروژه این ترمم رو میگم ............ولی مطمئنآ خودم باید دنبالش برم.....یعنی کسی نمیتونه کمکم کنه......:surprised:

تمرینات معماری 2

بررسی و بازدید از 2 هنرستان ...... که باید مقایسه کنیم و ایرادهاشونو بر طرف کنیم .....بعد با استفاده از نویفرت استانداردها رو در بیاریم....و بعد در مرحله آخر طراحی خودمونو شروع کنیم...

مراحل کار :

1- پلان - نماها - مقاطع - سایت پلان - عکس - فیلم ......از 2 مدرسه رو آماده و تهیه میکنیم......( که از شانس بد ما سازمان نوسازی مدارس به هیچ وجه نقشه به دانشجو نمیده حتی با معرفی نامه .....یعنی باید رولووه کنیم......:surprised:)

2-تحلیل فضاها (رنگ آمیزی فضاها ) - مقطع از داخل فضاها

3- تعیین ابعاد و اندازه فضاها + استاندارد فضاها...
.......ابعاد در 3 استاندارد معرفی میشود... حداقل فضا - مطلوب - حداکثر

4- روابط فضایی ( مثلآ رابطه ی آتلیه ها با اتاق مربی و ... )
......( از روی پلان مشخص میکنیم که فضاها کجا قرار گرفته و به چع علت... مثلآ با یک جمله کوتاه به این صورت عمل میکنیم که به علت سر و صدا آتلیه ها طبقه پایین و کلاسها طبقه بالا...)

5- تحلیل فرمی و حجمی بنا ( مثلآ بنای ما در حجم تشکیل شده از یک مربع - مثلث و یک دایره).....فضاها را تفکیک میکنیم و مساحت هر فضا و فرم را مشخص میکنیم...

تا اینجا مراحل بررسی هنرستانها تمام میشود...

و در مرحله آخر با توجه از استانداردها ایده و طرح خود را پایه ریزی میکنیم....

6- برنامه فیزیکی..... 1- معرفی فضاهای موردنیاز در طرح ما ...(آتلیه نقاشی - آتلیه نقشه کشی و ... )
2-روابط فضایی ( دیاگرام)
3- استاندارد فضایی

و بقیه کارها مثل طراحی هنرتان و ساخت ماکت............:w28:

آلوین

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااام
منم اومدم.........
منم طرح و پروژه این ترمم رو میگم ............ولی مطمئنآ خودم باید دنبالش برم.....یعنی کسی نمیتونه کمکم کنه......:surprised:

تمرینات معماری 2

بررسی و بازدید از 2 هنرستان ...... که باید مقایسه کنیم و ایرادهاشونو بر طرف کنیم .....بعد با استفاده از نویفرت استانداردها رو در بیاریم....و بعد در مرحله آخر طراحی خودمونو شروع کنیم...

مراحل کار :

1- پلان - نماها - مقاطع - سایت پلان - عکس - فیلم ......از 2 مدرسه رو آماده و تهیه میکنیم......( که از شانس بد ما سازمان نوسازی مدارس به هیچ وجه نقشه به دانشجو نمیده حتی با معرفی نامه .....یعنی باید رولووه کنیم......:surprised:)

......( از روی پلان مشخص میکنیم که فضاها کجا قرار گرفته و به چع علت... مثلآ با یک جمله کوتاه به این صورت عمل میکنیم که به علت سر و صدا آتلیه ها طبقه پایین و کلاسها طبقه بالا...)

5- تحلیل فرمی و حجمی بنا ( مثلآ بنای ما در حجم تشکیل شده از یک مربع - مثلث و یک دایره).....فضاها را تفکیک میکنیم و مساحت هر فضا و فرم را مشخص میکنیم...

6- برنامه فیزیکی..... 1- معرفی فضاهای موردنیاز در طرح ما ...(آتلیه نقاشی - آتلیه نقشه کشی و ... )
2-روابط فضایی ( دیاگرام)
3- استاندارد فضایی

انشاا... غم آخرت باشه
اين همه !!!

roya2

عضو جدید
سلام دوستان
موضوع درس ما عوض شده الان شده طراحی مسکن

یه سایت در کرج.میخواستم ببینم کسی می تونه کمکم کنه؟:redface:
حالا کامل ترشو بدن می گم

maral55

مدیر بازنشسته
سلام دوستان
موضوع درس ما عوض شده الان شده طراحی مسکن

یه سایت در کرج.میخواستم ببینم کسی می تونه کمکم کنه؟:redface:
حالا کامل ترشو بدن می گم

تو حالا بیشتر توضیح بده ما ببینیم چه کمکی می تونیم بکنیم
قطعا اینجا خیلی ها طرح 2 پاس کردن

maral55

مدیر بازنشسته
سلااااام
منم اومدم.........

تمرینات معماری 2

مراحل کار :

2-روابط فضایی ( دیاگرام)
3- استاندارد فضایی

اووو خدا بهت صبر بده بهرام!
میگم راستی این تمرینات معماری چه درسی هست ؟ما نداشتیم که

azam

عضو جدید
اعظم جان اين كه هماهنگ باشه يا در تضاد بر ميگرده به مطالعاتت . اگه ميشد بگي سايتت كجاست و يا با گوگل ارت يا حتي عكس ميذاشتي عالي بود كه روش يه بحثي بكنيم ولي كتاب مفاهيم پايه در معماري رو نگاه كن توش تحليل هاي خوبي داره .

ممنون نوشین جان.
باشه حتما عکس و سایت پلان از سایتم می ذارم...سایت توی اصفهانه...محله های قدیمیه اصفهان.
زودتر می خواستم بذارم ولی تا آخر این هفته معلوم می شه با همین استاد می تونم کلاس بگیرم یا نه.چون من توی این گروه نبودم و لی خیلی دوست دارم با همین استاد طرحمو بگیرم...اگه بتونم بقیه کلاسامو ساعتشو عوض کنم درست میشه.به محض این که قطعی شد حتما می ذارمش...;)

maxer

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها........
خدا بیامرزه اموات همتونو.........:surprised:

ببخشید این 2 روز نتونستم بیام کارت بزنم....تا امروز که مثلآ عیده من دنبال پروژم بودم....
فیلم و عکسش که مرحله اول بود تموم شد.....نقشه سایت پلان هم فردا آماده میشه:confused:

توضیح در مورد تمرینات معماری....

اول ترسیم فنی و درک و بیان 1رو که پاس کردی بهت تمرینات معماری 1 رو میدن
بعد که تمرینات معماری یک رو پاس کردی تمرینات معماری 2 رو میدن
بعدش تمرینات معماری 2 رو پاس کردی طراحی معماری رو میگیری
بعدش طراحی معماری رو که پاس کردی طراحی فنی رو میگیری
بعدشم دست آخر که اینو پاس کردی کارآموزی رو میگیری:surprised::confused:

خدا رحمت کنه امواتتونو:eek:

عمه زری

عضو جدید
هتل

هتل

سلام.منم طرح هتل دارم ولی فایل هتل قبلی که باز نشد.این را هم دارم دانلود می کنم0میشه بگید ورژنش چند؟

maral55

مدیر بازنشسته
سلام بچه ها........
خدا بیامرزه اموات همتونو.........:surprised:

ببخشید این 2 روز نتونستم بیام کارت بزنم....تا امروز که مثلآ عیده من دنبال پروژم بودم....
فیلم و عکسش که مرحله اول بود تموم شد.....نقشه سایت پلان هم فردا آماده میشه:confused:

توضیح در مورد تمرینات معماری....

اول ترسیم فنی و درک و بیان 1رو که پاس کردی بهت تمرینات معماری 1 رو میدن
بعد که تمرینات معماری یک رو پاس کردی تمرینات معماری 2 رو میدن
بعدش تمرینات معماری 2 رو پاس کردی طراحی معماری رو میگیری
بعدش طراحی معماری رو که پاس کردی طراحی فنی رو میگیری
بعدشم دست آخر که اینو پاس کردی کارآموزی رو میگیری:surprised::confused:

خدا رحمت کنه امواتتونو:eek:

بهرام جان مگه شما کارشناسی نیستی؟

maral55

مدیر بازنشسته
مارال جون ممنون از راهنماییتون.
بله منظورم از سنتی این بود که 2 تا ساختمانی که در طرفین سایت قرار دارن از خانه های دوره ی قاجار هستن.
همون طوری که شما میگي بخش مطالعاتی خيلي مهمه.من که هنوز معلوم نیست طرحم همین باشه ( احتمالش 30% ) ولی اگه بشه اول باید مطالعاتشو انجام بدم...(ساختمان های با ارزش اطراف...ارتباطات با ارزش(پیاده رو_فضاهای جمعی_جوی آب))مثلا واسه جلسه ی آینده باید واسه حرکت اصلاحیه ی پیاده رو طرح بدیم...و در آخر واسه سایت طرح پیشنهاد بدیم و ماکت بسازیم.
حالا اگه قطعی بشه عکس و سایت پلان حتما می ذارم.

خیلی خوبه ما منتظر عکسا و کارت هستیم اعظم جان

archi_arch

مدیر بازنشسته

در کار سمت راست شاخه ها خوب کار نشده .و دلیل ان عدم استفاده از قلمو ریگر بوده تکنیکش هم خیس در خیس است که باید خشک در خیس باشد. ولی در کار سمت چپ شاخه هامناسب تراند چون بعد دارد ولی برگ ها زیاد خوب کار نشده.چمنزارهای پشت درخت هم باید روشنتر باشد تا مسافت را بهتر نشان دهد.
قلموی ریگر؟!!!
مقداد جان میشه بیشتر درباره ی اینها توضیح بدی راستش من زیاد متوجه ی اشکالات اینها نشدم!:redface:

• Like
واکنش ها: azam

دينا

عضو جدید
سلام

سلام

سلام نينو ي عزيز
مديريتتون رو در اين تالار تبريك مي گم وموفقيت هرچه بيشتررو براي شما دوست عزيز ارزومندم .:gol::gol:
درمورد طرح اين ترم ماقراره يه فرهنگسرا طراحي كنيم وهنوز درمطالعاته اوليه بسر مي بريم
من هنوزهم درمورده كانسپتش فكرنكردم .

Dream

عضو جدید
salam khobid?
man ye taze varedam
emroz in sito pida kardam
omidvaram betonim az etelaate hamdige estefade konim

nino

مدیر بازنشسته
سلام.
طرح این ترم ما خانه است.
کانسپت های مختلفی میشه برای اون داد مثل آرامش نور رنگ...
اما میخوام یه کانسپت خوب براش پیدا کنم به نظرتون چیکار کنم؟

عزيزم كاراي خانه آندو رو ببين كه خيلي عالي از نور استفاده كرده

pak

عضو جدید
من این ترم مو ضوع طرحم تجاری
اگه کسی مطلبی در این باره داره ممنون می شم برام بفرسته:)

archi_arch

مدیر بازنشسته
مقداد جان دیگه از توصیف خبری نیست؟:redface:
میدونی واسه من هنوز جا نیفتاده راستش هی میام عکسارو میبینم ولی فایده ای نداره!:w19:

آلوین

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرچي جان سلام
هنوز جام ثابت نشده دارم از كامپيوتر دوستان استفاده مي‌كنم

ديدم استقبالي نشد به خاطر همين دلسرد شدم
ولي من كه از رو نمي‌رم ادامه مي‌دم

maral55

مدیر بازنشسته
نه عزیزم عکسا خیلی هم خوبن
خیلی خوب کاری کردی اینارو گذاشتی
ما هنوز زمین مون برای هتل مشخص نیست باورت میشه؟!!
ان شالله وقتی معلوم شد میزارم اینجا
دست استادتون درد نکنه واقعا این سایت خیلی جای کار داره خیلی چیزا تو کار میشه یاد گرفت
اگه تونستی ما رو در هم در جریان طراحیت بزار

• Like
واکنش ها: azam

ADAM BARFI

عضو جدید
مرسي اعظم جان
خيلي كار خوبي كردي عكسا رو گذاشتي
من پيشنهاد ميدم كه كتاب مفاهيم پايه در معماري صفحه 130 تا 174 ( پاسخ به بافت) رو حتما نگاه كني . هم تو تحليل كمك ميكنه هم تصميم گيري براي طراحي
البته من همه پستها رو نگاه كردم تا يادم بياد موضوعت چي بوده كه گفته بودي سفره خانه و محل اقامت . خوب چون بنات تقريبا گسترده است و اگه بخواي چند طبقه كار كني بايد حواست به خط آسمان و دو تا بناي كناري باشه .
من خودم اگه ميخواستم طراحي كنم كاملا هماهنگ با سايت طراحي ميكردم ولي اصلا از عناصر سنتي استفاده نمي كردم . مدرن ولي نه متضاد با سايت . اتفاقا خيلي كارها هست كه مثلا تو محله قديمي ساخته ميشه ميتوني برسي كني . همين مركز ژرژ پمپيدو پيانو تو يك محله قديميه كه ميبيبي كاملا متضاد با سايت برخورد كرده . در هر حال بايد انتخاب كني
سلام
من به مطالعاتي درباره طراحي مدرسه نياز دارم ازهمه دوستان خواهش مي كنم اگر اطلاعاتي در اختيار دارن من رو هم فراموش نكنن منتظرم و ممنون

ADAM BARFI

عضو جدید
سلام
من به مطالعاتي درباره طراحي مدرسه نياز دارم ازهمه دوستان خواهش مي كنم اگر اطلاعاتي در اختيار دارن من رو هم فراموش نكنن منتظرم و ممنون

آلوین

عضو جدید
کاربر ممتاز
داشتم وبگردي مي‌كردم كه يهو

استادمون راست مي‌گفت آدم به هرچي فكر كنه دو سه نفر قبلاً اين فكرها رو پشت سر گذاشتن اگه خواستي ادامه بدي بايد بهترشو بسازي

حالا به نظرتون اين هتل

همون سنگي كه جلوي آب رو گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.