نمايشگاه؟سلام به همگی حالتون چیطوره من نبودم خوش گذشته ها انشاءالله بعد از نمایشگاه کروکی های سفرمو براتون میذارم
سلام آره نمایشگاه دستاورد های سفر کاشان نمایشگاه عکس و کروکیهنمايشگاه؟
من خودم از هیچ کدومش خوشم نیومد چون از روی عکسه ولی پرسپکتیوشون درسته اولی توی یه محوطه دایره ماننده دور یه حوضاين حمام وكيلا به نظرم فقط دوميش خوب شده اولي پرسپكتيواش داغونه![]()
کمکککککیه ایده در مورد مهد کودک میخواستم.....
![]()
ممنون ...ولی می خوام ایده ام جوری باشه که بتونم به پلان ایده ال برسم/.یکی از بچه ها تو همین باشگاه یه کانسپت داشت واسه مهد کودک من خوشم اومده بود.از یه دست و 5 تا انگشتش به عنوان کانسپت استفاده کرده بود موضوعش هم رشد بود.خیلی با مهد کودک همخوانی داشت.البته من کارش رو ندیدم...
من موضوع پایان نامه خودم مهد کودک بود. تمرکزم هم موقع طراحی رو بازی بود.نتیجش هم شد مسیرهایی که برای بچه ها جذاب بود و فضاهای پیرامونش رو خوب سازماندهی کرده بود. شما هم میتونی یه کلیدواژه ی مهم در رابطه با مهدکودک پیدا کنی و بر اساس اون طراحی رو شروع کنی.طرح خود به خود تو مراحل بعدی پخته میشه و به نتیجه میرسه.
راستی عزیزم میشه بگی کاراری بچه های کدوم دانشگاه؟
میتونیم کارای خودمون رو هم بزاریم؟
اینا چند نمونه هست :سلام،من نمونه هایی طرح روی جلد میخوام واسه درس هندسه مناظر و مرایا،لطفا کمکم کنید![]()
اینا چند نمونه هست :
http://www.gilar.blogfa.com/cat-18.aspx
آره متاسفانه.
من بايد ماكت درست كنم چندروزه ديگه تحويل پروژه امه گير كردم نميخوام بدم بيرون برام درست كنن دوست دارم خودم تا آخرشو درست كنم ميشه كمكم كنيد
ماكتم يه خانه ويلاييه..
من تا حالا ماكت درست نكردم..![]()