اقاس مهندس رجبعلی دستت خیلی قویه .. من بندرت اینطوری دیدم جدی میگم..میتونی عالیتر از این باشی... واقعاا افرین![]()
از کدوم تاپیک مهندس ؟ممنون حاصل کمک بچه های اینجاست
از کدوم تاپیک مهندس ؟
خطوط در هم
![]()
1 ساعت کار برد پا تو کفش استاد سیحون کردم استاد همچین کارایی میکنه به اسم خط در خیال اما کارای ایشون موضوعیت داره من چون اولین بارم بود آشفتگی مد نظرم اومد میخواستم ببینم میتونم یا نهاین بهترین چیزی بود که تا الان ازت دیدم
چقد وقت برده
ایدت چی بوده
3ساعت کار برد پا تو کفش استاد سیحون کردم استاد همچین کارایی میکنه به اسم خط در خیال اما کارای ایشون موضوعیت داره من چون اولین بارم بود آشفتگی مد نظرم اومد میخواستم ببینم میتونم یا نهاین بهترین چیزی بود که تا الان ازت دیدم
چقد وقت برده
ایدت چی بوده
1 ساعت کار برد پا تو کفش استاد سیحون کردم استاد همچین کارایی میکنه به اسم خط در خیال اما کارای ایشون موضوعیت داره من چون اولین بارم بود آشفتگی مد نظرم اومد میخواستم ببینم میتونم یا نه
فهمیدم آدما خلق شدن برا انجام دادن
فقط ذهن قوی با اعصاب فولادی با عشق میخواد که تقریبا همه بچه های معماری دارن
3ساعت کار برد پا تو کفش استاد سیحون کردم استاد همچین کارایی میکنه به اسم خط در خیال اما کارای ایشون موضوعیت داره من چون اولین بارم بود آشفتگی مد نظرم اومد میخواستم ببینم میتونم یا نه
فهمیدم آدما خلق شدن برا انجام دادن
فقط ذهن قوی با اعصاب فولادی با عشق میخواد که تقریبا همه بچه های معماری دارن
پیشنهاد میکنم همه امتحان کنن
مهندس تکلیفمونو معلوم کن
بالاخره یک ساعت زمان برده یا سه ساعت؟![]()
عالیه دوستم....خیلی خیلی عالی...خلاقیتت قابل ستایشهخطوط در هم
![]()
خیلی کارت درسته داداش. هر روز میشه پیشرفتتو دید
واقعا هنرمندی حقته یه سمتی تو سایت بهت بدن
مثلا متخصص بیان معماری یا هرچی. متخصص فتوشاپ هم بهت میاد
دمت گرم خیلی قشنگن
خدایی ذوق مرگ شدم
من اين خطارو في البداهه وقتاي بيكاري ميكشم نميدونستم شماها هم ميكشيد عجيبههههههههههههه![]()
به قول همدانیها ماخامتایول دمت گرم.منم میگم آخری![]()
ُیلام علی جون....دستت درد نکنه..این کارت بانمکه...به نظر من اولی باحال تر و باکلاس تره..رنگش نکن اصلا.موفق باشی
خودت که اولی.کاره آخریبه قول همدانیها ماخامت
اول که نیستم حالا چرا آخر؟![]()
آورییینننسیلام چششششششششم
عالیه مهم نظر خودتونه ولی به نظر من سومیسلام این کارو دو شب پیش کشیدم متنش لاا له الا الله هستش با فوتوشاپ رنگش کردم به نظرتون کدوم رنگش خوبه؟ خودم آخری به دلم نشسته
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()