بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sheshpar

عضو جدید
من هم دانشجوی ترم 2 هستم برای پروژه پایانی بیان 2 باید شیت بندی کنم من تو این زمینه خیلی مشکل دارم شیت باید 50در70باشه نمیدونم چجوری کلاژ کنم بدبختی اینه که باید سر کلاس انجام بدم ک خیلی وقت کمه خواهش میکنم راهنمائیم کنید مرسی:cry:

sheshpar

عضو جدید
من براي جلد از لاك((همين لاك ناخن)) استفاده كردم و نخ گوني براي روستا استادمون خيلي خوشش اومد بچه ها همه تعريف مي كردن راستش خودمم وقتي تمام شد خيلي راضي بودم اما خيلي وقتم وگرفت.

کاش عکسشو میذاشتی ک ببینیم

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنون خیلی سایت خوبیه.
ولی اگه رو عکس ها کلیک کنیم یه صفحه ای باز میشه که اگه کدی رو که نوشته رو وارد کنیم عکس بزرگ میشه.
خوب درسته بزرگ میشه ولی نه خیلی زیاد
من هم همین اندازه منظورم بود وگرنه بند انگشتی ها که اصلا ارزش دیدن نداره :D

rahmaneh

عضو جدید
برای من هم نمایش داه نمیشه؛لطفا ترتیب اثر بدید و عکسهای بیشتری هم بذارید.ممنون

sheshpar

عضو جدید

[/QUOTEاینو با چی درست کردی؟مقوا ماکته؟با چی برش زدی؟

رجبی علی

عضو جدید
سلام این کروکی سرای میرزا کاظم همدان هستش عکسش با موبایله یه نمه بی کیفیته جای عکس با کروکی یه چند متری عقب تره

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کروکی از کتاب دکتر صدیقhttp://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=81996&d=1327349888
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=81993&d=1327348812

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان معمار عزیز:)
چندتا کروکی از روی عکس کشیدم خوشحال میشم نظر بدین:redface:
مشاهده پیوست 95348مشاهده پیوست 95349[/
QUOTE]
سلام با اجازه
1- از رنگ استفاده نکنی بهتره
2- هیچ وقت نذار بناهایی که در کادر تو چشمن بدون متریال بمونه
3- کمتر سیاه کاری کن
4- از روی کروکی یا عکس اگه کشیدی بعضی جاهاشو نکش تا برا خودت کادر بندی کنی
5- از خطهای نرم کمتر استفاده من
6-خطت خوبه
7-پرسپکتیوت خوبه
8- دستت قویه

سلام-خوبه ولی به نکات شیت دقت بیشتری کن این کارات بخاطر شنداشتن کادر تمرکز نداره.همین صورت پیش بری، خوبه اگه فقط با مدادمیخوای کارکنی تیره و زیاد نکن که هویت خودشو گم بکنه،رنگی هم کار میکمیکنی لکه گذاریاتو دقیق انجام بده.
میسی از نظراتی که دادین.........:)
استادمون میگه کاراتونو راندو کنید

mandana-n

عضو جدید
از نور و سایه تو این عکس برا نحوه قرارگیری فضا ها و شکل گیری چیدمان حجمم استفاده کردم البته برا ترم قبل
البته دیکانستراکشن کار کردم
خطوط کاملا شکسته در عین نظم و پیوستگی

چه جالب! میشه از کارتون عکس هم بذارید؟

Eagle Golden

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام داداش از كار تخيليات فقط سوميو دوست دارم اتفاقا رنگش منو به خودش جذب كرد كروكيهاتم به جز اونكه بي اعصاب بودي عاليننننننننننننننننن ؟آفرييييييييييييييييييييييييييييييين

maryam.amini987

عضو جدید
سلام مهندس.کارت خوبه اما به نظرم اگه یکم خط هایی که کشیدی رو پر کارتر کنی بهتره /اینجوری شاید نیازی نباشه که با ماژیک رنگ بزاری

alipiroozz

عضو جدید
سلام دوستان .ميخواستم بپرسم كسي پلان شيرواني (2 يا 3 طبقه) واسه ساخت ماكت داره ؟كسي تا حالا ماكت شيرووني زده ؟با بالسا بهتره يا فوم ؟------------يه سوال ديگه هم داشتم اگه بخوام ماكت سالن اپراي سيدني رو بزنم از چي ميتونم استفاده كنم ؟كسي تجربشو داره ؟ممنون ميشم كمك كنيد .

رجبی علی

عضو جدید
سلام 5شنبه که تو کتابخانه دانشگاه نشسته بودم حالت های مختلف دانشجو هارو کشیدم هر کدام از این کارا حد اکثر 5ثانیه طول کشیده اونایی که تیک دارن درستن اونایی که نقطه دارن ناقصن و اونایی که ضربدر دارن اشتباه

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام 5شنبه که تو کتابخانه دانشگاه نشسته بودم حالت های مختلف دانشجو هارو کشیدم هر کدام از این کارا حد اکثر 5ثانیه طول کشیده اونایی که تیک دارن درستن اونایی که نقطه دارن ناقصن و اونایی که ضربدر دارن اشتباه
داداش این بچه ها همشون تو حالت خواب و خماری هستن که
علی جون ما دو نمونه فیگور داریم
اول فیگورایی هستن که تو کروکی ها میگشیم که جزییات دارن
دوم فیگورایی که تو اسکیس میکشیم و جزییات ندارن و فقط تناسبات بدن توشون رعایت شده و حتی بعضی وقتا به صورت یه لکه نشون داده میشن
فیگورایی که تو کشیدی مربوط به کروکی هستن و مجبور نبودی سریع بکشی چون هدف از این فیگورا افزایش قدرت دست در کشیدن فرم های نامنظمه

وضعیت
موضوع بسته شده است.